Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
limona sabırla devam ediyorum arkadaşlar :)) .
dudak üstündeki tüyleri haftada bir alıyordum. artık 3 haftada bir alıyorum. kollarımdaki tüylerde azalma var ve daha geç çıkıo. koltuk altımda ve bikini bölgemde düzenli kullanamadım bikini bölgesinde kullanmaya korkuyorum. ayrıca tuz kullanmıyorum sadece limon kullanıyorum nane çayı içmiyorum...
sadece limon mu yapıyo bunu ? limonu sürdükten sonra yıkıyormusuunuz? bi de turunç demişsiniz o nasıl kullanılacak??:1rolleyes: cevaplarsanız sevinirima.s.
nihayet buldum başlığı :)
ppapatya son gelişmeler ne kullanıma devam ediyormusun? bende denemek istiyorumda uzun süredir kullanan biri olarak yorumlarnı alayım dedim :) canım çok tatlıdırda biraz korkuyorum :))
limonu sıkıyorum limon suyunun içerisine tuz koyuyorum karıştırıyorum iyice daha sonra ağda yaptığım bölgeye sürüyorum. eskiden tuz yapmıyordum ama şunu farkettim limon tek başına çok kaşındırıyo ve yapış yapış oluyo tuz böyle olmasını engelliyor. turunç merhemi hakkında bi konu vardı fakat bende bilmiyorum uygulamadım...
ağda yapıyorsun ağda işlemin bittikten sonra ılık suyla temizle kurusun. daha sonra bir tane limonu ikiye böl ve ağdayı yaptığın bölgeye sürmeye başla 3 dk falan iyice yedir sonra bir tutam kadar tuz dök ve parmaklarınla masaj yap o şekilde kalsın yıkama yani. aradan bir iki saat geçince aynı işlemi tekrarla günde 3 kere bu şekilde yap gece yatarken de yap ve buna 3 gün devam et. tüylerin yeniden çıksın ağda yap ve aynı işlemi tekrarla...
ya arkadaşım bu gerçekten işe yarıyomu birde bikini bölgende kullanabilirmisin turunç merhemi nedir bide sadece limon ve tuzla oluyo değilmi agdadan sonra 3 gün boyunca 3 kere yapıyorsun şimdiden teşekkürler