Limon Tuz Veya Turunç Merheminden Sonuç Alanlar

ya arkadaşlar kılları ağdayla almak şart mı? benim kıl köklerim ağda yaptıktan sonra kanıyo bu yüzden tüy dökücü krem kullanıorum limon yapsam gene de işe yarar mı??

merhaba arkadaslar..
Benim derdim cok hızlı cıkması ve batıklar.. epilaörle alıyorum ben agda yapmadım şimdiye kadar hiç..
cok kısa sürede hemen cıkıyorlar batık halinde kırmızı kırmızı oluyorlar.. felaket yani.. gec cıksın azaltmasada olur.. bende deniyeceğim bu limon tuzu ama benim cildim baya kuru ve hassas sadece bu iki karısımla yara olmaz dimi? yoksa yapıormu yara?
cvplarınızı bekliorum mutlaka... :( :( :(

merhaba arkadaslar..
Benim derdim cok hızlı cıkması ve batıklar.. epilaörle alıyorum ben agda yapmadım şimdiye kadar hiç..
cok kısa sürede hemen cıkıyorlar batık halinde kırmızı kırmızı oluyorlar.. felaket yani.. gec cıksın azaltmasada olur.. bende deniyeceğim bu limon tuzu ama benim cildim baya kuru ve hassas sadece bu iki karısımla yara olmaz dimi? yoksa yapıormu yara?
cvplarınızı bekliorum mutlaka... :( :( :(

canım başka bi başlıkta da yazmıştım ben sana da sölim kesinlikle benim bacağımda tüyleri çok geç çıkarttı sadece limon kulandım. ve batıkları çok azalttı cansızlaştı tüyler. benim de normalde ağdadan 3 gün sonra siyahnokta gibi belirirdi kıllar bacağımda bu sefer öle olmadı. bacağım uzun süre temiz kaldı .:sm_cool:

canım saolasın :) peki sürünce o gün fln yara olmadı dimi kızarıklık gln büyük ölcüde?? cok hassas cunku cildim deli olcam ya :((((

bana bi cvp verin kızlar ya yara olan varmı cildi limon tuz yaptıktan sonra?? :(((

bana bi cvp verin kızlar ya yara olan varmı cildi limon tuz yaptıktan sonra?? :(((

canım ben sadece limon kullandım demiştim biraz da bu tahriş olur diye düşündüğümden ikisini birlikte kullanmadım. çünkü cildim hassas benim de. limonu da masaj yaparak yedirdim yakıyo biraz ve daha çok kaşınıyo onu da sürekli kuruyana kadar masaj yapınca bişey olmuyo kaşıyan yeri ov hemen kuruyunca da zaten bişey olmyo artık. durulamıyorum bile ben limonu. dün ikinci kez yaptım bakalım ne olacak sonuçları bildircem kaydirigubbakcemile3

anladım cnm saolasın... haberlerini bekliyorum bende yapcam bıktım artık bu bacaklardan :(

hep yapıyorum. geç çıkıyor, kıllar inceliyor. azalıp azalmadığını anlayamadım ama.

arkadaşlar benim bi sorunum var benim bacak kıllarımın hiç kökü yok gibi alıyorum makinayla kırılıyo gibi ama elimle veya eldivenlede aldıgımda hiç kökü yok ama acıyor alırken ve limon sürünce yakmıyo böle olanınız varmı acep

limonla ilgili yeni bir gelişme daha
limonun suyundan ziyade limon kabuğundaki bazı enzimler proteinleri ve yağ hücrelerini parçalamaya yardımcı olabilir,limon suyundaki enzimlerden daha etkili olsa gerek
ama nasıl kullanıldığına dair bi fikrim yok şuan için

arkadaşlar ben turunç suyunu sürmüştüm bi kere geç çıkmıştı bi kere yapmama rağman teyzem yapıyo 1 yıldır o kadar azaldı ki anlatamam bacaklarının arkasında hiç kalmadı tek tük görünür görünmez ama limondan daha çok yakıyo die biliyorum turuncu cildiniz hassas dğeilse fazla bence mutlaka deneyin turunçta bulmak zor oluyo biraz

arkadaşlar ben turunç suyunu sürmüştüm bi kere geç çıkmıştı bi kere yapmama rağman teyzem yapıyo 1 yıldır o kadar azaldı ki anlatamam bacaklarının arkasında hiç kalmadı tek tük görünür görünmez ama limondan daha çok yakıyo die biliyorum turuncu cildiniz hassas dğeilse fazla bence mutlaka deneyin turunçta bulmak zor oluyo biraz

turunçda mı denesem :lepi:

ya arkadaşlar kılları ağdayla almak şart mı? benim kıl köklerim ağda yaptıktan sonra kanıyo bu yüzden tüy dökücü krem kullanıorum limon yapsam gene de işe yarar mı??

Kökünden alınması lazm tüylerin etkili olması için bu yüzden ağda... ağdayla aldıktan sonra kıl kökleri acıık oluo ve limon sürerek onları yakıosun olay bundan ibarett

henüz sonuç alan yok galiba belki dikkatinizi çekerde okursunuz ben koltuk altıma yaptım 3 gün boyunca gece gündüz sürdüm ilk ayda bile azalma oldu bugün aynı işlemi tekrarladım çıkar çıkmaz kılları alıyorum ve limonu tuzu sürüyorum gerçekten azalttı gözeneklere bakıyorum içi boş kıl çıkmamış ve kararmada olmuyo

limon yakmıyomu peki ya ağdayla almak şartmı sadece koltuk altı ve bacaklaramı uygulanıyo özel bölgeye olmuyomu?

Ben turunç ile deniyeceğim belediyenin süs diye diktiği turunç ağaçlarından yürüteceğiz kıl tüğ yok edeceğiz diye ne hallere giriyoruz

Back