Liposuction+Kalçaya yağ transferi

Love_Women

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2012
426
404
103
Herkese Merhaba;
Mayıs ayı içerisinde olacağım ameliyat için Ömer Sağır'da karar kıldım.İnstagram sayfasından gördüğüm kadarıyla çok ama çok başarılı işler çıkarıyor.Ömer Beye liposuction yaptıran arkadaşlarımdan memnuniyet, tecrübe,memnuniyetsizlik olarak yaşadıklarıyla ilgili yardım bekliyorum.
Hepinize şimdiden teşekkürlerr

Ben yazayim bari konuyu daha yeni gordum

7 ay kadar once karin ve sirt bolgesine lipo yapildi alinan yaglar popoya enjekte edildi. Erime olmadi Ama ben malesef druma nasil bir popo istedigimi soylemedim. Oda az miktarda yag koymus zaten poponuz vardi biraz daha yuvarlak oldu dedi .
Ben simdi bakiyorum ve memnun degilim demekki gayet iddiali istiyormusum. Daha arkadan bombeli daha cikik kalcalar hosuma gidiyor .temmuz gibi tekrar yaptiricam ve bu kez elimde begendigim popo fotolariyla gidicem .

Sunuda soyleyeyim oncekine gore cok guzel Ama ben fazla detayciyim.Ilk haftalar odem cok olmustu bende.Suan bile bazan lipo yerlerini hissediyorum agir degil ama yinede hassas.Ama kesinlikle tavsiye ederim. Hic la yok kesi yok tamamen dogal

Sunuda soyleyeyim oncekine gore cok guzel Ama ben fazla detayciyim.Ilk haftalar odem cok olmustu bende.Suan bile bazan lipo yerlerini hissediyorum agir degil ama yinede hassas.Ama kesinlikle tavsiye ederim. Hic la yok kesi yok tamamen dogal
Tam da aradigim konu kime nerde kaça yaptırdınız acaba ben hala bu tıbbi gelişime inanamıyorum yani insanın yağlarının yeri değişiyor evli mısınız ben de alt karından aldırıp popoya enjekte ettirmek istiyorum fakat deri sarkacak zaten iki sezaryenden sarkik

Ben estetik international da olmustum 8 ay kadar once.Bence inanin cokta guzel oluyor. Aninda inceliyorsunuz ve istediginiz bolgeyi dolgunlastirarak cok daha guzellestiriyorsunuz.
Deri sarkmasi bende olmadi eger cok kiloluysaniz belki Ama drlar zaten size uygun bicimde yapacaktir.

Merhaba size yapılan lipo ne tür dü?

Sana sanirim klasik lipo yapilmisti
O an sormak aklima gelmedi zaten cokta bilgim yoktu ve benim.icin sonuc onemliydi

Merhaba,yorumlar yapılıyor ama şimdide sizden ses çıkmıyor sanırım :))
Düşündüğünüz doktorun hastası forumda Yoksa yada konuyu görmediyse yazamamış sizi bilgilendirenemiş olabilir. Kadınlar kulübü Forum arama yerine doktorunuzun adını yazın,doktor hakkında yazılan tüm yorumlara oradanda ulaşabilirsiniz Sizde araştırın yani,bir derdim var konusunda size pek yardım çıkmaz emin olun :)) Hatta ne gerek var gibi yorumlara mağruz kalabilirsiniz :))
Konuyu vücut estetiğine de açın.
Öner beye liplift dudak kaldırma yaptıran bir arkadaşın konusundan geldim bende buraya. Ortak arkadaşım yorum yaptığı için gördüm bende.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/lip-lift-siddetle-yaptirmayin.1068340/
Sizin araştırdığınız bir konu degil ama araştırma yaptığınız doktorun bir hastası sonuçta. Yinede yararı olur Belki diye link attım.

Sana sanirim klasik lipo yapilmisti
O an sormak aklima gelmedi zaten cokta bilgim yoktu ve benim.icin sonuc onemliydi
Peki sarkma oldumu? kk da tecrubeli arkadaşların yazdıklarından öğrendiğim kadarıyla; klasik liponun sarkma veya deride çökme, dalgalanma gibi olumsuz tarafları olduğu kadarıyla yağ transferinde en başarılı kalıcı yöntem olduğudur. Sende olumlu olumsuz etkileri nelerdir?

Bende sarkma olmadi Ama karin bolgemde hafif gevseklik var .Dr sporla duzeltilir demisti karin germeye gerek yok dedi. Ama ben catlaklarim var diye yinede karin germe dusunuyorum. Dalgalanma bende olmadi . Ve konulan yaglar evet kalici oldu az miktarda erime oldu sekil bozulmadi

çok teşekkür ederim canım hemen bakıyorum.ben instgramdan takip ediyorum kendisini aslında.işleri güzel görünüyor.ama liposuction için fazla resim olmadığından emin olamadım

canım aynı bölgeden kilo aldınmı hiç? yoksa ameliyattan sonraki şekli korudu mu? bir de foto görebilirmiyim seni izlemeye alsam acaba?

canım aynı bölgeden kilo aldınmı hiç? yoksa ameliyattan sonraki şekli korudu mu? bir de foto görebilirmiyim seni izlemeye alsam acaba?
Ben omer beye olmadim .estetik international da ameliyat olmustum. Suan birkac kilo aldim Ama lipo yapimdan yerlerden degil.Lipp yapilan yerler sekli korudu o yuzden tekrar niyetim var istedigim gibi olana dek.tek kollarimdan memnun kalmadim .hala kalin buluyorum

Ufff benimde kollarım kalın
Valla arzum bi daha yapicam kollarimi .Bu kez israr edicem kalem gibi olsun diye.
Bacaklarim kalin olsa beni rahatsiz etmiyor hatta kadinlara yakistiriyorum kalca bacak popo biraz dolgun olunca guzel ama kollar asla guzel durmuyor. Ince kollar hep daha zarif daha kibar duruyor bir bayanda.

Sen kollara Lipo mu yaptırmıştın,germe mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…