Cnm benim 295 cc.Hayırlı olsun günler azaldıkça heyecanda artıyo inanılmaz bi duygu isteyen herkese nasip olsun güzel göğüslere kavuşmak.Vücudun nasıl bilemiyorum ama en azından küçük olmasından sonradan keşke biraz daha büyük olsaydı demekten daha iyidir cnm.350 cc kulağa ve göze büyük gibi geliyo ama bana göre iyi cnm bi kaç ay geçtikten ödemler indikten sonra iyiki bu boyutta yaptırmışım dersin.Tabiki eklerim listeme bakabilirsin.lion merhaba uzun zamandır burada arkadaşlardan fikirler alıyorum çokta iyi oluyor aklımda soru işaretleri gidiyor senin 290cc değilmi protezin ..Bsalı günü ameliyat olucam boyutta kararsızım hala 350 dedi doktorum büyük olmasından korkuyorum beni arkadaş listene eklemen mümkünmü???? resimlerin bana fikir olucaktır... teşekkürler
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
lion81 Meme Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi lion81
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Cnm benim 295 cc.Hayırlı olsun günler azaldıkça heyecanda artıyo inanılmaz bi duygu isteyen herkese nasip olsun güzel göğüslere kavuşmak.Vücudun nasıl bilemiyorum ama en azından küçük olmasından sonradan keşke biraz daha büyük olsaydı demekten daha iyidir cnm.350 cc kulağa ve göze büyük gibi geliyo ama bana göre iyi cnm bi kaç ay geçtikten ödemler indikten sonra iyiki bu boyutta yaptırmışım dersin.Tabiki eklerim listeme bakabilirsin.
teşekkür ederim canım göğüslerin çok doğal silikon gibi değiller kesinlikle sen küçük oldu demiştin ama çok iyi duruyorlar güle güle kullan canım ama itiraf etmeliyimki senin ameliyat sonrası sargılı halini görünce bir an çok korktum iki gün sonra bende böyle olucam diye ve farkettimki aldığım pijamalar o sargılarla olmaz gömlek tarzı bişeyler götürmeliyim yanımda bol şeyler sen atlatmışsın canım darısı bizlere
Cnm benim 295 cc.Hayırlı olsun günler azaldıkça heyecanda artıyo inanılmaz bi duygu isteyen herkese nasip olsun güzel göğüslere kavuşmak.Vücudun nasıl bilemiyorum ama en azından küçük olmasından sonradan keşke biraz daha büyük olsaydı demekten daha iyidir cnm.350 cc kulağa ve göze büyük gibi geliyo ama bana göre iyi cnm bi kaç ay geçtikten ödemler indikten sonra iyiki bu boyutta yaptırmışım dersin.Tabiki eklerim listeme bakabilirsin.
öncelikle hayırlı olsun cicişlerin uzun süredir takip ediyorum yazıları ama ameliyat olmaya cesaret edemiyorum acaba beni de ekleyebilir misin motive olmak istiyorum :) biraz sapıkça oldu ama
Cnm benim 295 cc.Hayırlı olsun günler azaldıkça heyecanda artıyo inanılmaz bi duygu isteyen herkese nasip olsun güzel göğüslere kavuşmak.Vücudun nasıl bilemiyorum ama en azından küçük olmasından sonradan keşke biraz daha büyük olsaydı demekten daha iyidir cnm.350 cc kulağa ve göze büyük gibi geliyo ama bana göre iyi cnm bi kaç ay geçtikten ödemler indikten sonra iyiki bu boyutta yaptırmışım dersin.Tabiki eklerim listeme bakabilirsin.
slm, bütün yorumlarini okudum.
birde görebilseydim, süperrr olur!? beni arkadas olarak eklermisin?
Bende 23 Ocak Hasan Findik ve Levent tasci görüsmem var. Ama kombi opr. yaptirmayi düsünüyorum. hemm meme hem göbek lipo. bakalim artik.
Coookkk tskl.
slm, bütün yorumlarini okudum.
Bende 23 Ocak Hasan Findik ve Levent tasci görüsmem var. Ama kombi opr. yaptirmayi düsünüyorum. hemm meme hem göbek lipo. bakalim artik.
Coookkk tskl.
Gerceten de güzel olmus. Cok dogal. Güle güle kulan. darisi benim basima....
