Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Azcik ozet geceyim bari ya.Ayrilacagim esim bana pisman oldugunu cok sevdigini issizlikten bunalimda oldugunu evliyken gosterdigi tavirlarin heosini degistircegini flan soyluyodu. yalan soyleyip baska kizlari eklemeye baslamis ben eklemedim diyo.Kizda beni o ekledi diyo.Sonra esim döndu hatirlamiyorum oldu.Esimi instadan eklemeden ekran goruntusu aldim baktim sonra cikarmis birilerini.Takipcide o kizi gordum.Kizda bana bilmiyodum o ekledi dedi.Yazdi mi dedim.Bu konulara girip hemcinsimi uzemem dedi sonrada oda döndü yazmadi dedi@Elo9333 bizde durum bu. acı bize
Okudumda nd oldu hiç birşey anladım ki sanki tanıyoruz da kim kimdir o onu dedi ben sunu dedimOkuyan bordobereliler özet geçebilirler.
Sen daha önce de evli bir adamla gönül ilişkisini yaşamıştın be eloşşşş...
Emaaaaaaan
Konu bir bütün değil.Ben kisa yazamiyorum sanirim ama konu bi butunki
Hani bir eloş vardı eskidenOkudumda nd oldu hiç birşey anladım ki sanki tanıyoruz da kim kimdir o onu dedi ben sunu dedim
Ben de sana güvenmiştimne diyor konu sahibi okuyamadım da
ben de linclenmeye geldim deyince cok vaovv bir sey oldu sandim. klasik zaten adam birini eklemis eklemedim demis kadin inkar etmis virt zirt. bizi kesmiyor ki artik bunlar.Konu bir bütün değil.
Konu birbirine girmiş
<önx<cn<jnc boşanmış zaten dediğine göre..Okumak için çok mücadele ettim ama başaramadım.
Sonuc itibariyle bu pis salataliga çok gıcık kapmışsın. Amaan boşver boşa gitsin. Bir daha evlenir yine gelinlik giyersin. Şu instadan filan uzak durun bence biraz. Evli adamların hatta bekarların da ordan birilerini bulmaya calismasi çok vizyonsuz geliyor bana. Vizyonsuz salataliklari bosayin kamu spotu.
Bosamis mi ivit anlamamışım. Olsun madem hala ugrasiyor bi daha bosasin. Tam bosanamamislar demekki<önx<cn<jnc boşanmış zaten dediğine göre..
Nasıl konuysa kimse anlamadı ahhaha
Kiz bosanmadik daha zatenBosamis mi ivit anlamamışım. Olsun madem hala ugrasiyor bi daha bosasin. Tam bosanamamislar demekki
valla usenmedım 2 kere okudum : kendı bılmem kacıncı hıssı yuksek arkadasın ıcıne doguyo her bıseyı bılıyo da bende yok o.. neyı neden dedı algılayamadım ..olmadı.<önx<cn<jnc boşanmış zaten dediğine göre..
Nasıl konuysa kimse anlamadı ahhaha
Sen Led_BiR_Vele_DisTiri un yazdığına cevap ver o üyelik kimin evli adamlarla işin neydi kendine göre koca bulmuşsunAmaan neyse vazgectim arkadaslar. Belliki sicaktan kimsenin okuyasi yok okuyanda yanlis amliyor bende karisik yazmisim sanirim