Linclenmeye geldim

Lincleyecek bir sey yok ama siz adamin annesi degilsiniz bosanmadiginiz sürece de ayri da kalsaniz adam naparsa yapar diyemezsiniz size sadakat yükümlülüğü var aldatamaz aldatırsa sorgulama hakkıniz da var. Ama bana gereksiz yere uzerine fazla dustugunuzu düşünüyorum adamin sizi umursadigi yok o sadece karim evde dursun beni beklesin arkami toplasın modunda yoksa sizi sevdiği de yok seven adam baskalariyla.konusmaz yalan söylemez
Linclik bir durum yok ama bence verdiginiz karardan dönmeyin

Anladigim kadariyla eski esinin aldatma mevzulari yuzunden ayrilik karari almissiniz. Bosanma henuz gerceklesmemis. Eski esine guven duymuyorsun ama onun tekrar birlesme isteklerine de kayitsiz kalamiyorsun. Dolayisiyla adamin degisip degismedigini ogrenmek icin adamin instagramini kurcalamissin ve degismedigini gormussun.
Kimse degismez ki. Adamin karakteri bu. En fazla degismis numaradi yapar, o da birkac ay ancak. Sonra fabrika ayarlarina döner. Zaten yuruseydi evlilik bu hale gelmezdi. Yeniden bir araya gelseniz de gecmiste yasanan seyler en ufak kavgada gun yuzune cikar.
Baska biriyle beyaz bir sayfa acip baslamak daha kolay. Gecmiste sorunlar yasanan biriyle beyaz sayfa acilmiyor. O sorunlar unutulmus sanilsa da en ufak bir sorunda tekrar gun yuzune cikiyor. Dolayisiyla saglikli iliskiler kurulmuyor.
Eski esle ikinci kez tekrar deneyenlerin mutlu olduklarini ben bu sitede hic gormedim. Ben de dahil. Degismediklerini, ayni acilari yasattiklarini gorduk. Karakter degismiyor cunku. Ozetle enerjini eski ese harcamak yerine yeni hayatina harca. Bosver onu kaldigi yerde birak. Ve takip etme. Birak ne yaparsa yapsin. Sen hayatina odaklan, mutlu olmaya bak. Onunla mutlu olamayacagin kesin. Onunla yasadigin kucuk mutlu anlarin seni kandirmasina izin verme.

Son düzenleme:

Hırsı geçmiyor sakinleşemiyor sürekli dürtüyor bi taraftan da. Bilmiyorum bu böyle kangren bi ilişki de oluyor aynı zamanda,sağlıksız bi ruh halini de getiriyor peşinden. Valla çok zor anlamlandırmak

El birliği ile bitirdiler değil, Bİ-TİR-DİİİKKK
epik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…