Lip-Lift Dudak Kaldırma ;

Şişikken dikiş izleri daha az gözüküyordu şişlikler inince daha belirginleşti. Bu işlem tamamen izsiz bir işlem değil. İnsanlar burun ameliyatından kaynaklı iz sanıyorlar. Fark eden oluyor dikişleri fotoğraflarda net çıkmıyor
Gerçekten çok faydalı oldu paylaşımınız, teşekkür ederim. Izler 2 seneye farkedilmeyecek kadar hafifliyor. Onu biliyorum, ama 6 aylık durumu merak ediyordum, sayenizde ne beklemem gerektiğini, sürecin nasıl olduğunu biliyorum artık. Sadece kısmi olarak görüyoruz ama, bence yumuşatmış ifadenizi. Yeni halinizi beğendiğinizi, sevdiğinizi umarım, cesaretinizden ötürü tebrik ederim ayrıca. Darısı başıma.. :KK68:

Son düzenleme:
Cok tesekkur ederim gercekten cok gzl bi fikir verdiniz :dua: kalinlasma bence bariz sanirim ben yaptiramam su an dudagin bu sekilde 20181115_101405.jpg

Size hiç gerek yok bence :KK66:
burun ameliyatından sonra mesafem çok açıldı tam 2 cm dudak-burun mesafem maksimumu 1,5 cm olması gerekliymiş yanlış bilmiyosam :( çok rahatsız oluyorum aslında ama dudağım az bile kalınlaşsa -ki bence arkadaşım bayaa kalınlaşmış- üst dudağım çok büyür ve kötü olabilir sanırım :(

burun ameliyatından sonra mesafem çok açıldı tam 2 cm dudak-burun mesafem maksimumu 1,5 cm olması gerekliymiş yanlış bilmiyosam :KK43: çok rahatsız oluyorum aslında ama dudağım az bile kalınlaşsa -ki bence arkadaşım bayaa kalınlaşmış- üst dudağım çok büyür ve kötü olabilir sanırım :KK43:
Evet o mesafeniz fazla haklısınız ama üst dudağınız daha kalınlaşıp dışa doğru çıksa bence hoş durmaz. Yani benim fikrim tabi,doktorlar daha net fikir söyleyebilir .

Evet o mesafeniz fazla haklısınız ama üst dudağınız daha kalınlaşıp dışa doğru çıksa bence hoş durmaz. Yani benim fikrim tabi,doktorlar daha net fikir söyleyebilir .
Benim de fikrim biraz öyle canım zaten :( burun altımdan dudağımı hafifçe yukarı çektiğimde bile inanılmaz fazla bi kalınlaşma oluyo içi de biraz dolgun gibi dudağımın, ondan heralde bilmiyorum bi görüşmem lazım doktorla haklısın. Onlara da güvenemiyo ki insan.. Kalınlaşmaz der belki kalınlaşır falan ne biliyim güvenemiyorum açıkçası.. Fotograf koyan arkadaşın üst dudak kalınlığı nerdeyse 2 katına çıkmış bayaa inceymiş eskiden şimdi gayet dolgun mesela.. Onu görünce açıkçası yaptırmam heralde diye düşünüyorum.

Benim de fikrim biraz öyle canım zaten :KK43: burun altımdan dudağımı hafifçe yukarı çektiğimde bile inanılmaz fazla bi kalınlaşma oluyo içi de biraz dolgun gibi dudağımın, ondan heralde bilmiyorum bi görüşmem lazım doktorla haklısın. Onlara da güvenemiyo ki insan.. Kalınlaşmaz der belki kalınlaşır falan ne biliyim güvenemiyorum açıkçası.. Fotograf koyan arkadaşın üst dudak kalınlığı nerdeyse 2 katına çıkmış bayaa inceymiş eskiden şimdi gayet dolgun mesela.. Onu görünce açıkçası yaptırmam heralde diye düşünüyorum.
Kesinlikle kalınlaşır bence... Doktorlarla görüş ama belki farklı teknik önerilir.

burun ameliyatından sonra mesafem çok açıldı tam 2 cm dudak-burun mesafem maksimumu 1,5 cm olması gerekliymiş yanlış bilmiyosam :KK43: çok rahatsız oluyorum aslında ama dudağım az bile kalınlaşsa -ki bence arkadaşım bayaa kalınlaşmış- üst dudağım çok büyür ve kötü olabilir sanırım :KK43:

Benim mesafem 2,5 di . Bendede burun ameliyatından sonra Açıldı. Sizinki hiç göze batmıyor bence hiç gerek yok.

Benim mesafem 2,5 di . Bendede burun ameliyatından sonra Açıldı. Sizinki hiç göze batmıyor bence hiç gerek yok.
Ooo sizin de baya açılmış ama şimdi çok güzel olmuş :KK200::nazar: ameliyatı olmuş biri olarak gerek yok diyosun yani canım biraz içim rahatladı.. Yüzümün geneline bakınca belki biraz daha dikkat çekici oluyo aslında ama 3 yıl oldu ameliyat olalı hala gözüm alışmadı o mesafeye :( Burun ameliyatını yaptırmadan önce kendimi daha güzel hissettiğimi inkar edemiycem açıkçası sırf bu mesafe yüzünden.. Alışır mıyım dersin?

