Lip-Lift Dudak Kaldırma ;

Merhaba, siteye kosusturmalar icinde hic giremedim. Dr. Gürsel Turgut'a yaptirdim liplift ameliyatimi. Kendisinde de vardir oncesi ve sonrasi fotolarim, isterseniz ben de gonderebilirim.

merhaba sheby fotoğraf gönderebilirsen çok memnun olurum :) iz kaldı mı birde. ben hangi doktorla görüştüysem bahsettikleri tek şey iz kalması ve iyileşme sürecinin yani ameliyattan sonra burun altında oluşan o kırmızılığın 2 3 yılda geçmesiydi. bu yüzden tercih etmiyoruz demişlerdi. hatta sadece erkeklere yapıyorum demişti bi doktor o da bıyıkla kapatabildikleri için. sizin bu iyileşme süreciniz nasıl geçti?

arkadaslar ben dudak asma yaptırdm.benım doktorummu kötüydü yoksa şansızlıkmı bılmem ama dudagım asımetrık oldu.kocaman dikiş izleri kaldı ve dudagı kaldırmak için kullandıkları teller sürekli batarak rahatsız etti.2yıl boyunca izlerin gecmesini bekledım ama ne dudagım kalkmış oldu sadece dudagımda kocaman 2 iz kalmış oldu ayrıca asimetrık yapılmış oldugu için dudagım saga cekıyor.neyseki 2yıl sonra burun altından kesılerek yapılan burun dudak mesafesi kısaltma amelıyatı yaptrdm.2.doktorum eskı doktorun yaptıgı yanlışları duzltmek ve demır tellerı cıkartmak için 2defa amelıyet yaptı.2amelıyatta ancak sonuca ulasabıldık.burnumun altında biraz iz kaldı ama makyajla falan kapatabiliorum.eskısınden cok daha iyi.kesinlikle dudak asma yaptırmayın derım cunku gercek amacına ulasmıyor bnce.kesilerek yapılan amelıyet kesınlıkle daha iyi.tavsiye ederım.hele de eger yara izleriniz cabuk geciyorsa.merak ettgınız bişeyler varsa bana sorabilirsiniz...
Merhaba Esra buket biz arkadaşımla birlikte yaptırmak istiyoruz güvenilir bir doktor arıyoruz bize yardımcı olur musun hangi doktora yaptıRdin memnun muzun kaç tl?

Merhaba, Dr. Gursel beye yaptirdim liplift ameliyatimi. cok memnunum. Isterseniz oncesi ve sonrasi fotolarimi gonderebilirim. Baska islemler icin de tavsiye ederim. Hic egosu olmayan, her turlu sorunuza zaman ayiran, guven veren bir doktor.

Merhaba banada gonderebilirmisiniz öncesi ve sonrası fotonuzu :)

Merhaba, Dr. Gursel beye yaptirdim liplift ameliyatimi. cok memnunum. Isterseniz oncesi ve sonrasi fotolarimi gonderebilirim. Baska islemler icin de tavsiye ederim. Hic egosu olmayan, her turlu sorunuza zaman ayiran, guven veren bir doktor.

merhaba sheby, ben de bu ameliyatı yaptırmak istiyorum muhtemelen yaptıracağım Eylül ayın içinde.. Acaba memnun musun? İz kaldı mı ve de fotoğraflarını görme imkanım olabilir mi? Sevgiler

Son düzenleyen: Moderatör:
Gürsel Turgut bu ameliyatı yapıyor kızlar bull horn lip lift ameliyatı. Burun dudak arası mesafe kısaltılıyor. 4500 tl hastanede yapıyormuş.Ben Haziran'a randevu aldım.

Kendisine iz kalıp kalmadığını sordum. Açık burun ameliyatından biraz daha fazla iz kalacağını ama o izlerinde 2 seneye geçeceğini söyledi. 10 gün sonra sanki fazla silmekten kızarmış gibi duracağını söyledi. Ben yaptırmakta kararlıyım çünkü burun dudak arası mesafem 1,5-1,6 oysa kadınlarda ideal olan 1,1-1,3 arasıymış benimki maşallah erkek yüzü gibi olmuş :KK70: 4 mm kısaltsa yeter. Burada daha önce de Gürsel Turgut'a ameliyat olup memnun olan arkadaş varmış ondan öğrendim bu doktorun da yaptığını...

Merhaba Ninadefuego, acaba lip lift ameliyatını yaptırdnız mı?

