Limon Tuz Veya Turunç Merheminden Sonuç Alanlar

limona sabırla devam ediyorum arkadaşlar :)) .
dudak üstündeki tüyleri haftada bir alıyordum. artık 3 haftada bir alıyorum. kollarımdaki tüylerde azalma var ve daha geç çıkıo. koltuk altımda ve bikini bölgemde düzenli kullanamadım bikini bölgesinde kullanmaya korkuyorum. ayrıca tuz kullanmıyorum sadece limon kullanıyorum nane çayı içmiyorum...

arkadaslar iple yüzdeki tüyleri alırsanız cok sert cıkar sakın yapmayın
ama ben nasıl olsa bunu yaptırdım o yuzden artık donusu yok bu ısın
ama artık yuzumdekı tuylerı ıple alacak bır vatandas bulamıyorum
bu yönteme benzer evde kullanılabılecek bir cihaz aygıt vs biliyor musunuz?
ip gibi alan?
makınam var ama tüyler cok zayıf cok acık ren o yuzden tutamıyor
ben de kendı kendıme alamıyorum iple

Arkadaşlar bişi sorucam
Agdadan sonra bu limon tuz işlemini uyguluyosunuz ya yakıyo mu?
Ben de uygulamayı düşünüyorum çünkü en basiti yüzümü 3 günde bir almaktan bıktım
Ama yakar diye tereddüt ettim

yakıyo canım ama bi anda yakıp geçio ben yüzüme uygulamadım hiç

epilasyon sonrası - yaklaşık 2 saat sonra hem de- limon suyu sürdüm bacaklarıma.. Bacaklarımı o kadar çok yaktı ki kaşıntı ve yanma hissinden duramadım ve hemen suya tuttum bacaklarımı.. Sanırım bir daha deneyemeyeceğim :(

ben o kadr cok nane yerım kı anlatamam tam bır nane hastalıgı var bende ve ben baya kıllıyım acaba yemsem daha mı cok olurdu merak ettım şimdı

tuz zaten kaşıntı ve yanma için benim fazla kaşıntım yanmam olmuyo tuz dökmüyorum

nihayet buldum başlığı :)

ppapatya son gelişmeler ne kullanıma devam ediyormusun? bende denemek istiyorumda uzun süredir kullanan biri olarak yorumlarnı alayım dedim :) canım çok tatlıdırda biraz korkuyorum :))

limona sabırla devam ediyorum arkadaşlar :)) .
dudak üstündeki tüyleri haftada bir alıyordum. artık 3 haftada bir alıyorum. kollarımdaki tüylerde azalma var ve daha geç çıkıo. koltuk altımda ve bikini bölgemde düzenli kullanamadım bikini bölgesinde kullanmaya korkuyorum. ayrıca tuz kullanmıyorum sadece limon kullanıyorum nane çayı içmiyorum...

sadece limon mu yapıyo bunu ? limonu sürdükten sonra yıkıyormusuunuz? bi de turunç demişsiniz o nasıl kullanılacak??:1rolleyes: cevaplarsanız sevinirima.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
sadece limon mu yapıyo bunu ? limonu sürdükten sonra yıkıyormusuunuz? bi de turunç demişsiniz o nasıl kullanılacak??:1rolleyes: cevaplarsanız sevinirima.s.

limonu sıkıyorum limon suyunun içerisine tuz koyuyorum karıştırıyorum iyice daha sonra ağda yaptığım bölgeye sürüyorum. eskiden tuz yapmıyordum ama şunu farkettim limon tek başına çok kaşındırıyo ve yapış yapış oluyo tuz böyle olmasını engelliyor. turunç merhemi hakkında bi konu vardı fakat bende bilmiyorum uygulamadım...

nihayet buldum başlığı :)

ppapatya son gelişmeler ne kullanıma devam ediyormusun? bende denemek istiyorumda uzun süredir kullanan biri olarak yorumlarnı alayım dedim :) canım çok tatlıdırda biraz korkuyorum :))

kusura bakmayın sık giremiyorum cevaplarınız geç olacak ama cevap vereyim. ben etkisini gördüm ve görüyorum. bikini bölgesinede uyguladım ben içine girmesinden korktuğm için pamuk koyup limon suyuyla ovuyorum. koltuk altım zaten çok azaldı ama sabırla uygulamak lazım ihmal etmeden yapıyorum ama bi ara karınca yumurtası yağını denemek istedim ve denedim pişman oldum açıkcası limona hala devam ediyorum.

