Lipödem Lenfödem Hastalığı Yardım Lütfen

Kun fe yekunnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
1.234
799
Merhaba konunun yeri burası değil biliyorum
Çok yakın bir arkadaşım lipödem lenfödem hastası bunun için daha önce çok tedavi olmuş.
Şuan ağrıları dayanılmıcak kadar şiddetli bu hastalıkla kalp damar cerrahisi ilgileniyor muş
Ama her kalp damar cerrahisi de bu bu hastalıkla ilgilenmiyormuş bilgisi olan varsa iyi bir kalp damar cerrahisi önerisi istiyorum İstanbul (Kadın doktor)

Hacamat sülük tavsiye ederim ,gebe kalmadan yaptırmıştım özellikle sülük bacaklarıma yaptırdım inanılmaz sifalanmistim , Rabbimin izniyle.

Gebe
Gebeyken yapılıyor mu sülük ? Lipödem sizde var mı
Gebeyken yapılmıyor, öncesinde yaptırmıştım , bende 10 yıla yakın bacaklarımda ağırlık ve ağrı oluyordu ne kadar doktora gitsemde teşhis konulamadi. Varisten suphelenildi hatta varisim yokken bile varis zannediyordum kendimi ama biraz araştırınca lipödem varmış sebep buymuş , 3 bır bacağıma 3 bır bacağıma sülük tutturduk ve inanılmaz derecede hafifledi bacaklarım ta ki hamile kalıp hormonların etkisiyle tekrar eski halini alıncaya kadar gebelik ve emzirme süreci bitince inşallah aynı şekilde yaptırıp Rabbim sifami nasıl eder

Gebe
Gebeyken yapılmıyor, öncesinde yaptırmıştım , bende 10 yıla yakın bacaklarımda ağırlık ve ağrı oluyordu ne kadar doktora gitsemde teşhis konulamadi. Varisten suphelenildi hatta varisim yokken bile varis zannediyordum kendimi ama biraz araştırınca lipödem varmış sebep buymuş , 3 bır bacağıma 3 bır bacağıma sülük tutturduk ve inanılmaz derecede hafifledi bacaklarım ta ki hamile kalıp hormonların etkisiyle tekrar eski halini alıncaya kadar gebelik ve emzirme süreci bitince inşallah aynı şekilde yaptırıp Rabbim sifami nasıl eder
Benim de çok ağrım oluyor alt bacaklarda incelmenide sağladı mı

X