Liposuction sonrası korse kullanımı

Esranin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2024
20
6
43
Liposuction ameliyatı sonrası korse giydirilmiş bir şekilde ameliyathaneden çıktım. İlk 2 gün herşey yolundaydı ancak 3. Gün korsenin ağ kısmı açık olduğu için sanırım baskıdan bikini bölgem mosmor olmuştu ve alt kısımları (dudak kısımları) hem şişti hem de sertleşti. Bu iyileşme sürecinin bir parçası mı yoksa ben korseyi yanlış mı giydim?
Benim sadece bel ve göbek gölgeme liposuction yapıldı. Herhangi bir germe işlemi olmadı. Korse kullanan kişiler bu tarz sorunlar yaşadınız mı?

Merhaba bende 15 gün önce meme protez, popo protez ve liposuction oldum ameliyattan sonra özel bölgemin bi tarafı sarkık ve simsiyah olmuştu şimdi ise ameliyat öncesine geri döndü

Umarım bende de eski haline döner. Bu şekilde çok korkunç duruyor. Bir yeri düzeltmek istersen başka bir yeri bozmayalım

Çok geçmiş olsun. Acaba nerede olduğunuzu ve fiyatını öğrenebilir miyim

Çok geçmiş olsun. Acaba nerede olduğunuzu ve fiyatını öğrenebilir miyim
Ameliyatım Antalya’da yapıldı. Buradan fiyat yazabiliyor muyuz? Sonra kural ihlali vs gibi bir sorunla karşılaşmamak için size özelden yazayım

Merhaba geçmiş olsun. Bende 9 Aralık'ta liposuction oldum karın bel bölgesinden ve bugün sabah dediğiniz bölgelerin şiştiğini ve sertleştiğini fark ettim acaba sizin geçti mi? Böyle kalmaz herhalde değil mi?

Evet 1-2 gün sonra geçti. İlk önce hiç geçmeyecek sandım. Çok koyu mor olmuştu. Şimdi hiç sorun kalmadı. Sadece göbek kısmında ödem ve sertlikler var ama onlarda geçecek diye düşünüyorum.

Merhabalar 2 hafta önce meme dolgunlastirmak için karin bölgemden 500 cc kadar yag çekildi fakat şu an karnimda yamuk bir görüntü var dalga dalga sert yumrular var doktor odem diyor ama açıkçası hiç geçecekmiş gibi durmuyor böyle bir durum yaşayan varmi acaba korse takmamı istemedi hemen masaja başla dedi ama çok endişeliyim.

Eklentiler

• 20241211_143048~2.jpg
    83,8 KB · Görüntüleme: 20
Evet 1-2 gün sonra geçti. İlk önce hiç geçmeyecek sandım. Çok koyu mor olmuştu. Şimdi hiç sorun kalmadı. Sadece göbek kısmında ödem ve sertlikler var ama onlarda geçecek diye düşünüyorum.
Yani inşallah umarım geçer bugün 4 günün direnlerim hala duruyor benim gerçi doktoru da sordum yer çekiminden dolayı orada birikiyor ama düzelir dedi

Yani inşallah umarım geçer bugün 4 günün direnlerim hala duruyor benim gerçi doktoru da sordum yer çekiminden dolayı orada birikiyor ama düzelir dedi
Endişelenmekte çok haklısınız tamamen morlaşıyor önce (çok koyu bir mor) sonra geçiyor. İsterseniz krem kullanın geçmesini hızlandırıyor. Dışardayım eve geçer geçmez ismine bakıp yazarım.

Merhaba, evet benim de bahsettiğim mideme yakın yerdeki şişlik tam olarak böyle. O dalgalı görüntü bende de var. Ama ben korseli çıkmıştım ameliyattan ve doktor kontrole kadar hiç çıkarma dedi. G5 Masaja başladım ve lenf drenaja giriyorum. (Haftada 2 gün) kontrolüm 26 Aralık’ta olacak. Bakalık ödemlerde bir değişiklik olacak mı? Size de bilgi veririm.

Çok teşekkür ederim. Kreminde ismini paylaşırsanız sevinirim

Çok teşekkür ederim. Kreminde ismini paylaşırsanız sevinirim
Hirudoid forte bu kremi kullandım. 1 tüp bitmededi bile ama bol sürdüm. 2/3 gün içinde geçti. Hiç morluk kalmadı. Benim tek sıkıntım sertlikler ve göbeğimin şiş olması. Dümdüz bir göbek olacak sanmıştım ama henüz öyle değil.

Siz ameliyat olalı nekadar oldu peki bende o kremden kullanıyorum ayrıca kanton yagi sürmemi söyledi doktor bakalım inşallah sonucu güzel olur

Siz ameliyat olalı nekadar oldu peki bende o kremden kullanıyorum ayrıca kanton yagi sürmemi söyledi doktor bakalım inşallah sonucu güzel olur
Bugün 25. Günüm oldu. Benim hiç morluğum kalmadı. Ödem sorunu ile uğraşıyorum. ama ben sadece göbek liposuction yaptırdım, karın germe işlemi yapılmadı. Umarım siz de hızlıca iyileşirsiniz

Peki arkadaşlar nüfusu kaç şundan kaçıncı gün sonra banyo yaptınız? Bugün ayın 9'unda Liposuction yaptırdım bugün ayın 18'i ama hala banyoya girmeye korkuyorum aslında korseyi çıkartmaya korkuyorum

Ben direnler çıktıktan 2 gün sonra banyo yaptım yani ameliyattan 4 gun sonra doktorum sorun olmayacağını söyledi ki benim liposuction dışında gogus estetigide vardı dikislerim çok olmasına rağmen problem olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…