limonu sıkıyorum limon suyunun içerisine tuz koyuyorum karıştırıyorum iyice daha sonra ağda yaptığım bölgeye sürüyorum. eskiden tuz yapmıyordum ama şunu farkettim limon tek başına çok kaşındırıyo ve yapış yapış oluyo tuz böyle olmasını engelliyor. turunç merhemi hakkında bi konu vardı fakat bende bilmiyorum uygulamadım...

teşekkürler. turunç merhemi imiş ben tek "turunç" diye okumuştum farklı bi durum var sandim fisfisfis tekrar sağola.s.

aaa bu tuz limonu bende deniyim süprizzzzz tsk ederim kizlar bilgileriniz icin :dance: sanirim benim o kullandigim tüy dökücü kremdede bu tuz ve limonun payi vardi onlarla üretiliodu bence belki reklamlarda görüyosunuzdur isim versem reklama gecermi bilmiyorumki Hair f.... anladiniz siz onu sırnaşık şey

ağda yapıyorsun ağda işlemin bittikten sonra ılık suyla temizle kurusun. daha sonra bir tane limonu ikiye böl ve ağdayı yaptığın bölgeye sürmeye başla 3 dk falan iyice yedir sonra bir tutam kadar tuz dök ve parmaklarınla masaj yap o şekilde kalsın yıkama yani. aradan bir iki saat geçince aynı işlemi tekrarla günde 3 kere bu şekilde yap gece yatarken de yap ve buna 3 gün devam et. tüylerin yeniden çıksın ağda yap ve aynı işlemi tekrarla...

ya arkadaşım bu gerçekten işe yarıyomu birde bikini bölgende kullanabilirmisin turunç merhemi nedir bide sadece limon ve tuzla oluyo değilmi agdadan sonra 3 gün boyunca 3 kere yapıyorsun şimdiden teşekkürler

ben yaklasık bır yıldır lımon ve tuzu bacaklarıma uyguluyorum. tuylerı aldıktan sonra bacaklarıma lımon sıkıp ustune tuzu dokuyorum
ayrıca batıklara cok ıyı gelıo
tuylerde azalma varmı dersenız yok ama eskıye gore daha gec cıkıyolar ve batık olmuyo..

ya arkadaşım bu gerçekten işe yarıyomu birde bikini bölgende kullanabilirmisin turunç merhemi nedir bide sadece limon ve tuzla oluyo değilmi agdadan sonra 3 gün boyunca 3 kere yapıyorsun şimdiden teşekkürler

turunç merhemi hakkında bilgim yok. bende işe yarıyor canım ama gördüğüm kadarıyla herkeste yaramıyor.denemekte fayda var. eskiden jöle yokken erkekler limonla saçlarına şekil verirmiş sertleştirdiği için şimdi onlara bakarsanız %90 ı kel. limonun tüyleri dökme gibi bir özelliği olduğu kesin. ama etkisini hızlı göstermez. sabredip devam ediceksiniz nasıl olsa her ay ağda yapıyoruz limonuda sürüverin :) ben bikini bölgemde kullanmaya başladım iki aydır sürüyorum ordada etkisi var hemde diğer yerlerden daha fazla. ayrıca ben sirle alıyorum.yalnız pamukla kapatırsan iyi olur içeri limon suyu kaçmasın dikkatli ol..

bende bi hafta önce tüyleri epilatörle aldıktan sonra 2 gün boyunca uyguladım bu karışımı şimdi çıkıcakları zamanı bekliyom azalma varmı diye. ayrıca bu limon beni hiç ama hiç yakmadı köklerine inmedimi acaba normal sudan farkı yoktu çünkü

ilk önce koltuk altımda bi deneme yapmayı düşünüyorum belli mi olıur belkide memnun kalırım paylaştığın için teşekkürler

Back