FAZLANAZLI
cok tesekkur ederim canim benim nihayet gerceklestirdim mutluyum.Tonguc bey oyle hakikaten yakindan ilgileniyo o kadar guzel motive ettiki yaza bomba gibi olacaksin dedi.Cok tatli bi doktor ben demeden tek tek ihtiyacim olan herseyi anlatti yapilmasi gerekenleri anlattikca heyecanimda artti zaten.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
lion81 Meme Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi lion81
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ayh çok sevindim canım maaşşalah sorunsuz bi şekilde geçer inş bu sürecin.şişlerin inmesi ne kadar sürermiş peki? ben de istiyorum ama ne bilim bacak ya hani büyük alan korkuyorum.o iç bacaklar beni sinir ediyo zatenprensespinar tesekkur ederim canim sende olursun hayirlisiyla insallah.Bacaklar benimde sorunluydu ustum ince altim kalindi belim ince kalcamida sekle soktugum halde bacaklar yanlardaki kocaman hatta dize kadar uzanan basenler problemdi.Dr bile soyledi kalcanla bacak bir malesef bacak boyunu bile kisaltiyo bu yaglar dedi.Ic bacaklarim vede arka bacakta birikmis yaglar hicbi sporla gitmedi.Ameliyattan sonra morarma oldu tabi sisti.Ustune oturmak hareket etmek kisitli olsada ikinci ucuncu gunde gezinmeye basladim bile.Azaliyo gunden gune zor bi ameliyat degil bikac gun yasarsin o kadar.Cok asiri agrim sizim olmadi.Agri kesici veriliyo zaten ameliyat sonrasi ama benim cok sukur rahat gecti evde yanlizim bide kendi basima isimi goruyorum cok zorlamiyorum kendimi.Sabirla sislerin inmesini bekliyorum iyiki olmusum.Bundan sonra sporu zevkle yapicam.Bosa kendime eziyet etmisim duzensiz yag birikimi oldugu icin kotuydu dalgalanmalar yag yigilmalari hepsi gitti insallah sisler gidince belli olacak bakalim.
prensespinar
sagol canim.2 ayi bulur sanirim tam seklini almasi 3 ay olur sanirim.Korse giyiyorum deri gevsemesin toparlansin diye.Daha bandajlarim duruyo sıkı bandajladi doktor.Ve iki hafta sonra gel dedi bide kontrole bandajla nasil banyo yapacam onuda bilmiyorum tabi.Benimde buyuk alan doktora sordum kac lt yag alindi diye cok aldim dedi.Korkulacak hicbisey yok zor bi operasyon da degil erteleme istiyosan zaman kaybetme yani.
FAZLANAZLI cok tesekkur ederim canim benim nihayet gerceklestirdim mutluyum.Tonguc bey oyle hakikaten yakindan ilgileniyo o kadar guzel motive ettiki yaza bomba gibi olacaksin dedi.Cok tatli bi doktor ben demeden tek tek ihtiyacim olan herseyi anlatti yapilmasi gerekenleri anlattikca heyecanimda artti zaten.
canım çok geçmiş olsun bunu da atlatmışsın Tonguç beyi ben bizim şu güzel suratlıdan duymuştum sonuçları başarılı dr idi sevindim adına
korseyi ihmal etme canım benim ameliyat sonrasında ilk haftadan çıkarttı dr meğer ondan olmuş Alper tuncelle görüştüm boşuna bu sorunlar oluşmuş korseyi erken çıkarttırmış önlenebilir şeylermiş aslında demişti gece gündüz giy onu olur muFAZLANAZLI cok tesekkur ederim canim benim nihayet gerceklestirdim mutluyum.Tonguc bey oyle hakikaten yakindan ilgileniyo o kadar guzel motive ettiki yaza bomba gibi olacaksin dedi.Cok tatli bi doktor ben demeden tek tek ihtiyacim olan herseyi anlatti yapilmasi gerekenleri anlattikca heyecanimda artti zaten.
Tesekkur ederim canim benim size de yazmistim ya dualariniza ihtiyacim var diye o zaman ameliyat gunu belliydi ama butceyi toparlayamamistim kendi cabamla oldu kimsenin haberi olmadan sessiz sedasiz oldum bitti cok sukur.Guzel suratli derken canim kim oluyor bu arkadascanım çok geçmiş olsun bunu da atlatmışsın Tonguç beyi ben bizim şu güzel suratlıdan duymuştum sonuçları başarılı dr idi sevindim adına
Tesekkur ederim canim benim size de yazmistim ya dualariniza ihtiyacim var diye o zaman ameliyat gunu belliydi ama butceyi toparlayamamistim kendi cabamla oldu kimsenin haberi olmadan sessiz sedasiz oldum bitti cok sukur.Guzel suratli derken canim kim oluyor bu arkadas
hahahha risus yahu tanın eskilerden Tonguç beyin hastasıydı sonra bi kaç arkadaş daha oldu iyilerdi sonuçları sende güzel suratsın
olsun olsun istiyordun hallettin şükür sağlıklı atlattın mutlu ol hayatım
Giyiyorum canim hic cikarmiyorum bile.Sen kime ameliyat olmustunki canim.Umarim duzelebilecek bi durumdur.Tonguc bey ozellikle sıki sıkiya bandajladi ustune korse giydirdi bile hatta gideyim daha sıkı korse de mi alsam diyorum.korseyi ihmal etme canım benim ameliyat sonrasında ilk haftadan çıkarttı dr meğer ondan olmuş Alper tuncelle görüştüm boşuna bu sorunlar oluşmuş korseyi erken çıkarttırmış önlenebilir şeylermiş aslında demişti gece gündüz giy onu olur mu
Evet tanimazmiyim sekerim R Risus ona sordum zaten bide onun resimlerini gormustum yag enjekte edilmesini ondan ilham alarak dusunmeye baslamistim ki dr.protez degismeden guzel bi sonuc cikamayacagini soyledi olmusken tam olsun deyince ona teslim ettim.@hulyakevin arkadas var ondan da fikir aldim sagolsunlar cevapladilar olumlu yorumlari daha hizli karar vermemde etkili oldu.hahahha risus yahu tanın eskilerden Tonguç beyin hastasıydı sonra bi kaç arkadaş daha oldu iyilerdi sonuçları sende güzel suratsın
olsun olsun istiyordun hallettin şükür sağlıklı atlattın mutlu ol hayatım
Tesekkur ederim canim benim.
