Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Etkisi ömür boyu kalıcı zaten oradan büyük parça et çıkardı.
Merhaba Kızlar...
Ben 2012’de burun ameliyatı oldum ve ozamandan beri bu mesafe kötü duruyordu. Haziran ayında Liplift oldum. Henüz 2 ay bile olmadı ve şimdilik memnunum. Sorularınız varsa sorabilirsiniz. Ekte fotoyu görebilirsiniz. Eskiden ağız kısmım daha erkeksiymiş
merhaba doktorunuz kimdi acaba[/QUOT
Gökhan Uğur
Merhaba Kızlar...
Ben 2012’de burun ameliyatı oldum ve ozamandan beri bu mesafe kötü duruyordu. Haziran ayında Liplift oldum. Henüz 2 ay bile olmadı ve şimdilik memnunum. Sorularınız varsa sorabilirsiniz. Ekte fotoyu görebilirsiniz. Eskiden ağız kısmım daha erkeksiymiş
siz nerde yaptırdınız acaba çok uygun yaptırmışsınız bi de lip lift yaptıran arkadaşlara bi sorum olucak dudak kalınlığınız çok değişti mi? Benim üst dudağım kalın sayılır( aslında ortalama gibi) ama sanırım içeride de fazla doku olduğundan mı bilmiyorum burun altımdan parmaklarımla dudağımı biraz yukarı çektiğimde bile üst dudaklarım inanılmaz derecede kalınlaşıyo arap bacı gibi oluyorum desem yeridir. Bu işlem dudağı kalınlaştırıyo mu yoksa şişlikler indikten sonra eski kalınlığına geri dönüyo mu e merak ettiğim konu bu açıkçası. Öncesi sonrası resimlerinde bazı kişilerde çok milimetrik bi kalınlaşma görüyorum ama bazı kişilerde sanki aşırı gibi acaba dolgu da eklenmiş mi onlarda yoksa ameliyattan mıdır onu tam çözemedim??2.000 Tl’ye Yaptırdım
antalyada yaptırdınız sanırım bu doktoru biliyorum.burunda hiç genişleme oldumu ? doktor bu ameliyatı olan burnun biraz genişlemesini göze almalı filan demişti
siz nerde yaptırdınız acaba çok uygun yaptırmışsınız bi de lip lift yaptıran arkadaşlara bi sorum olucak dudak kalınlığınız çok değişti mi? Benim üst dudağım kalın sayılır( aslında ortalama gibi) ama sanırım içeride de fazla doku olduğundan mı bilmiyorum burun altımdan parmaklarımla dudağımı biraz yukarı çektiğimde bile üst dudaklarım inanılmaz derecede kalınlaşıyo arap bacı gibi oluyorum desem yeridir. Bu işlem dudağı kalınlaştırıyo mu yoksa şişlikler indikten sonra eski kalınlığına geri dönüyo mu e merak ettiğim konu bu açıkçası. Öncesi sonrası resimlerinde bazı kişilerde çok milimetrik bi kalınlaşma görüyorum ama bazı kişilerde sanki aşırı gibi acaba dolgu da eklenmiş mi onlarda yoksa ameliyattan mıdır onu tam çözemedim??
Peki asiri bi kalinlasma mi yoksa cok milimetrik mi ? Siz ne zaman yaptirdiniz sisligi inmemis olabilir mi?Dudak kesinlikle kalınlaşıyor
Ameliyat izleri ne durumda? Farkedilmeyecek hale ne kadar sürede geldi? Sağolun bilgiler için.Benim 6 ay olacak. Çok aşırı kalınlaşmıyor ama muhakkak kalınlaşıyor.
Lütfen en azından sadece dikiş ve dudak bökgeniz olmak üzere bir foto çekilip paylaşırmısınız? Görsel görmek çok büyük fikir verecektir bu ameliyatı olmak isteyenlere .Şuan izler tamamen silinmedi. Sanırım izler tamamen yok olmayacak. Zaman gösteeecek
Lütfen en azından sadece dikiş ve dudak bökgeniz olmak üzere bir foto çekilip paylaşırmısınız? Görsel görmek çok büyük fikir verecektir bu ameliyatı olmak isteyenlere .
Evet lütfen bir fotoğraf yükleyin, yani benim anlamak istediğim sadece siz mi farkediyorsunuz yoksa bakan bir kişi ameliyat izi olduğunu hemen anlıyor mu şu an? Ben karar veremiyorum sırf bu yüzden. Teşekkürler şimdiden.
Çok belirgin bir fark olmamış sanki. Üst dudak hafif biraz daha kalın olmuş. İz gerçekten büyük . Burun ameliyatında sadece orta hatta dikiş izi oluyor,bunda burun kanatlarına kadar uzun. Benim orta kısımda dikiş hattı var,başarısız burun ameliyatımı yapan doktor burnumu yapamadığı gibi birde iz bırakmıştıŞişikken dikiş izleri daha az gözüküyordu şişlikler inince daha belirginleşti. Bu işlem tamamen izsiz bir işlem değil. İnsanlar burun ameliyatından kaynaklı iz sanıyorlar. Fark eden oluyor dikişleri fotoğraflarda net çıkmıyor