Slm cnm ekledim resimlerimi görebilirsin.İnşallah iyi sonuca sende ulaşırsın cnm.Levent Taşcı tanımıyorum ama Hasan Beyi bizzat görmek istedim merak ettim çünkü forumda Hasan beye ameliyat olan arkadaşların sonuçları gerçekten çok güzel.Muayenesine gittim fikirlerini sordum hastasının da istediğini dikkate alan bi doktor memnun kalacağından eminim.slm, bütün yorumlarini okudum.
Coookkk tskl.
Slm cnm ekledim resimlerimi görebilirsin.İnşallah iyi sonuca sende ulaşırsın cnm.Levent Taşcı tanımıyorum ama Hasan Beyi bizzat görmek istedim merak ettim çünkü forumda Hasan beye ameliyat olan arkadaşların sonuçları gerçekten çok güzel.Muayenesine gittim fikirlerini sordum hastasının da istediğini dikkate alan bi doktor memnun kalacağından eminim.
peki secimin neden hasan beye yapmadin canim?
O anki şartlarda para bulmakta zorlandım Boğaziçi 3500 Tl idi Hasan Bey 6000 Tl o yüzden.Eğer yeterli parayı bulabilseydim Hasan Beye olacaktım.Daha sonraki ameliyatımı ondan yana kullanmayı düşünüyorum tabi nasip kısmet olursa.Ben biraz dolgun göğüs sevdiğimden anladı ve 400 cc ye kadar olabileceğini vücudumada uyumlu olabileceğini söyledi.Benimki kas altı olduğundan çok fazla abartı duracağınıda sanmıyorum.Neyse ogünler gelsinde bakalım zaman ne gösteriyo.Şimdiki halindende memnunum tabi sanırım baştan çıkarıcı olmayı seviyorum o yüzden büyükte gözüm kalıyo.peki secimin neden hasan beye yapmadin canim?
O anki şartlarda para bulmakta zorlandım Boğaziçi 3500 Tl idi Hasan Bey 6000 Tl o yüzden.Eğer yeterli parayı bulabilseydim Hasan Beye olacaktım.Daha sonraki ameliyatımı ondan yana kullanmayı düşünüyorum tabi nasip kısmet olursa.Ben biraz dolgun göğüs sevdiğimden anladı ve 400 cc ye kadar olabileceğini vücudumada uyumlu olabileceğini söyledi.Benimki kas altı olduğundan çok fazla abartı duracağınıda sanmıyorum.Neyse ogünler gelsinde bakalım zaman ne gösteriyo.Şimdiki halindende memnunum tabi sanırım baştan çıkarıcı olmayı seviyorum o yüzden büyükte gözüm kalıyo.
nasil yani bir daha mi meme opr olacan? 400 cc mi?
Evet ama para biriktirmem gerek oda yeterince zamanımı alır zaten.Kolay değil tabi biriktirmek sonuçta eşimin haberi yok daha önceki ameliyatımda 3500 tl ödediğimden yani kendi çabamla ayarladım parayı eşimi ancak öyle ikna edebildim.Ona sigortanın karşıladığını söyledim.Sonrasında nasıl ikna ederim bilmiyorum aradan zaman geçsin şimdi hemen değil tabiki.nasil yani bir daha mi meme opr olacan? 400 cc mi?
