lingustayla İngilizce ogrenen

mezzanotte

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
52
12
35
Merhabalaaarrr
Aranizda lingustayla İngilizce öğrenen var mi? Ben aldim seti henüz bir hafta oldu çok güzel gidiyor
Daha önce hiç anlamadigin kadar iyi anliyorum konuları.
4siniftan beri İngilizce gördüm ama ilk defa neyin ne olduğunu kavramaya basladim :KK70:
Acaba dersler bitince konuşup anlata bilecek miyimmm?
Bu seti kullanan var mi?

internetten biraz baktımda çok güzel yorumlar yapılmış seti nerden ve ne kadara aldınız acaba?

merhaba arkadaşım,,yazın dikkatimi çekti de aradan baya bi zaman geçmiş ama sen bu lingusta ile İngilizceni geliştirdin mi aceba ,,önere bilir misin??

merhaba arkadaşım,,yazın dikkatimi çekti de aradan baya bi zaman geçmiş ama sen bu lingusta ile İngilizceni geliştirdin mi aceba ,,önere bilir misin??

Bugün 38.gün..
Bayagi yol kattettim bitle giderse bittiğinde
Konuşabileceği mi düşünüyorum.
İngilizce şeyler dinlerken kimi yerleri anliyorum ve ne demek istediklerini anlamasamda kelimelerin çoğunu seçebiliyorum şuan.
Ama dedikleri gibi hergun sadece yarim saat dinlemekle olacak is değil. O şekilde çok Ör.
Ben önce dinleyip. Sonra konuyu dinleyip yaziyorum. Yeni kelimeleri not aliyorum.
Cümleleri o gün içinde kendi kendime tekrarliyorum.
Şöyle diyi parti yarim saat daha tekrar yapiyorum.
Bir saat tekrar yaptigimda o konu bi daha unutmayacak bi şekilde aklima giriyor.
Bi kaç gün sonra birinci etap bitiyor ve ikinci etap a gececegim.
İlerledikce buraya da not düşecegimm :KK66:

Bugün 38.gün..
Bayagi yol kattettim bitle giderse bittiğinde
Konuşabileceği mi düşünüyorum.
İngilizce şeyler dinlerken kimi yerleri anliyorum ve ne demek istediklerini anlamasamda kelimelerin çoğunu seçebiliyorum şuan.
Ama dedikleri gibi hergun sadece yarim saat dinlemekle olacak is değil. O şekilde çok Ör.
Ben önce dinleyip. Sonra konuyu dinleyip yaziyorum. Yeni kelimeleri not aliyorum.
Cümleleri o gün içinde kendi kendime tekrarliyorum.
Şöyle diyi parti yarim saat daha tekrar yapiyorum.
Bir saat tekrar yaptigimda o konu bi daha unutmayacak bi şekilde aklima giriyor.
Bi kaç gün sonra birinci etap bitiyor ve ikinci etap a gececegim.
İlerledikce buraya da not düşecegimm :KK66:
Bu arada 38 yazmisim 28 o.
28 gundur calisiorum

Yarisi gitti yari sinyal di bayagi bibseyler ogrendm ama bana bitince anlayip kobusacakmisim gibi gelmemeye başladı . bu kadar yaptim sonuna kadar gidicem bakalim ne olacak.

Ben sadece ilk kurunu dinleyebildim yani 33 dersi hayatımda böyle mükemmel bişey görmedim ve bence 450 lira gibi fiyatada gerek yok 150 ye falan bulabilirsiniz .ben 160 kargosuyla beraber almıştım

Faydasini gördünüz yani.
Ben ikinci üniteyi bitirmek uzereyi . Çok partisi oldu bi buçuk ayda acayip ilerlettim. Ama ben mesela harry Potter un filmlerini izlediğinde anlamadan İngilizce ogrendm diyemeyeceğim :) yazilari okuyunca daha fazla anliorum. Konuşulanlar i tam secemiorum . sadece aradan bi kaç kelime takaliorum o kadar. Toplam 99 ders var. 40 tane kaldi.

Bu aksam epey bi araştırma yaptim. Lingusta günlük konuşmalarla ilgili bi setmis. İnsan günlük konuştuğu bi dili zamanla ilerletir herhalde. Azmettim sonuna kadar gidicem. Bir an önce bitse keşke. Tabi zamanla mukayese edince bi buçuk ay önce neredeyse hic bi şey bilmiyordum. Simdi bayagida öğrendim. Evde günlük hayatimda konuşurken soylediklerimi çevirmeye calisiyorum. Bilen birisi olsa en azindan dogrumu yanlisi mi gösterirdi.

İnşallah can I learn. Because I very want learn. But I dont speak :KK43:

Bu aksam epey bi araştırma yaptim. Lingusta günlük konuşmalarla ilgili bi setmis. İnsan günlük konuştuğu bi dili zamanla ilerletir herhalde. Azmettim sonuna kadar gidicem. Bir an önce bitse keşke. Tabi zamanla mukayese edince bi buçuk ay önce neredeyse hic bi şey bilmiyordum. Simdi bayagida öğrendim. Evde günlük hayatimda konuşurken soylediklerimi çevirmeye calisiyorum. Bilen birisi olsa en azindan dogrumu yanlisi mi gösterirdi.

İnşallah can I learn. Because I very want learn. But I dont speak :KK43:
nasıl gıdıyo lıngusta?

Lingusta hakkında son düşüncelerim..
Güzel bi set ilerletiosun kendini . ama!
Ben üçüncü üniteyi dinlemedim. Birinci ve ikinciyi dinledim . ve problemli bi zamanına denk geldi bıraktım.
Şuan öğrendiklerimle ilgili hic birşey hatırlamıyorum.
Kalıcı değil. Gerçi tekrar olmayınca kalıcı olmaması normal ama yok bi size şakır şakır İngilizce kobusturcaz hatta ve hatta İngilizce dusuneceksiniz!! Yok öyle birşey. Külliyen yalan. 400tl verdigimle kaldım. Açık öğretim lise sınavlarına gidiyorum . kalıyorum ingilizcelerden. Bi de şakır şakır konusacaktik.

Merhaba arkadaslaaarr.
İnglizce seruvenim devam edio. Lingusta bana sakir sakir ingilizce konusturmadi belki ama en azindan beni inglizceyle tanistirdi bi kac bisi ogretti. Uc ay once normal kursa basladim. Kursa basladgm da lingustanin benim uzerimdeki etkisini fark ettim. Diger arkadaslara gore daha cabuk kavradim konulari. Suan ikinci kura gectim kursta. İyi gidio basit cumleler kuruorum derdimi anlatabiliyorum. Bu kurs esnasinda aslinda lingustayida tekrarlasam cok iyi olacak pratik olacak en axindan ama useniyorum. Yabanci diziler izliotu. Kulagi. Doluyor filan. İminci kur da da surekli konusmayla gecio dersler o yle de prayik oluo. Suan kursun cok faydasini goruorum. İnsanllah beni huarana ugratmaz. Just english e gisiyorum bu arada.

Ayyy nasıl mutlu oldum şuan, konu açmaya gelmiştim program yada herhangi bi kitap yada bi internet sitesi tavsiyesi almak için.
Direkt sizin konunuzu gördüm.
Biraz araştırayım bende bu seti. LYS den hemen sonra kendimi ingilizceye vereceğim :KK49:

merhaba konu eski ama belki gören olur merak ettim lingustayla ıngilizce ogrenebilen varmı konuşabilen ve elinde lingusta eğitim seti olan varmı

X