• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Linclenmeye geldim

Linclenmeye geldimi konu içeriği olarak alıyorum
Tam yerindesin demek istiyorum

@Elo9333 bizde durum bu. acı bize :KK43:
Azcik ozet geceyim bari ya.Ayrilacagim esim bana pisman oldugunu cok sevdigini issizlikten bunalimda oldugunu evliyken gosterdigi tavirlarin heosini degistircegini flan soyluyodu. yalan soyleyip baska kizlari eklemeye baslamis ben eklemedim diyo.Kizda beni o ekledi diyo.Sonra esim döndu hatirlamiyorum oldu.Esimi instadan eklemeden ekran goruntusu aldim baktim sonra cikarmis birilerini.Takipcide o kizi gordum.Kizda bana bilmiyodum o ekledi dedi.Yazdi mi dedim.Bu konulara girip hemcinsimi uzemem dedi sonrada oda döndü yazmadi dedi

Benim anlamadığım 537975 kere aldatılıp devam ederken bi sonraki ihaneti yakalama çabası neden? Kendinizce bi oyun mu türettiniz o aldatıyor siz yakalıyorsunuz sonra tutkulu sevişme bam , 5 puan, sonra bir daha, canınız ekşın çekince böyle mi eğleniyorsunuz 😁

Konu bir bütün değil.
Konu birbirine girmiş
ben de linclenmeye geldim deyince cok vaovv bir sey oldu sandim. klasik zaten adam birini eklemis eklemedim demis kadin inkar etmis virt zirt. bizi kesmiyor ki artik bunlar. :KK53:

Okumak için çok mücadele ettim ama başaramadım.
Sonuc itibariyle bu pis salataliga çok gıcık kapmışsın. Amaan boşver boşa gitsin. Bir daha evlenir yine gelinlik giyersin. Şu instadan filan uzak durun bence biraz. Evli adamların hatta bekarların da ordan birilerini bulmaya calismasi çok vizyonsuz geliyor bana. Vizyonsuz salataliklari bosayin kamu spotu.

Okumak için çok mücadele ettim ama başaramadım.
Sonuc itibariyle bu pis salataliga çok gıcık kapmışsın. Amaan boşver boşa gitsin. Bir daha evlenir yine gelinlik giyersin. Şu instadan filan uzak durun bence biraz. Evli adamların hatta bekarların da ordan birilerini bulmaya calismasi çok vizyonsuz geliyor bana. Vizyonsuz salataliklari bosayin kamu spotu.
<önx<cn<jnc boşanmış zaten dediğine göre..
Nasıl konuysa kimse anlamadı ahhaha

lutfen ne yazdıgını okur musun bı kendın ? zıp zıp zıp atlamıssın sureklı . beynım mıncıklandı. sen gıbı detayını bılmıyoruz ablam bız. ne yı kastettıgını ne aklına geldıgını ne bıleym ... öff.. sevmıyorum boyle olunca. bosanıyomuydun ayrı yerde mı yasıyodunuz .. bu ne bu bu.. ozet nıyetıne bısey yazmıssın ozete benzese barı..

Back