lion81 cnm bende bogaziçi tıp merkezinde olıcam malum maddi durumum çok elverişli değil sen veli beyde olmuşsun bana önereceğin bi dr varmı birde yine operasyon olmayı düşünüyommuşsun memnun kalmadınmı cnm sadece boyutu mu sorun benim boyum uzun omuzlarım geniş kacamda öle gögüs kafesi 83 göğüs cevresi 92 sanırım 350cc yuvarlak takmam lazım çünkü 2. cocuktan sonra üst loplar boşaldı bi kaç dr la görüştüm ancak fiyatlar yüksek o nedenle boğaziçinde olmaya karar verdim yardımını bekliyorum lütfennnnn.. ((((((
Cnm Veli Bey'de iyi bir doktor sonuçtan memnunum ama benim hatam sanırım büyüklük olayında fazla abartı olmasını istemedim rakam olarak büyük geliyodu o zaman gözüme ameliyat öncesi 300 cc üzeri olsun ben büyük olsun istiyorum diyebilirdim ısrar edebilirdim doktora.Eşiminde etkisi oldu büyük olmasın abartı olmasın diye dışardan dikkat çekmesin milletin gözü orda olmasın gibi.Bu yüzden Veli beyde doğal bi sonuç yapmış sağolsun.Şimdi bile gayet iyiler tam orta ne küçük nede büyük işte insanın gözü doyumsuz fazlasını isteriz her zaman yoksa bu hali bile tatmin ediyo.Benim göğüs üzeri 82 cm idi şimdi 90 cm oldu.Eğer dolgun ve büyük abartı büyüklük değil tabiki kastım seni tatmin edecek bi büyüklükte olması ve bunuda doktora belirtmen aşağı yukarı kafasında taslağını hazırlar ve ameliyat esnasında da dener zaten.Senin ne istediğin önemli geriside doktorun tecrübesi ve hünerine kalmış bişey.Yuvarlak çok iyi bir tercih şimdi yine ameliyat olsam yine yuvarlak isterim çünkü üst lobum tam istediğim şekilde gayet dolgun.Bu yüzden doktorunla iyi konuş ve karar ver cnm kafanda soru işareti kalmasın.lion81 cnm bende bogaziçi tıp merkezinde olıcam malum maddi durumum çok elverişli değil sen veli beyde olmuşsun bana önereceğin bi dr varmı birde yine operasyon olmayı düşünüyommuşsun memnun kalmadınmı cnm sadece boyutu mu sorun benim boyum uzun omuzlarım geniş kacamda öle gögüs kafesi 83 göğüs cevresi 92 sanırım 350cc yuvarlak takmam lazım çünkü 2. cocuktan sonra üst loplar boşaldı bi kaç dr la görüştüm ancak fiyatlar yüksek o nedenle boğaziçinde olmaya karar verdim yardımını bekliyorum lütfennnnn.. ((((((
Isin en guzel kisimlari basliyor yavas yavas Canim muhtemelen c cup giyeceksin ama ilk 3 aydan once cok sutyen almamani tavsiye ederim
incilyacım bende sayenizde veli beyde omaya karar verdim ne yapmalıyım bana kas üstü 300 cc civarı damla dedi bide kesi yerin derde ? bana göğüsün kat yerinde yapıcaz dedi bikineden belli olmasından korkuyorum bide kas üstü hissediliyo deniliyo ? göğüs dokumda var ama offf yardım pls <3
LİON'UN YENİ DEĞİŞİMİ
Nihayet yıllar sonra tekrar ameliyatımı oldum ve yine aynı konuma bu sefer ikinci değişimi paylaşmak için geri döndüm.Uzun zamandır beni tanıyanlar bilir büyüklüğünden memnun olmadığımı 4 yıl oldu ilk ameliyatımın üstünden ve biçok girişimlerin sonucunda ancak gerçekleşti.Bu topikte bikaç arkadaşla görüştüm benim aklımdaki göğsüme yağ enjekte ettirmekti.Diğer sorunum ise bacaklarımdı basenlerim kötü bi görüntü idi.Sporla onca uğraşıma ve hatta en ağır sporlarla bacaklarıma yaptığım işkencelerime rağmen gitmedi.Değişime kararlıydım ilk boşanma ile yeni hayatıma adım atmış oldum.Yeniden doğmanın verdiği mutlulukla kendi değişimimi de gerçekleştirmek istedim.Şimdi gelelim ayrıntılara
Burdaki bana öneride bulunan arkadaşlarım sayesinde fikir sahibi oldum.Bana önerilen isimlerden Dr.Tonguç İşgen nedense farklı bi izlenim oluşturdu bende.Bende Koç Üniversite Hastanesi'nde çalışmama rağmen kendi hastanemde olmadımda gittim ta Kocaeli'de Medical Park'ta Dr.Tonguç İşgen'e ameliyat oldum.Burada hakkında bahsedilen yorumlarla beraber ilk muayenemi olduktan sonra daha emin oldum.Çok güleryüzlü pozitif bi insan nasıl bu kadar enerjik olabiliyosunuz dediğimde hastalarım sayesinde onların memnuniyetlerini gördükçe değişimlerini gördükçe bende mutlu oluyorum diyen insan.İlk muayenem sonucunda bana yapılması gerekenleri anlattıkça daha bi heyecan bastı tabi.Benim niyetim meme yağ enjeksiyonu idi ama o protezlerimin değişmesi gerektiğini değiştirmeden güzel bi sonuç olamayacağını söyledi hatta çok deforme olmuş dedi ki gerçekten deforme olmuştu alt derim çok sarktı hatta ben kas altı protez konuldu zannederken dr hayır kas altı değil kas üstü konulmuş dedi.Başarılı bi operasyon olmamış ilk ameliyatım.Neyse diğeri bacaklarıma yapılacak liposuction basenler arka bacak ve iç bacak için görüşmemizi yaptıktan sonra ameliyat günümü de aldım 4 mart gününe.Heyecanla günümü bekledim perşembe yatışım yapıldı çizimlerim yapıldı.Kimsenin haberi yok ne ailemin ne arkadaşlarımın.
