• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liposuction+Kalçaya yağ transferi

Sen kollara Lipo mu yaptırmıştın,germe mi?
Canim lipo yapildi germeye gerek yok demisti dr. Az sarkma olursada spor yap demisti Ama sarkma olmadi. Belkide sarkma olmasin diye benim dr az miktarda yag aldi. Yani sonuc ben daha ince istiyorum.

Ben yazayim bari konuyu daha yeni gordum

7 ay kadar once karin ve sirt bolgesine lipo yapildi alinan yaglar popoya enjekte edildi. Erime olmadi Ama ben malesef druma nasil bir popo istedigimi soylemedim. Oda az miktarda yag koymus zaten poponuz vardi biraz daha yuvarlak oldu dedi .
Ben simdi bakiyorum ve memnun degilim demekki gayet iddiali istiyormusum. Daha arkadan bombeli daha cikik kalcalar hosuma gidiyor .temmuz gibi tekrar yaptiricam ve bu kez elimde begendigim popo fotolariyla gidicem .
Fotograf görme imkanimız var mi

Ufff benimde kollarım kalın :110:
arzum77 arzum77 kollarıma lipo yaptırdım ben. Hiç sarkma fln olmadı. Epey İnceldi. Çok hafif bir yumuşama belki koltukaltına yakın bölgecikte. Ama azıcık sporla toparlacak bişey. Ben lipomatikle yaptırdım çükü tüm vücuttan yüksek miktarda aldırdım. Laserle fazla almıyorlar tek seeferde. Ama sadece kola yaptırcaksan sanırım laser lipolizle daha gergin bir sonuç alabilirsin çünkü laserin sıkılaştırma etkisi de var. Yaptır hiç korkma güzel inceliyor

Ben yazayim bari konuyu daha yeni gordu
7 ay kadar once karin ve sirt bolgesine lipo yapildi alinan yaglar popoya enjekte edildi. Erime olmadi Ama ben malesef druma nasil bir popo istedigimi soylemedim. Oda az miktarda yag koymus zaten poponuz vardi biraz daha yuvarlak oldu dedi .
Ben simdi bakiyorum ve memnun degilim demekki gayet iddiali istiyormusum. Daha arkadan bombeli daha cikik kalcalar hosuma gidiyor .temmuz gibi =tekrar yaptiricam ve bu kez elimde begendigim popo fotolariyla gidicem .
meliSSAnil meliSSAnil canım estetik internationalda hangi doktor yaptı operasyonu? Fiyat nasıl? Özelden de yazabilirsin

arzum77 arzum77 kollarıma lipo yaptırdım ben. Hiç sarkma fln olmadı. Epey İnceldi. Çok hafif bir yumuşama belki koltukaltına yakın bölgecikte. Ama azıcık sporla toparlacak bişey. Ben lipomatikle yaptırdım çükü tüm vücuttan yüksek miktarda aldırdım. Laserle fazla almıyorlar tek seeferde. Ama sadece kola yaptırcaksan sanırım laser lipolizle daha gergin bir sonuç alabilirsin çünkü laserin sıkılaştırma etkisi de var. Yaptır hiç korkma güzel inceliyor
Doktorumla hiç konuşmadım bu konuyu Aslında. Ben şimdi zayıflama döneminde olduğum için kollarıma kafayı taktım. Çünkü vücut olarak oldukça inceldim,kollar incelmedi :)) Uzun bir süre estetik düşüncesi Yok artık diye karar verdik ama bitmiyor işte :)) Eşimede demiştim,göğüslere ihtiyaç olursa yüzümede yaptırırım birşeyler belki ama kollar da aklımda şimdi :)) Lipo ile toparlanırsa süper olur. Çünkü germe deki izler çok ortada oluyor.

Doktorumla hiç konuşmadım bu konuyu Aslında. eBen şimdi zayıflama döneminde olduğum için kollarıma kafayı taktım. Çünkü vücut olarak oldukça inceldim,kollar incelmedi :)) Uzun bir süre estetik düşüncesi Yok artık diye karar verdik ama bitmiyor işte :)) Eşimede demiştim,göğüslere ihtiyaç olursa yüzümede yaptırırım birşeyler belki ama kollar da aklımda şimdi :)) Lipo ile toparlanırsa süper olur. Çünkü germe deki izler çok ortada oluyor.
Karın germeden sonra kilo alınca benimde kollar çok kalınlaştı. Kol germe çok kilo verdikten sonraki sarkmalar için gerekli oluyor ya da hiç spor yapmazsan, yaş ilerledikçe gerekebiliyor. Senin cilt kaliten iyi görünüyor fotolarda, spor da yaparsın, yaşında genç daha.germeye ihtiyacın olacağını sanmıyorum canım. Laserle biraz yağ alınır incelir, toparlanır bence. Dr una sorarsın sen ;)

selamlar. Ben ameliyatimi Ali Mezdegi ile oldum.Karin sirt popo ustunden alinan yaglar popoma eklendi. 2 yil oldu baya bir yag konuldu popoma ve az bir erime olmasina ragmen hala buyuk .Sayfamda detayli bir konu paylastim ve resimlerim var eger ilgilenenler varsa. sevgiler:)

selamlar. Ben ameliyatimi Ali Mezdegi ile oldum.Karin sirt popo ustunden alinan yaglar popoma eklendi. 2 yil oldu baya bir yag konuldu popoma ve az bir erime olmasina ragmen hala buyuk .Sayfamda detayli bir konu paylastim ve resimlerim var eger ilgilenenler varsa. sevgiler:)
Benı ıZlemeye alır mısın resımlerını gormek ıstıyorum cnm

Herkese Merhaba;
Mayıs ayı içerisinde olacağım ameliyat için Ömer Sağır'da karar kıldım.İnstagram sayfasından gördüğüm kadarıyla çok ama çok başarılı işler çıkarıyor.Ömer Beye liposuction yaptıran arkadaşlarımdan memnuniyet, tecrübe,memnuniyetsizlik olarak yaşadıklarıyla ilgili yardım bekliyorum.
Hepinize şimdiden teşekkürlerr

Resimleri görme sansim varmi?

Ben estetik international da olmustum 8 ay kadar once.Bence inanin cokta guzel oluyor. Aninda inceliyorsunuz ve istediginiz bolgeyi dolgunlastirarak cok daha guzellestiriyorsunuz.
Deri sarkmasi bende olmadi eger cok kiloluysaniz belki Ama drlar zaten size uygun bicimde yapacaktir.
Merhaba bende orada olacağım bülent beye ama insanlar çok kötü şeylet anlatıyorlar.Günlerce aşrı çektim işte idrar yollarım tıkandı , her tarafım dalgaşandı falan diyorlar açıkçası gözüm korktu.Sizib iyileşme sürebiz nasıl oldu? Diren veya sonda takıldı mı ?

Back