Linclenmeye geldim

Sonuç ne oldu şimdi net yorum yapan yine yok

Boşanmaya karar vermeyle sevgi bitmiyor veya aldatılmış olmakta sevgiyi bitirmiyor sadece başka negatif duygularda ekleniyor buna. Hata yapmak için insanız bu yüzden kendinize bukadar öfkeleneceğinize...isabet karar almışım boşanmayı düşünmekle diyip dik durmaya çalışın. Özlem ve yanlızlık çeşitli çalkantılı duygulara sebeb olacaktır..ancak neden boşanmak istediğinizi hatırlayın her defasında bu devam etmenize yardımcı olacaktır. Emin olun boşandıktan bir kaç sene sonrada aldatılmış olma ihtimalini öğrenmiş olsaydınız aynı öfkeyi duyacaktınız, insan çünkü neden görmedim neden anlamadım gibi kendisini suçlayıcı düşüncelere sahip olabiliyor, ne değişecektiki görseydiniz yakalasaydınız? Yapan kişi yapmamalıydı!!! öfkenizi kendinize değil evlilik içersinde evliymiş gibi üstelik bukadar sevgi naraları atana yönelsin!

evliymiş gibi davranmayana...demek istedim

Kuzum senin sansizligin meshurrr evli kişilerle birlikte olan edepsizle aynı isimde olman , bi de karışık yazmışsın birde lincleyin felan deyince ister istemez ciddiye almadı kimse....

Derdine saygın olsun yahu
Neden lincleyelim hele düzgünce anlat bakalım ..

Anladığım kadarıyla boşanma sürecindesin , eşin işsiz ama uckuru son hızda çalışmaya devam ediyor...
Sana acitasyon yapıyor sende sonuçta sevgi var üzülüyorsun ..ama üzülme bak adam fingirdesmesini biliyor birde kaba birisi sen hastasin felan diye manipüle etmeye çalışıyor ..maden boşanmaya karar verdim yolundan şaşma artık çocukta yok galiba ...Allah yolunu açık etsin

Ya ayrılma sebebini bilmiyoruz da
Adam senle barışmak istiyor sen istememişsin oda başka şeylere yönelmiş
Bana garip gelmedi
Tipik erkek davranışı

@Elo9333 yazdıklarında anlamsal bir bütünlük yok ki, anlayalım. Resmen dil bilgisi katliamı yapmışsın.

Nesini anlamadınız ya..
Adam boşanmak üzere olduğu karısını insg münasebetiyle aldatma girişiminde bulunmuş konu sahibesine de barışalım seviyorum diyormuş.

Böyle bir üye vardı biliyorsun dimi. kocası yakışıklı diye ayrılmıyordu. adam git seni istemiyorum diyordu ama kadın yabışdı adama
O kadarını bilmiyorum da senin bi ara nickinin altinda yaziyordu yakisikli kocam diye ondan her nickini gördüğümde aklima gelir yeri gelmişken yaziverdim iste sakasina :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…