Cuma saat 15.00 de ameliyata girdim akşam saat 19.30 da çıktım sanırım.Kendime geldiğimde Dr başarılı oldu gayet iyi geçti dedi.Protezleri çıkardık yerine 375 cc taktık dedi kendisi 400 cc ye kadar sipariş vermişti deneyecem demişti 375 cc daha iyi olmuş vücuduna tam uydu boş yerlerine yağ enjeksiyonu da yapıcam demişti ki göğsümün üst dekolte kısımları bomboştu göğüs aralarım bomboştu.Üst lobuna aralarına ve koltuk altına doğru yağ enjeksiyonu ile tam bi meme operasyonu gerçekleşmiş oldu.Yüzümede biraz yağ enjekte etti.Basenleri iç bacak arka bacağı da hallettik dedi.Bandajlarla sarılıydım ama ilk iki gün zorluğu oldu hemşire ve hasta bakıcım sağolsun yardımcı oldular bende onlara yük olmadım.Hareket etmekte zorlandım biraz ama ilk ameliyatım kadar ağır olmadı çok şükür.Pazar taburcu oldum kendim rahatlıkla hareket edebiliyodum artık.Drenlerimde çıkarıldı hayırlısıyla sağ salim atlattım çok şükür.Ne kadar pozitifsiniz dediğim de doktorum karşılıklı aynı elektriği aldığını söyledi.Bundan sonra zamanla ödemlerin şişlerin geçmesini bekleyecem ve heyecanla sonuçları tabi.Şuanda çok şiş memeler ve bacaklarım.
Yaza kadar zaten tam şeklini almış olur vücudum yaz beni bekliyo sabırsızlanıyorum artık nihayet istediğim herşeyi rahatlıkla giyebilicem
Nihayet yıllar sonra tekrar ameliyatımı oldum ve yine aynı konuma bu sefer ikinci değişimi paylaşmak için geri döndüm.Uzun zamandır beni tanıyanlar bilir büyüklüğünden memnun olmadığımı 4 yıl oldu ilk ameliyatımın üstünden ve biçok girişimlerin sonucunda ancak gerçekleşti.Bu topikte bikaç arkadaşla görüştüm benim aklımdaki göğsüme yağ enjekte ettirmekti.Diğer sorunum ise bacaklarımdı basenlerim kötü bi görüntü idi.Sporla onca uğraşıma ve hatta en ağır sporlarla bacaklarıma yaptığım işkencelerime rağmen gitmedi.Değişime kararlıydım ilk boşanma ile yeni hayatıma adım atmış oldum.Yeniden doğmanın verdiği mutlulukla kendi değişimimi de gerçekleştirmek istedim.Şimdi gelelim ayrıntılara
Burdaki bana öneride bulunan arkadaşlarım sayesinde fikir sahibi oldum.Bana önerilen isimlerden Dr.Tonguç İşgen nedense farklı bi izlenim oluşturdu bende.Bende Koç Üniversite Hastanesi'nde çalışmama rağmen kendi hastanemde olmadımda gittim ta Kocaeli'de Medical Park'ta Dr.Tonguç İşgen'e ameliyat oldum.Burada hakkında bahsedilen yorumlarla beraber ilk muayenemi olduktan sonra daha emin oldum.Çok güleryüzlü pozitif bi insan nasıl bu kadar enerjik olabiliyosunuz dediğimde hastalarım sayesinde onların memnuniyetlerini gördükçe değişimlerini gördükçe bende mutlu oluyorum diyen insan.İlk muayenem sonucunda bana yapılması gerekenleri anlattıkça daha bi heyecan bastı tabi.Benim niyetim meme yağ enjeksiyonu idi ama o protezlerimin değişmesi gerektiğini değiştirmeden güzel bi sonuç olamayacağını söyledi hatta çok deforme olmuş dedi ki gerçekten deforme olmuştu alt derim çok sarktı hatta ben kas altı protez konuldu zannederken dr hayır kas altı değil kas üstü konulmuş dedi.Başarılı bi operasyon olmamış ilk ameliyatım.Neyse diğeri bacaklarıma yapılacak liposuction basenler arka bacak ve iç bacak için görüşmemizi yaptıktan sonra ameliyat günümü de aldım 4 mart gününe.Heyecanla günümü bekledim perşembe yatışım yapıldı çizimlerim yapıldı.Kimsenin haberi yok ne ailemin ne arkadaşlarımın.
