- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.230
- 598
canım nerde yaptırmıştın il olarak bana özelden doktor adı yazabilir misin? Bi de rica etsem ameliyat öncesi ve şimdiki halinin fotosunu istesem çok mu şey istemiş olurumKlinikte yapıldı
![Dua :dua: :dua:](/images/smiley/dua.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım nerde yaptırmıştın il olarak bana özelden doktor adı yazabilir misin? Bi de rica etsem ameliyat öncesi ve şimdiki halinin fotosunu istesem çok mu şey istemiş olurumKlinikte yapıldı
Ben 3 gün önce liplift yaptırdım. Bence önrrmryen doktorlar kendilerine güvenmiyorlar. Dikiş cok önemli düzgün nizami bir şekilde dikilmesi iz bırakmıyor bendede iz olacagnı sanmıyorum cunkü simdiden bile rahatsız edici gözükmüyor suan pansuman lı iyileşme asamasında pansuamanı cıkardgmda fotoğraf atablrmm
canım fotograf eklesen çok sevineceğim, epey olmuş son durum nasıl?Ben 3 gün önce liplift yaptırdım. Bence önrrmryen doktorlar kendilerine güvenmiyorlar. Dikiş cok önemli düzgün nizami bir şekilde dikilmesi iz bırakmıyor bendede iz olacagnı sanmıyorum cunkü simdiden bile rahatsız edici gözükmüyor suan pansuman lı iyileşme asamasında pansuamanı cıkardgmda fotoğraf atablrmm
canım fotograf eklesen çok sevineceğim, epey olmuş son durum nasıl?
Zamanla cok daha oturuyor izde varla yok arası birşey beni hiç rahatsız etmiyorcok memnunum iyi ki yaptrdım. Op. Dr aydın mamak bişektomi ve liplift te cok basarılı bence burunda düşünüyordum ona ama burunda pek başarılı görmüyorum. Ama yaptrdgm islemlerde tek geçerim
![]()
Selamlar. Bu ameliyat öncesi fotoğraf mı sonrası mı ?
Merhabalar, kesinlike Leyla Arvas'ı önermem. Ocak ayında lip lifting yaptırdım kendisine, keşke yaptırmasaydım. Merdiven altı işketmeainden farksıZ. Asimetrik oldu, dudak kaslarım çok kötü durumda, izler kapanmadıArkadaşlar Gürsel Turgut'u ben de çok araştırdım. Ama hakkındaki yorumlar ya çok iyi yada çok kötü ortası yok.O yüzden çok kararsızım. Leyla Arvas hakkında bilgisi olan var mı.?
Çok geçmiş olsun şimdi ne durumdasınız ?Merhabalar, kesinlike Leyla Arvas'ı önermem. Ocak ayında lip lifting yaptırdım kendisine, keşke yaptırmasaydım. Merdiven altı işketmeainden farksıZ. Asimetrik oldu, dudak kaslarım çok kötü durumda, izler kapanmadı
Evt oluyor ama tavsiyem önce burun yaptırıp sonra liplift yaptırman. Hatta bir çok doktor da bunu tavsiye etti. Ben burundan 3 ay sonra şiplift yaptırdımMerhaba hanimlar liplift burun estetigiyle birlikte olabiliyormu
Anladım geçmiş olsun memnunmusumuz peki,uzun zamandır aklimdaydı benimde bir dr buldum fakat bi süre daha ertelemek zorunda kaldım gebelik durumum çıktı şimdideEvt oluyor ama tavsiyem önce burun yaptırıp sonra liplift yaptırman. Hatta bir çok doktor da bunu tavsiye etti. Ben burundan 3 ay sonra şiplift yaptırdım
Evet memnunum. Hatta o mesafesi uzun olan herkes yaptırmalı. İfadeyi çok değişiyorAnladım geçmiş olsun memnunmusumuz peki,uzun zamandır aklimdaydı benimde bir dr buldum fakat bi süre daha ertelemek zorunda kaldım gebelik durumum çıktı şimdide![]()
Gülüşünde değişiklik oluyor tabi ama diş etleri görünür olmadı. Benim henüz 1 ay oldu ama bi sıkıntı yok hareketlerde.Liplift yaptıranlar cevaplayabilir mi? Sonrasında
Gülerken Diş etleri daha bariz mi gözüküyor?
Gülüşünüz değişti mi?
Kaç ay sonra rahatça gülmeye dudak hareket etmeye başladınız?