• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Linç tayfası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

esmahatun2008

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2020
50
21
3
38
Kadının kadına yaptığı kötü ve agresif yorumlar hakkında ne düşünüyorsunuz ? Kötü dilli hadsiz insanlar burda bile beni buluyor

Kadının kadına yaptığı kötü ve agresif yorumlar hakkında ne düşünüyorsunuz ? Kötü dilli hadsiz insanlar burda bile beni buluyor

Mutsuz insanlar başkasını mutsuz etmeyi sever ,çevresinde ,özel hayatında mutsuzsa ve kendilerine agresif veya kötü davranılıyorsa onlar da nette ki insanlara öyle davranıyor , BENCE bu .
Farklı fikirlere sahip olanlara cahil deniliyor ,ne var sen A yı savunursun ben B yi savunurum ,farklı görüşteyiz diye insana cahil diyemezsin ki.
Fikir alanlara saldırıyorlar çok agresifler çookkk...
Daha " De da ,ya da , ki " gibi en ufak bağlaçları dahi yazamıyor gelmiş kadına hakaret ediyor .

Hayata tanımadığınız halde sizi sinirlendirenleri,üzenleri kafaya takmak için gelmediniz ,mutlu olun,yolunuza bakın ...

Gerçekten ya burada inanamıyorum kadınların geneli bu tarz. Resmen herşeyin acısını çıkarıp rahatlamak istercesine bütün konulara acımasız olumsuz kırıcı yorumlar yaparak rahatlamaya çalıştıklarını düşünüyorum. Kim bilir hayatlarında ne problemler var gündelik hayatta çözemedikleri problemlerin sinirini burda kadınlara saldırarak atıyorlar. Dikkat edin o acımasız kırıcı yorum yapanların hiçbiri burda Bir Derdim Var kategorisinde konu açmaz.Zamanında kendi yaptıkları yorumların benzerinin kendi konularına yapılmasını hazmedemedikleri ve kendilerini mükemmel göstermeye çalıştıkları için.

Dost acı söyler. :KK51: Bence bazen linç diye nitelendirilebilecek şahane yorumlar çıkabiliyor.Hoppa Ay canım mıç mıç diye yapmacık yorumlayanlardansa onları dinlemeyi tercih ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X