Linclenmeye geldim

Kiz bosanmadik daha zaten
Aaaa ama yaa Tamam doğru anlamışım. En azından bir kısmını. Uğraşma emeklerine zamanına filan da üzülme. Acilen bosan. Neden inandın ki tekrar. Inanmak istedin. Öyle bir dünya yok şekerim salataliklar değişmez. Sana dünyaları sunsa inanma şuna.
Git geri çekil, ağla, üzül dağıt kendini. Yasını tut.. sonra yıka yüzünü sıfırdan başla hayata. Aaaa dünyada erkek mi bitti be. Yok birilerini eklemiste yok takip etmiste mık mık mık.

valla anlaşılmıyor. Bir yerden sonra yok almıyor beynim anladığım sadece bu

Sayfa dört olmuş haken okuyan anlıyan yok konu sahibi bir kaç bir şey yazmış ben o değilim diye o kim o bile karışık

Şu kördüğüm olan konuyu çözmek lincliyecegiz
Inşallah

Eeee yaniii???
Ayrılmaya karar vermekle kalmışsınız demek ki.Hala icraat yok

Eloooo şimdi kocanla boşandınız ama boşanmadınız. O barışmak istiyor, sen de istiyorsun ama istemiyorsun. Kocan daldan dala atlayıp atlamadım diyor ama düşüp ayağını kırmış. Ağaçkakan sana kocanı gördüm atılıyordu ama söylemem bana ne dedi. Sen de bunun üzerine bir sıçrayış hissettin ama emin de değilsin ama hislerin kesin dogrudur. Doğru mu?

Ben de sana güvenmiştim
Ben okudum,aldatılıp aldatılıp yakalıyormuş.Ayrılmaya karar vermiş ama yine aldatıyormuş adam 6.hissi öyle demiş konu sahibinin ve enselemiş adamı yine. Hala o adamla devam etmeye çalışıyormuş çünkü sürekli aldatılmak hoşuna gidiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…