• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liposuction sonrası korse kullanımı

Ben direnler çıktıktan 2 gün sonra banyo yaptım yani ameliyattan 4 gun sonra doktorum sorun olmayacağını söyledi ki benim liposuction dışında gogus estetigide vardı dikislerim çok olmasına rağmen problem olmadi
Teşekkür ederim Ben de bugün duşa girdim 10 dakikada çıktım :) ama aşırı hızlı yıkandım

Peki arkadaşlar nüfusu kaç şundan kaçıncı gün sonra banyo yaptınız? Bugün ayın 9'unda Liposuction yaptırdım bugün ayın 18'i ama hala banyoya girmeye korkuyorum aslında korseyi çıkartmaya korkuyorum
Peki arkadaşlar nüfusu kaç şundan kaçıncı gün sonra banyo yaptınız? Bugün ayın 9'unda Liposuction yaptırdım bugün ayın 18'i ama hala banyoya girmeye korkuyorum aslında korseyi çıkartmaya korkuyorum
Merhaba
Benimde basen liposaksin 10.günüm 3. Gün banyo yaptım. Bence hiç endişelenme. Benimde sanki eski halim gibiyim bacaklarim hala yag dolu gibi. Çok az fark var. Bir bacağım diğerinden daha kalın. Ödem mi yag mi ayırt edemiyorum. 4.5 lt yag alındı. Hala ağrılarım devam ediyor. Sağa ve sola yatamıyorum. Sürekli bas agrisi ve ates sorunum var. Sizlerin de var mı böyle sorunlari

Merhaba
Benimde basen liposaksin 10.günüm 3. Gün banyo yaptım. Bence hiç endişelenme. Benimde sanki eski halim gibiyim bacaklarim hala yag dolu gibi. Çok az fark var. Bir bacağım diğerinden daha kalın. Ödem mi yag mi ayırt edemiyorum. 4.5 lt yag alındı. Hala ağrılarım devam ediyor. Sağa ve sola yatamıyorum. Sürekli bas agrisi ve ates sorunum var. Sizlerin de var mı böyle sorunlari
Merak etmeyin o şişlikler normal gerçek farkı 3 Ay içinde anlıyorsunuz

Merhaba
Ateş baş ağrısı vs gibi sorunlarım yok olmadı hiç hala düz yatamıyorum tartıda hala aynıyım 5 lt yakın yağ aldım dedi ama karnım tuhaf hiç yağların girmiş gibi değil bilemiyoeum valla bugun 14. Gün hala tek yastikla yatamıyorum dimdik yürüyemiyorum acaba kilo mu aldım diye düşünüyorum ama yemiyorum da su içiyorum bol bol umarım yaşadığım sıkıntıya değer bir sonuç olur. Yoksa çok üzüleceğim biriktiren kadar canım çıktı o parayı haybeye vetmemis olayım insallah

Ateş baş ağrısı vs gibi sorunlarım yok olmadı hiç hala düz yatamıyorum tartıda hala aynıyım 5 lt yakın yağ aldım dedi ama karnım tuhaf hiç yağların girmiş gibi değil bilemiyoeum valla bugun 14. Gün hala tek yastikla yatamıyorum dimdik yürüyemiyorum acaba kilo mu aldım diye düşünüyorum ama yemiyorum da su içiyorum bol bol umarım yaşadığım sıkıntıya değer bir sonuç olur. Yoksa çok üzüleceğim biriktiren kadar canım çıktı o parayı haybeye vetmemis olayım insallah
Sizinle ayni zamanda ameliyat olmuşuz: ) ama aynı acı, yanma devam ediyor. 3 gündür disari çıkıyorum ve cok cabuk yoruluyorum. Yavas yavas yürüyorum sendeleyerek. Arac kullanmaya basladim buna seviyorum. Ben tartıya çıkmadım daha moralim bozulur diye. Ama dışarıdan gören bacaklarımda farkı anliyor. Bende anlıyorum aslında ama sanırım hala bacaklarımda yağların var olduğunu görmek ve dokunduğumda sertlikler moral bozucu. Sanırım acele ediyorum.

Merhaba arkadaşlar, ödeminiz ne durumda? 2 ay 1 hafta oldu hala ödem devam ediyor. Sizin nasıl? Kullandığınız bir ödem atıcı var mı?

Merhaba arkadaşlar, ödeminiz ne durumda? 2 ay 1 hafta oldu hala ödem devam ediyor. Sizin nasıl? Kullandığınız bir ödem atıcı var mı?
Benim, neredeyse 2 ay olacak evet ödem devam ama ciddi bir azalma var. Mide altında oluşan çıkıntılı sertlik iyice yumuşadı ama tam olarak geçmedi. Ben Solgar Bromelain kullanıyorum ve bitki çayları devam. Bu arada yediğime içtiğime dikkat ediyorum. Ameliyata girerken 56kg du bugün 51,5 olmuşum. Benim karın germe yapılmadı sadece göbek ve bel bölgesinden 1litreden biraz az yağ çekildi. Doktor sarkma olmaz göbek germeye gerek yok demişti ve gerçekten ön gördüğü gibi herhangi bir sarkma vs olmadı. Şu ödemler tamamen gitse her şey güzel olacak gibi. Koluma taktığım lastik toka, giydiğim çorap bile inanılmaz iz bırakıyor hala. Ne ödemmiş gitmedi anlamadım

34 gün oldu bugün ödemelerim çok kalmadı gibi yani korse ile belli olmuyor ya da bilemiyorum anlamıyorum ödemlimiyim değilmiyim 🙈 bromelain tablet kullanıyorum, 3 lt su içiyorum yedigime ictigime çok dikkat ettiğim söylenemez maalesef ama önceki halime göre gayet ince görünüyorum

Benim de merak ettiğim Dr korseyi kullanmaya bilirsin dedi ama 34 gün gerçi ben hala kullaniyorum ama sizler ne zaman cikarttiniz tamamen?

Back