• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liplift yaptıranlar,bilgi paylaşımı lütfen

Hımm anladım canım çok da doğal güzel durmuş sende güle güle kullan, ben yüz için görüştüğüm de güzel olur mesafe uzamış dediler liplift için ama iz kalır diye istemedim. İzsiz yöntem çıkana kadar bekliyorum :)
Sagol canim benim 🥰 is kaliyorsa , aynen bekle sen de bir sure . Yaptirinca foto isterim 😘

Merhaba, lipliftinizden sonra iz kaldı mı? Ben de çok istiyorum ama iz kalıcak diye cesaret edemiyorum. İyi ki yaptırmışım diyor musunuz? Benim burun dudak arası mesafem 13 cm ve üst dudağım alta göre baya ince ve içeri kıvrık gibi. Dr Zekeriya Kul dan randevu aldım ama var ya okadar tereddütlüyüm ki

Merhaba, lipliftinizden sonra iz kaldı mı? Ben de çok istiyorum ama iz kalıcak diye cesaret edemiyorum. İyi ki yaptırmışım diyor musunuz? Benim burun dudak arası mesafem 13 cm ve üst dudağım alta göre baya ince ve içeri kıvrık gibi. Dr Zekeriya Kul dan randevu aldım ama var ya okadar tereddütlüyüm ki
Merhaba, bende iz kalmadı. Burun ameliyatıda olmuştum, onun izi daha belli mesela. Liplift izi daha sınırda oluyor, daha gizli. Tabi doktorun eli ve sizin iz iyileşmenizle de ilgili birşey bu..
Ben çok memnunum, pişmanlık olmadı.. İhtiyacı olanlara da tavsiye ederim 👍

Merhaba, bende iz kalmadı. Burun ameliyatıda olmuştum, onun izi daha belli mesela. Liplift izi daha sınırda oluyor, daha gizli. Tabi doktorun eli ve sizin iz iyileşmenizle de ilgili birşey bu..
Ben çok memnunum, pişmanlık olmadı.. İhtiyacı olanlara da tavsiye ederim 👍
Merhaba, siz kime olmustunuz ameliyati? Bir de ne kadar surede iyilesti tamamen? Kac gunde disari cikilabilecek hale geldiniz?

13 cm yanlışlıkla yazdınız sanırım 1.3 cm doğrusu herhalde

Merhaba, siz kime olmustunuz ameliyati? Bir de ne kadar surede iyilesti tamamen? Kac gunde disari cikilabilecek hale geldiniz?
Merhaba, Hasan Fındık a oldum ben. İyileşme de sıkıntı yaşamadım, dışarıya rahatlıkla çıktım ben maske takılıyordu o zamanlar zaten 😀 İlk birkaç gün ödem oluyor o kadar, başka sıkıntısını yaşamadım 🧿

Merhaba, Hasan Fındık a oldum ben. İyileşme de sıkıntı yaşamadım, dışarıya rahatlıkla çıktım ben maske takılıyordu o zamanlar zaten 😀 İlk birkaç gün ödem oluyor o kadar, başka sıkıntısını yaşamadım 🧿
Tesekkur ederim cevabiniz icin 🙏🏻🌺 foto paylastiniz mi bilmiyorum ama gorebilme imkanim var mi? İyi bayramlar bu arada 🍭

ne kadar ödediniz ben hem liplift hm yüz germe düşünüyorum

Arkadaşlar lip lift için Ankara'da bir doktor önerebilir misiniz tecrübesi olan? Burun ameliyatı olacağım philtrum uzayacak diye korkuyorum.

Bu arada bu konuyu araştırırken bir şey keşfettim. Çene uzunluğu, burun-dudak arası mesafenin (philtrum) aşağı yukarı iki katı olmalıymış, biraz daha fazla da olabilir. Lip lift kararı almadan önce bu ölçümü yapmayı unutmayın. Eğer ölçüleriniz yerindeyse sadece dudak dolgusu yeterli olabilir sizin için. Philtrum ve çene uzunluğu birbirine yakınsa düşünün bu operasyonu.

Bu arada bu konuyu araştırırken bir şey keşfettim. Çene uzunluğu, burun-dudak arası mesafenin (philtrum) aşağı yukarı iki katı olmalıymış, biraz daha fazla da olabilir. Lip lift kararı almadan önce bu ölçümü yapmayı unutmayın. Eğer ölçüleriniz yerindeyse sadece dudak dolgusu yeterli olabilir sizin için. Philtrum ve çene uzunluğu birbirine yakınsa düşünün bu operasyonu.
çene dolgusunu devamlı yaptırmak gerekicek bir süre sonra insan bıkabilir :D
ya da benim gibi bazı kişilerde dolgu kalıcılığı 1 ay oluyor metabolizmamın hızlı olmasından dolayı dikkat etmek lazım.

Yüz uzar o zaman. Philtrumu uzun, çenesi küçük olanlar liplift yaptırsa daha uygun olabilir demek istedim. Liplifte karşı değilim.
iz kalmayacağını bilsem hemen yaptırırm da çok korkuyorum kesi yeri kabarık durur iz kalır diye benim cildim çok hassas

Back