O uyelik bana ait degil. Cevap verdim ya ona.Benim kullanici adim degil o.Bos beles isim benzerliginden ne iftira atiyosunuz yaSen @CekiLinBenDoktorum un yazdığına cevap ver o üyelik kimin evli adamlarla işin neydi kendine göre koca bulmuşsun
Aaaa ama yaa Tamam doğru anlamışım. En azından bir kısmını. Uğraşma emeklerine zamanına filan da üzülme. Acilen bosan. Neden inandın ki tekrar. Inanmak istedin. Öyle bir dünya yok şekerim salataliklar değişmez. Sana dünyaları sunsa inanma şuna.Kiz bosanmadik daha zaten
kizz dur degilmis ben kibledim bildirim geldi degil gibi diyeSen @CekiLinBenDoktorum un yazdığına cevap ver o üyelik kimin evli adamlarla işin neydi kendine göre koca bulmuşsun
Bunu okuyana kadar kitabımı bitiririmBen de sana güvenmiştim
Bu kadar benzerlik diyorsun ama biz yemeyiz maalesefO uyelik bana ait degil. Cevap verdim ya ona.Benim kullanici adim degil o.Bos beles isim benzerliginden ne iftira atiyosunuz ya
valla anlaşılmıyor. Bir yerden sonra yok almıyor beynimAzcik ozet geceyim bari ya.Ayrilacagim esim bana pisman oldugunu cok sevdigini issizlikten bunalimda oldugunu evliyken gosterdigi tavirlarin heosini degistircegini flan soyluyodu. yalan soyleyip baska kizlari eklemeye baslamis ben eklemedim diyo.Kizda beni o ekledi diyo.Sonra esim döndu hatirlamiyorum oldu.Esimi instadan eklemeden ekran goruntusu aldim baktim sonra cikarmis birilerini.Takipcide o kizi gordum.Kizda bana bilmiyodum o ekledi dedi.Yazdi mi dedim.Bu konulara girip hemcinsimi uzemem dedi sonrada oda döndü yazmadi dedi
Tesadüf yani hakizz dur degilmis ben kibledim bildirim geldi degil gibi diye
degil gibi demisler ama %100 degil yaniTesadüf yani ha
Okudum bacım okudum ben tamamını. Ama anlamadım.Sayfa dört olmuş haken okuyan anlıyan yok konu sahibi bir kaç bir şey yazmış ben o değilim diye o kim o bile karışık
Şu kördüğüm olan konuyu çözmek lincliyecegiz
Inşallah
Eeee yaniii???Azcik ozet geceyim bari ya.Ayrilacagim esim bana pisman oldugunu cok sevdigini issizlikten bunalimda oldugunu evliyken gosterdigi tavirlarin heosini degistircegini flan soyluyodu. yalan soyleyip baska kizlari eklemeye baslamis ben eklemedim diyo.Kizda beni o ekledi diyo.Sonra esim döndu hatirlamiyorum oldu.Esimi instadan eklemeden ekran goruntusu aldim baktim sonra cikarmis birilerini.Takipcide o kizi gordum.Kizda bana bilmiyodum o ekledi dedi.Yazdi mi dedim.Bu konulara girip hemcinsimi uzemem dedi sonrada oda döndü yazmadi dedi
Ben okudum,aldatılıp aldatılıp yakalıyormuş.Ayrılmaya karar vermiş ama yine aldatıyormuş adam 6.hissi öyle demiş konu sahibinin ve enselemiş adamı yine. Hala o adamla devam etmeye çalışıyormuş çünkü sürekli aldatılmak hoşuna gidiyormuşBen de sana güvenmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?