Canım Hasan bey bana Kas Zarı Altı teknigini uygun gördü ve yaptı.Muayenehaneye gidip geldigimde orada tanıştıgım,ameliyat olan bayanlarla konuşma yaptıgımdada kas üstü ve kas zarı altı yöntemi ile ameliyat olan hastalarlada tanıştım,görüştüm ben.Yani Hasan bey hastaya göre uygun gördügü yöntemi uygulayan bir doktor.Yalnız Damla proteze sıcak bakmıyor asla.Çünkü o da Damla protezin duruşunu begenmiyor o yüzden yuvarlak protezi tercih ediyor.Zaten daha önceki yazılarımdada belirtmiştim..Yuvarlak protez ayakta hafif aşşagıya dogru aktıgı için otomatikman dogal bir görünüm veriyor
DOGRU TEKNİK + DOGRU PROTEZ
Sana o yöntemi uygun gördügü için ve güzel bir sonuç çıkacagına emin oldugu için kararlılıkla konuşmuştur bence..Kas zarı altı yöntemi ile kas üstü yöntemi arasında ben pek bir fark görmüyorum açıkcası.Gerçekten öyle bir yöntem varsa (kas zarı altı) aradaki o ince zar olayı nasıl bu kadar degişitirip dogallaştırabilir bilemiyorum yani :44:
En son kas altı yöntemi ile ameliyat olan Papatya arkadaşımız ameliyat sonrasını çok rahat geçirdi.Yani öyle bir hafta yemek yiyemezsin, ölür bitersin gibi yorumlar çok saçma olmuş.Hasan bey kas altı yöntemi ile ameliyat olan hastalara isterseniz aynı gün akşamı bile hastaneden çıkabilirsiniz diyor.
Sana tavsiyem,sana gerçekten mantıklı gelen şeye odaklan.İçine sinen,ben bu doktora ameliyat olursam sorun yaşamam ve çok güzel bir sonuç çıkar dedigin kişiye odaklan ve karar ver..Güven,en önemlisi bu Allaha dua et..Allahın izniyle o pozitiflikle ameliyata girersen bir sorun yaşamadan hayat boyu mutlu olursun bence..Pozitif olmak çok önemli