Ooo sizin de baya açılmış ama şimdi çok güzel olmuş :KK200::nazar: ameliyatı olmuş biri olarak gerek yok diyosun yani canım biraz içim rahatladı.. Yüzümün geneline bakınca belki biraz daha dikkat çekici oluyo aslında ama 3 yıl oldu ameliyat olalı hala gözüm alışmadı o mesafeye :KK43: Burun ameliyatını yaptırmadan önce kendimi daha güzel hissettiğimi inkar edemiycem açıkçası sırf bu mesafe yüzünden.. Alışır mıyım dersin?

Aynı sorunu bende yaşadım. Yani burun ameliyatı beni güzelleştirmedi açıkcası. Liplift ama çok farketti. Dudağın büyümesi değil mesele o erkeksi mesafenin kapanması. Senin mesafe fazla olmadığı İçin alışabilirsin.

Bendede ayni durum bende lip lift dusunuyorum

Bu işlemi yaptıran başka var mı, doktor önerebilir misiniz?
Ben de istiyorum ama iz kalma korkusu beni alıkoyuyor.

Kızlar internette arastırma yaparken lip lift operasyonu ile ilgili bilgiye ulaştım, sanırım benim ihtiyacım olan sey bu! Hem dudak burun mesafemin kısalmasını hemde üst dudagımının biraz daha dısa kıvrık olmasını istiyorum, sanırım dudak dolgusu bunu sağlayamayacak.

Aranızda bu operasyonu yapan var mı ?

"Yapılan sadece dudagın içine orta kırmızı kısmı hafifce kaldıran iki adet dikiş atmaktan ibarettir, ameliyatın özü dudagın orta kırmızı kısmını, burun deliklerinin tabanına içeriden iki dikişle asmaktır. böylece dudak orta kısmı hafifce kalkar ve dısa döner."
Dr Nebil Bozdogana oldum
ÇÇokmemnunum.Ankarada..

Merhaba, Dr. Gursel beye yaptirdim liplift ameliyatimi. cok memnunum. Isterseniz oncesi ve sonrasi fotolarimi gonderebilirim. Baska islemler icin de tavsiye ederim. Hic egosu olmayan, her turlu sorunuza zaman ayiran, guven veren bir doktor.
Merhaba ben ozelden fotolarinizi rica ediyorum ama Gursel beyin asistani ile gorustum 13bin dedi minizik yeri kesip dikmek icin.

Merhaba, bu mesajlarin uzerinden uzun zaman gecmis ancak belki ilgilenen cikar. Ben Nisan 2013'de liplift yaptirdim. Cok da memnunum. Dun doktorum, yuzume ultrasound lift yaptirmak icin gitmistim (yeni bir makina, mutlaka tavsiye ederim), iyi ki israr etmissin de yapmisiz dedi. Yabanci sitelerdeki fotolari ben de gorup icim gidiyordu. Doktorlar niye yapmak istemiyor, cunku memnuniyetsizlik riski var, bazi doktorlar dogalliktan uzak bakis acisinda, yuzde cok gorunen bir yer, bazi operasyonlarda iz kaliyor vs. Burnumun altindan kesit yaparak, ust dudagi 4mm kaldirdi doktorum. Fazlasi tamamen ifadenizi degistirebilir dedi. Dis estetigi icin nisantasinda gittigim dis doktoru, bana gelen, dislerini buyutup ust dudak mesafesi sorununu asmaya calisan hastalarima liplift oneriyorum, simdiye kadar bu kadar dogaligini gormedim dedi. Emin ellerde yapilacak birsey. Sorunuz olursa yardimci olabilirim.
Evet minicik yeri kesip dikmek icin 3bin tl lik ameliyata 13bin tl istiyor Gursel bey. Mucize yaratmiyor sadece duz dikis yapiyor diger dr lar daha dalgali yapiyor fark bu. Bunun icin de 10bin tl fark enayilikten baska bisey degil.

Ben bugün bişektomi ve liplift ameliyatı oldum 🙏hafif dudak üstümün sızısı dışında bir skntım yok suan 😍😍💐doktor cok önemli cünkü tecrubesiz bilmeyen biri yaptımı yüz sonucta kötü şeyler yaşanabilir

Ben 3 gün önce liplift yaptırdım. Bence önrrmryen doktorlar kendilerine güvenmiyorlar. Dikiş cok önemli düzgün nizami bir şekilde dikilmesi iz bırakmıyor bendede iz olacagnı sanmıyorum cunkü simdiden bile rahatsız edici gözükmüyor suan pansuman lı iyileşme asamasında pansuamanı cıkardgmda fotoğraf atablrmm

Back