Evet tanimazmiyim sekerim ona sordum zaten bide @hulyakevin arkadas var ondan da fikir aldimyardim sagolsunlar.@risus gordum onun resimlerini yag dolgusunu ondan ilham alarak dusunmeye baslamistim zaten ama protez degismesi ile beraber daha iyi sonuc olur deyince dr a biraktim kendimi.
evet bende onun sonuçlarını görünce özelden bi kaç arkadaşa orada yaşayan dr adını vermiştim; en iyisini yapmışsın sonuç da bizden bilgililer ne uygunsa onu yapar
bollaşırsa küçüğünü al evet korse çok önemli ciddenGiyiyorum canim hic cikarmiyorum bile.Sen kime ameliyat olmustunki canim.Umarim duzelebilecek bi durumdur.Tonguc bey ozellikle sıki sıkiya bandajladi ustune korse giydirdi bile hatta gideyim daha sıkı korse de mi alsam diyorum.
ayh memeyle birlikte zor olmaz mı ki ya..dikleştirme de olcak benim.aman ihmal etme de korseyi fln allah korusun bi sıkıntı çıkmasın.maddi manevi zorluk karşılığı da güzel olsunprensespinar sagol canim.2 ayi bulur sanirim tam seklini almasi 3 ay olur sanirim.Korse giyiyorum deri gevsemesin toparlansin diye.Daha bandajlarim duruyo sıkı bandajladi doktor.Ve iki hafta sonra gel dedi bide kontrole bandajla nasil banyo yapacam onuda bilmiyorum tabi.Benimde buyuk alan doktora sordum kac lt yag alindi diye cok aldim dedi.Korkulacak hicbisey yok zor bi operasyon da degil erteleme istiyosan zaman kaybetme yani.
Ben ikisini birden oldum cokta bi zorlugu dayanilmayacak da degil di.Meme diklestirme doktor banada onerdi tabi ben dikisli oluyo sanirim izi kalirmi dedim bi sekilde dokuyla yapmaya calisirim dedi ama ne yapti bende bilmiyorum diklestirme nasil oluyo bende bilmedigimden.Insallah bekledigimizin karsiligini aliriz bakalim ne olacak.ayh memeyle birlikte zor olmaz mı ki ya..dikleştirme de olcak benim.aman ihmal etme de korseyi fln allah korusun bi sıkıntı çıkmasın.maddi manevi zorluk karşılığı da güzel olsun
lolipop kesi olcak benmki bakalım meraklardayım.iz konusunu çok takmıyorum bu hali çok daha sinir bozucu çünkü seninki de mi lolipop oldu?Ben ikisini birden oldum cokta bi zorlugu dayanilmayacak da degil di.Meme diklestirme doktor banada onerdi tabi ben dikisli oluyo sanirim izi kalirmi dedim bi sekilde dokuyla yapmaya calisirim dedi ama ne yapti bende bilmiyorum diklestirme nasil oluyo bende bilmedigimden.Insallah bekledigimizin karsiligini aliriz bakalim ne olacak.
Yok canim diklestirme olmadi ben dikisler iz felan kalirmi deyince toparlayacagini soylemisti diklestirmeden sisler insinde kontrole gittigimde sorarim onuda benim altta yigilma olmustu onceki protezde deforme olmus gogus bu seferki nasil olacak zaman gectikce belli olur tabi.lolipop kesi olcak benmki bakalım meraklardayım.iz konusunu çok takmıyorum bu hali çok daha sinir bozucu çünkü seninki de mi lolipop oldu?
Canim tesekkur ederim ozledim sizleri eski gunlerimizi.Zor zamanlar gecirdim cok sukur hepsi gecti.Yeni hayat bana suprizleriyle beraber geldi.Umarim canim daha iyi bi sonuc cikar ortaya :)Lioncum , öncelikle cok gecmiş olsun . Yenilemişsin kendini cok sevindim adına , umarım cok başarılı bir sonuc olur . Cok gecmiş olsun .