Lip-Lift Dudak Kaldırma ;

Yeni uye oldum buraya 23 yasindayim ve bu estetigi bende yaptirmayi dusunuyorum bu kusurumdan cok rahatsizim surekli gulmek zorunda kaliyorum gulmedigim zamanlarda suratim asik gibi duruyor herkes moralinmi bozuk diyor istanbulda bildiginiz yaptirdiginiz guvenilir bir doktor varmi? Ben buldum bi tane instagram uzerinden herkese yapmiyrum dedi kontrole cagirdi ama 8.0000 tl dedi bu fiyat cok fazla geldi bana.. istanbulda yapan varsa cevaplarinizi bekliyorumm.

Üst dudağı aşağı bakan kişiler için en iyi yöntem çünkü dolgu yaptırınca dudak öne doğru uzanıyor çok kötü bi görüntü, bu yöntemi ben de düşünüyorum ama danıştığım bi dr önermediğini söyledi, hafif bir iz kalıyormuş ama yaptıranların bloglarını okudum, iz görünmüyor bile falan yazmışlar bilemedim. Yaptıran var mı burdan?

Ahmet Karaca’lar ve Berker büyükgüral yapıyor Berker bey 6000 bin demişti belki bir indirim payı olabilir instagramda yaptıklarını yayınlamıştı

Ahmet Karaca’lar ve Berker büyükgüral yapıyor Berker bey 6000 bin demişti belki bir indirim payı olabilir instagramda yaptıklarını yayınlamıştı
6bin tl çok değil mi ya? Burunla saatlerce kemikleri kırıp düzeltiyorlar fiyatı daha az, bu yarım saat bile sürmüyor alt tarafı dderiyi kesip daha yukarı dikiyor..

6bin tl çok değil mi ya? Burunla saatlerce kemikleri kırıp düzeltiyorlar fiyatı daha az, bu yarım saat bile sürmüyor alt tarafı dderiyi kesip daha yukarı dikiyor..

Öyle alt tarafı deriyi kesme işlemi değil gerçekten çok dikkatli kesim planlama inçe işçilik isteyen bir operasyon. Size bu basit yaparım diyen dr varsa ona yaptırmayın. Çokluk azlık tartışılır bir konu baba estetik camiası komple pahalı geliyor zaten

Uzun arastirmalarim sonucunda Dr.berkerbüyükgural'i buldum gercekten isinin ehli bir doktora gibi cok yaptiran var intagram hesabinda paylasiyor kendisiyle iletisime gectim 5000 tl dedi falan 2017 aralikta verdi bu fiyati simdi yukarda bi arkadas 6000 tl demis indirim yaparmisinz dedim yapariz evet dedi dusunuyrum ama endiselerim hala var gercekten iz kalirmi konusunda bide erkek arkadasima soylemeden yapcam soylemeye cekiniyrum umarim sorun olmaz

Yeni uye oldum buraya 23 yasindayim ve bu estetigi bende yaptirmayi dusunuyorum bu kusurumdan cok rahatsizim surekli gulmek zorunda kaliyorum gulmedigim zamanlarda suratim asik gibi duruyor herkes moralinmi bozuk diyor istanbulda bildiginiz yaptirdiginiz guvenilir bir doktor varmi? Ben buldum bi tane instagram uzerinden herkese yapmiyrum dedi kontrole cagirdi ama 8.0000 tl dedi bu fiyat cok fazla geldi bana.. istanbulda yapan varsa cevaplarinizi bekliyorumm.

Lip lift yaptıranlar nolur yardımcı olsun bir kaç ay sonra 1-2 mm lik inme oluyormuş bu doğru mu ya da ilk günkü gibi mi duruyor

Merhaba, Dr. Gursel beye yaptirdim liplift ameliyatimi. cok memnunum. Isterseniz oncesi ve sonrasi fotolarimi gonderebilirim. Baska islemler icin de tavsiye ederim. Hic egosu olmayan, her turlu sorunuza zaman ayiran, guven veren bir doktor.
Ameliyattan bir kaç ay sonra 1-2mm lik inme oluyormuş oldu mu sizde

Kızlar internette arastırma yaparken lip lift operasyonu ile ilgili bilgiye ulaştım, sanırım benim ihtiyacım olan sey bu! Hem dudak burun mesafemin kısalmasını hemde üst dudagımının biraz daha dısa kıvrık olmasını istiyorum, sanırım dudak dolgusu bunu sağlayamayacak.

Aranızda bu operasyonu yapan var mı ?

"Yapılan sadece dudagın içine orta kırmızı kısmı hafifce kaldıran iki adet dikiş atmaktan ibarettir, ameliyatın özü dudagın orta kırmızı kısmını, burun deliklerinin tabanına içeriden iki dikişle asmaktır. böylece dudak orta kısmı hafifce kalkar ve dısa döner."

Merhaba Kızlar...
Ben 2012’de burun ameliyatı oldum ve ozamandan beri bu mesafe kötü duruyordu. Haziran ayında Liplift oldum. Henüz 2 ay bile olmadı ve şimdilik memnunum. Sorularınız varsa sorabilirsiniz. Ekte fotoyu görebilirsiniz. Eskiden ağız kısmım daha erkeksiymiş

Eklentiler

• AB7C0968-DE55-4090-B275-608DB1F4BCF9.jpeg
    AB7C0968-DE55-4090-B275-608DB1F4BCF9.jpeg
    34,8 KB · Görüntüleme: 2.403
Merhaba Kızlar...
Ben 2012’de burun ameliyatı oldum ve ozamandan beri bu mesafe kötü duruyordu. Haziran ayında Liplift oldum. Henüz 2 ay bile olmadı ve şimdilik memnunum. Sorularınız varsa sorabilirsiniz. Ekte fotoyu görebilirsiniz. Eskiden ağız kısmım daha erkeksiymiş

Merhaba, bişey sormak istiyorum. Operasyondan bir hafta, 10 gün sonra gülmeniz ile ilgili sorun oluyor mu? Youtubeda izlediğim bi videoda kadin operasyonun 16. gününde hala gülemiyordu, nasıl desem ağzıni büzerek gülüyordu. :) bu da tam iyilesmedigi anlamına geliyor. Sizde de böyle mi oldu

Merhaba, bişey sormak istiyorum. Operasyondan bir hafta, 10 gün sonra gülmeniz ile ilgili sorun oluyor mu? Youtubeda izlediğim bi videoda kadin operasyonun 16. gününde hala gülemiyordu, nasıl desem ağzıni büzerek gülüyordu. :) bu da tam iyilesmedigi anlamına geliyor. Sizde de böyle mi oldu

Evet neredeyse 1 ay sürdü.

Back