Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaslar..
Benim derdim cok hızlı cıkması ve batıklar.. epilaörle alıyorum ben agda yapmadım şimdiye kadar hiç..
cok kısa sürede hemen cıkıyorlar batık halinde kırmızı kırmızı oluyorlar.. felaket yani.. gec cıksın azaltmasada olur.. bende deniyeceğim bu limon tuzu ama benim cildim baya kuru ve hassas sadece bu iki karısımla yara olmaz dimi? yoksa yapıormu yara?
cvplarınızı bekliorum mutlaka...
bana bi cvp verin kızlar ya yara olan varmı cildi limon tuz yaptıktan sonra?? ((
arkadaşlar ben turunç suyunu sürmüştüm bi kere geç çıkmıştı bi kere yapmama rağman teyzem yapıyo 1 yıldır o kadar azaldı ki anlatamam bacaklarının arkasında hiç kalmadı tek tük görünür görünmez ama limondan daha çok yakıyo die biliyorum turuncu cildiniz hassas dğeilse fazla bence mutlaka deneyin turunçta bulmak zor oluyo biraz
ya arkadaşlar kılları ağdayla almak şart mı? benim kıl köklerim ağda yaptıktan sonra kanıyo bu yüzden tüy dökücü krem kullanıorum limon yapsam gene de işe yarar mı??
henüz sonuç alan yok galiba belki dikkatinizi çekerde okursunuz ben koltuk altıma yaptım 3 gün boyunca gece gündüz sürdüm ilk ayda bile azalma oldu bugün aynı işlemi tekrarladım çıkar çıkmaz kılları alıyorum ve limonu tuzu sürüyorum gerçekten azalttı gözeneklere bakıyorum içi boş kıl çıkmamış ve kararmada olmuyo