Cuma saat 15.00 de ameliyata girdim akşam saat 19.30 da çıktım sanırım.Kendime geldiğimde Dr başarılı oldu gayet iyi geçti dedi.Protezleri çıkardık yerine 375 cc taktık dedi kendisi 400 cc ye kadar sipariş vermişti deneyecem demişti 375 cc daha iyi olmuş vücuduna tam uydu boş yerlerine yağ enjeksiyonu da yapıcam demişti ki göğsümün üst dekolte kısımları bomboştu göğüs aralarım bomboştu.Üst lobuna aralarına ve koltuk altına doğru yağ enjeksiyonu ile tam bi meme operasyonu gerçekleşmiş oldu.Yüzümede biraz yağ enjekte etti.Basenleri iç bacak arka bacağı da hallettik dedi.Bandajlarla sarılıydım ama ilk iki gün zorluğu oldu hemşire ve hasta bakıcım sağolsun yardımcı oldular bende onlara yük olmadım.Hareket etmekte zorlandım biraz ama ilk ameliyatım kadar ağır olmadı çok şükür.Pazar taburcu oldum kendim rahatlıkla hareket edebiliyodum artık.Drenlerimde çıkarıldı hayırlısıyla sağ salim atlattım çok şükür.Ne kadar pozitifsiniz dediğim de doktorum karşılıklı aynı elektriği aldığını söyledi.Bundan sonra zamanla ödemlerin şişlerin geçmesini bekleyecem ve heyecanla sonuçları tabi.Şuanda çok şiş memeler ve bacaklarım.
Yaza kadar zaten tam şeklini almış olur vücudum yaz beni bekliyo sabırsızlanıyorum artık nihayet istediğim herşeyi rahatlıkla giyebilicem
canım konunu okudum geçmiş olsun atlatmışsın. ben de olucam meme ameliyatı. ayh bacak sorunu bende de var yaaa.naparsam yapayım erimiyo. vücut tipimden kaynaklı üstüm ince bacaklar roberto carlos bacak ameliyatın nasıl oldu biraz detay verebilir misin?ilerleyen zamanda ben de düşünüyorum çünkü.
prensespinar
tesekkur ederim canim sende olursun hayirlisiyla insallah.Bacaklar benimde sorunluydu ustum ince altim kalindi belim ince kalcamida sekle soktugum halde bacaklar yanlardaki kocaman hatta dize kadar uzanan basenler problemdi.Dr bile soyledi kalcanla bacak bir malesef bacak boyunu bile kisaltiyo bu yaglar dedi.Ic bacaklarim vede arka bacakta birikmis yaglar hicbi sporla gitmedi.Ameliyattan sonra morarma oldu tabi sisti.Ustune oturmak hareket etmek kisitli olsada ikinci ucuncu gunde gezinmeye basladim bile.Azaliyo gunden gune zor bi ameliyat degil bikac gun yasarsin o kadar.Cok asiri agrim sizim olmadi.Agri kesici veriliyo zaten ameliyat sonrasi ama benim cok sukur rahat gecti evde yanlizim bide kendi basima isimi goruyorum cok zorlamiyorum kendimi.Sabirla sislerin inmesini bekliyorum iyiki olmusum.Bundan sonra sporu zevkle yapicam.Bosa kendime eziyet etmisim duzensiz yag birikimi oldugu icin kotuydu dalgalanmalar yag yigilmalari hepsi gitti insallah sisler gidince belli olacak bakalim.