Linclenmeye geldim

Bir üye dedi ki askında Kendi de aldatmış kocayı. Sevgilisi evli çıkıca onu da bırakmış kocaya dönmeye çalışmış ama kocayı da kadınların kapılarından toplayıp eş yapmaya çalışıyormuş

Bence tam birbirilerine layıklar ayrılıp da başkalarının başını yakmasınlar

Hahaha gülesim geldi
6.hiss heyy ulu hiss
Keşkee ç.k. dussede yapmasa

Linçleyebilmek icin anlamli cumleler kurmali ve konu bütünlüğü saglamaliydiniz!

1. Bosanma asamasindaki kocanla hala ne konuşuyorsun?

2. Kocan senin instagramindan girip onu bunu kendini nasil ekliyor?

3. Sen onun instagram hesabindan iki kizla konustugunu nasil görüp kiza birde hesap sordun? Bu adamla hala ne bağın var?

4. Ne gelinlik hayali kurdun? Ikinci kez ayni adamla evlenirken gelinlik mi giyecektin?

5. Osuruklu g... çavdar ekmeği bahane sen bu adami minciklamaya devam edersin bacım o da kendini piyade tüfeği sanmaya...

Sanırım ben anlar gibi oldum.

Eşinden ayrılmış ama henüz boşanmamış konu sahibi. Adamı instagramdan falan takipten çıkarmış. Ama sonra 6. hissi demiş ki bi bak instagrama. Sonra bi bakmış adam 2 kızı takipten çıkarmış. Konu sahibi de o kıza yazmış . Konuştunuz mı diye ? Kızda benim evli insanlarla işim olmaz sizi de üzmek istemem demiş. Adam da diyormuş ki konuşmadık.

Eeee sonra

Ya bu şeyi anlıyorum ben. Adam sürekli aldatacak, kadın da tokmak gibi binecek adamın kafasına kafasına. Vicdan yaptıracak, her istediğini yapar hale getirecek. Yediği haltların bedeli boşamak olursa kurtuluş olur diye düşünüyorlar. Bir şeyi kaçırıyorlar, bu artık bir yerden sonra kabak tadı veriyor. Adam bi yerde haklı, konu sahibi hem istemiyor hem de hesap soruyor. Zaten sanırım defalarca aldatılmış, yine dönerse bunları kabullenip dönecek, adam şimdi bi daha olmaz sözü veriyor ama defalarca affedildim bi sonrakine de affedilirim rahatlığı yaşıyor.

Baska kadinlara bakan adamlarin tek yurek oldugu tek mevzu "hatirlamiyorum" demek bulussa kadin taciz etti diyecek ilginc yani

Kendine kizmani anlamadim kuzum herkes acaba duzeldimi diye dusunur sende oyle yapmissin ama mal kusurlu ne yapabilirsin ?kendine yuklenme

Allah aşkına ne özeti konu ne daha kimse anlamadı dark gibi mübarek konu almanya da geciyor sadece onu biliyoz dizide de
O değil de sen ne hatun oldun beeeeeeeee tü tü tü maşallah taş mübarek
Kaç bedensin şimdi?
Konudan bir anlamadım ama sana bayildimmmmmm

Allah aşkına ne özeti konu ne daha kimse anlamadı dark gibi mübarek konu almanya da geciyor sadece onu biliyoz dizide de
Ben anladım anlatıyorum.
Şimdi konu sahibi çok aşık olarak evlenmiş ailesini karşısına almış bu adam için ama dayanamamış boşanmaya karar vermiş. Bu aşamada ayrı yaşamışlar adam nerde akşam orda sabah gezmiş bar pavyon. sonra bakmış ki donunu yıkayan kimse yok demiş ben donumu eşime yıkatayım geri gideyim.
bir bahane ile değiştim demiş ama instagramı ele vermiş her şeyi. yediği bütün haltlar dm kutusunda duruyormuş.
Konu sahibi affedeceğim ama aldatılmaktan kevgire döndüm diyor

Eşim değişmiş midir affedeyim mi diyor

Koca kişisi instadan 2 fıstığı silmiş,aplada o kızla konuşmuş yok demiş fialan filan .
Sonrada abi demişki,Bide bana diyoki madem bu kadar kiskaniyorsun ben sana diyorum sende seviyosun demek ki boyle sacma seylers gerek yok barisalim.(burası alıntı).. beynim yandı bibi malum yaşlılık işte ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…