En iyisi burdan uzaklasalimOkudum bacım okudum ben tamamını. Ama anlamadım.
Bence boşanmayın sıkı sıkı yapışın,nerde bulacaksınız daha böylesiniKiz bosanmadik daha zaten
Sorun sizde değil bizdeAmaan neyse vazgectim arkadaslar. Belliki sicaktan kimsenin okuyasi yok okuyanda yanlis amliyor bende karisik yazmisim sanirim
Bir üye dedi ki askında Kendi de aldatmış kocayı. Sevgilisi evli çıkıca onu da bırakmış kocaya dönmeye çalışmış ama kocayı da kadınların kapılarından toplayıp eş yapmaya çalışıyormuşBen okudum,aldatılıp aldatılıp yakalıyormuş.Ayrılmaya karar vermiş ama yine aldatıyormuş adam 6.hissi öyle demiş konu sahibinin ve enselemiş adamı yine. Hala o adamla devam etmeye çalışıyormuş çünkü sürekli aldatılmak hoşuna gidiyormuş
GidelimEn iyisi burdan uzaklasalim
Linç etmeninde tadı damagimiz da kaldı ya neyse
Bence tam birbirilerine layıklar ayrılıp da başkalarının başını yakmasınlarBir üye dedi ki askında Kendi de aldatmış kocayı. Sevgilisi evli çıkıca onu da bırakmış kocaya dönmeye çalışmış ama kocayı da kadınların kapılarından toplayım eş yapmaya çalışıyormuş
Hahaha gülesim geldiBen okudum,aldatılıp aldatılıp yakalıyormuş.Ayrılmaya karar vermiş ama yine aldatıyormuş adam 6.hissi öyle demiş konu sahibinin ve enselemiş adamı yine. Hala o adamla devam etmeye çalışıyormuş çünkü sürekli aldatılmak hoşuna gidiyormuş
Eeee sonraSanırım ben anlar gibi oldum.
Eşinden ayrılmış ama henüz boşanmamış konu sahibi. Adamı instagramdan falan takipten çıkarmış. Ama sonra 6. hissi demiş ki bi bak instagrama. Sonra bi bakmış adam 2 kızı takipten çıkarmış. Konu sahibi de o kıza yazmış . Konuştunuz mı diye ? Kızda benim evli insanlarla işim olmaz sizi de üzmek istemem demiş. Adam da diyormuş ki konuşmadık.
Vırt zırt mıben de linclenmeye geldim deyince cok vaovv bir sey oldu sandim. klasik zaten adam birini eklemis eklemedim demis kadin inkar etmis virt zirt. bizi kesmiyor ki artik bunlar.
Allah aşkına ne özeti konu ne daha kimse anlamadıÖzet var mı ?
Ya bu şeyi anlıyorum ben. Adam sürekli aldatacak, kadın da tokmak gibi binecek adamın kafasına kafasına. Vicdan yaptıracak, her istediğini yapar hale getirecek. Yediği haltların bedeli boşamak olursa kurtuluş olur diye düşünüyorlar. Bir şeyi kaçırıyorlar, bu artık bir yerden sonra kabak tadı veriyor. Adam bi yerde haklı, konu sahibi hem istemiyor hem de hesap soruyor. Zaten sanırım defalarca aldatılmış, yine dönerse bunları kabullenip dönecek, adam şimdi bi daha olmaz sözü veriyor ama defalarca affedildim bi sonrakine de affedilirim rahatlığı yaşıyor.Benim anlamadığım 537975 kere aldatılıp devam ederken bi sonraki ihaneti yakalama çabası neden? Kendinizce bi oyun mu türettiniz o aldatıyor siz yakalıyorsunuz sonra tutkulu sevişme bam , 5 puan, sonra bir daha, canınız ekşın çekince böyle mi eğleniyorsunuz
O değil de sen ne hatun oldun beeeeeeeee tü tü tü maşallahAllah aşkına ne özeti konu ne daha kimse anlamadıdark gibi mübarek konu almanya da geciyor sadece onu biliyoz dizide de
Ben anladım anlatıyorum.Allah aşkına ne özeti konu ne daha kimse anlamadıdark gibi mübarek konu almanya da geciyor sadece onu biliyoz dizide de
Koca kişisi instadan 2 fıstığı silmiş,aplada o kızla konuşmuş yok demiş fialan filan .Allah aşkına ne özeti konu ne daha kimse anlamadıdark gibi mübarek konu almanya da geciyor sadece onu biliyoz dizide de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?