Yaklaşık bir ay önce lip lift işlemi yaptırdım. Sanırım artık yorum yapabilirim. Öncelikle doktor bey işlem öncesi ayrıntılı konuşup bilgi vermiyor (hasta olarak beklentilerini ve ne istedigini bile tam olarak dinleyip önemsemiyor ve resim göstermiyor) işlem sonrasında da bilgilendirme yapmadı. (hasta takibi asla yok) Ciddi bir işlem yapıldı sonuçta ve uzaktan geldim aklıma takılanlari sormam için bir iletisim numarası bile verilmedi. İşlemi yaptı işlem sonrası ilaç yazdı. Talimat asla vermedi. Ben de soramadim çünkü başını kaldırıp yüzüne bakmıyor. Ben de işlem sonrası hem hareketlerinden hem de ameliyatın soğuk etkisinden olsa gerek bazı şeyleri soramadim. Her neyse ilacı yazdı dediğim gibi bir iletişim numarası bile vermeden apar topar çıktı. Ayrıca hasta merkezli değil tamamen para merkezli çalışıyorlar. İşlem öncesi telefonda belirtilen fiyattan fazlası alındı. Gitmeden önce fiyat sormuştum. Sonra kredi kartiyla ödeme yaptım diye 240 tl kdv farkı koydular. Size verilen fiyat nakit fiyatiydi diyip kdvyi de hesaplamadiklarini gösterdiler. Neyse işlem cuma günü yapıldı. Cumartesi akıntı geliyor. Telefon açtım. Asistanı bayan sorar haber veririm dedi. Tabi dönmediler. Araya pazar girdi. Hala akinti devam ediyor bantı açıp bakmak zorunda kaldım. Dr beye ulaştığımda günlerden pazartesiydi ve bir güzel de azar işittim. "Cahil bir insan mısın anlatmam mı gerekiyor" gibilerden çıkıştı. Sanki ben sürekli bu işlemi yaptıran deneyimli birisiyim ya da saglıkçıyım ihtisas sahibi oldum gibi rencide ederek devam etti. Moralim daha da bozuldu. Ayrıca dudagimin sol tarafı sag tarafa göre daha yukarida. Asimetri oluştu. Kenarlarından az ortadan fazla alınmış gibi duruyor. Orantisiz yani. Mesaj yazdım olabilirligi bu muydu diye. Kenarlardan alalım mı diye sordum. Kusura bakmayın yapabileceğim başka bir şey yok iyi günler diyip muhatap olmadı sağolsun. Ben yaptırdığım işlemden çok muameleden rahatsızım. Devlet hastanesindeki dr lar bile daha çok ilgi gösteriliyor. Demekki formül şu: daha çok para=ilgi. Aradım cevap vermedi. Mesaj yazdım dönüş sağlamadı. Bu işlemi bursada yapan dr lar da var. Ben tavsiye etmiyorum. Ama sosyeteyseniz daha farklı davranilabilir. Şimdi son durum şu: Alttan attığı dikiş ipleri (eriyen ip galiba bilmiyorum) derimin dışına çıkıyor keseyim mi çekeyim mi bilemiyorum. Tek başıma başka yerlere sorarak tedavimi olmaya çalışıyorum. Ben böyle ilgisizlik görmedim. Bunları bile soramıyorum. Yani Drun tavrı özetle şu: "İşimi biliyorum ben kendi başıma karar verir yapacağımı yaparım paramı alırım arkama bakmam." istanbulda ya da yakın bir yerde olsaydım iyice araştırır ne istediğini dinleyen ayrıntılı bilgi veren bir dr seçerdim.

Ben başıma gelenleri yazdım. Ne bir eksik ne bir fazla. Dedim ya benimle muhatap(!) olmadı tek konuştukları şunlardı: "Havadan nem kapan birisi misin dudak dolgunu kim yaptı böyle dolgu mu olur hiç yüzüne gitmiş mi?"

Uzak bir tarih verilmeseydi ben yaptıracaktım. Mutlaka başka drlarla görüşün araştırın lütfen iyi araştırın.

Bu detaylı açıklaman için çok teşekkür ediyorum.. Aynen ben de kendisiyle iletişim kurmaya çalışıyorum, sorularıma çok kısa ve açıklayıcı olmayan cevaplar veriyor..

Rica ederim. Ben de aynı kullanıcının referansinda yöneldim o doktora. Okul açılmadan tatilde halletmem gerekiyordu. O nedenle araştırmadan apar topar gittim. Buradaki yorumları hepimiz okuyoruz ve doğru yapılan yorumlar belki de bizleri yanlıştan döndürecektir. O nedenle ben de başımdan geçenleri objektif bir şekilde anlatmaya çalıştım. Tüm sorularınıza cevap verebilirim.

Rica ederim. Ben de aynı kullanıcının referansinda yöneldim o doktora. Okul açılmadan tatilde halletmem gerekiyordu. O nedenle araştırmadan apar topar gittim. Buradaki yorumları hepimiz okuyoruz ve doğru yapılan yorumlar belki de bizleri yanlıştan döndürecektir. O nedenle ben de başımdan geçenleri objektif bir şekilde anlatmaya çalıştım. Tüm sorularınıza cevap verebilirim.

Peki şu an dudağınız ne durumda? yani iz kaldımı ? bir de mümkünse acaba öncesi ve sonrası foto gönderebilir misiniz? ben de yaptıracağım için çok merak ediyorum ve biraz da endişeliyim açıkçası :(

Tabi. Bana bir numara ya da mail adresi mesaj atarsanız yollayayım.

sevgili B bitti sanma öncelikle çok geçmiş olsun.umarım sonuç iyi olur da çektiğin sıkıntıya değer..Aynı doktora ben de gitmiştim .yaklaşımında dikkatimi çeken özellikle iyi ya da kötü bir durum olmamıştı.yani nötrdü..ama yazdıkalrını okuyunca iyi ki olmamışım diyorum.
olmaktan vazgeçmiştim o zaman. o sıralarda başka bir sorun için Ahmet Karacalar'a gitmiştim ve dudak mesafesini ve kısaltma işlemini de sormuştum.Bir tür asma yöntemiyle kalıcı olarak içerden dikişli olacak şekilde yapıyormuş işlemi.iz kalmıyor o yüzden.fotogtaflar cok iyi gorunuyordu..
işlem bana uygun mu emin olamadığım ve ifademi değiştirmesinden korktugum için vazgeçtim şimdilik.belki ilerde yaşla birlikte o bölge uzayacağı için düsüşebilirim.
bu arada forograflarını gormeyi çok isterim fikir vermesi açısından.özelden mail adresi vereceğim.yollayabilirsen sevinrim.gelişmelerden de haberdar edebilirsen sevinirim.

Back