Limon Tuz Veya Turunç Merheminden Sonuç Alanlar

ppapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
96
Yer
İzmir
lütfen buraya yorum yazmayın ben yaptım artık o bölgem de kıl yok diyen varsa yazsın bu bölümü onun için açtım

henüz sonuç alan yok galiba belki dikkatinizi çekerde okursunuz ben koltuk altıma yaptım 3 gün boyunca gece gündüz sürdüm ilk ayda bile azalma oldu bugün aynı işlemi tekrarladım çıkar çıkmaz kılları alıyorum ve limonu tuzu sürüyorum gerçekten azalttı gözeneklere bakıyorum içi boş kıl çıkmamış ve kararmada olmuyo

illa ki faydası olacaktır ama öyle kalın tüylerde falan gözle görülür azalma sağlayacağını sanmıyorum uzun kullanımda bile..ama kararmalara iyi geleceğinden eminim suna dumankayanın tavsiyelerinde okumuştum

kollarımda ki tüyleri alırım iki gün boyunca sürekli sürdüm ama sadece limon çok geç çıktılar hala çok kısalar ve inceler görünmüyolar ben zaten sarışınım ama kollarımı sürekli aldığım için tüylerin rengi koyulaşmıştı yine sarardılar bu iş benim hoşuma gitti yaa :))

limon ve tuz tüylerin azalması için mi kullanılıyor bide tarifini verirseniz çok sevinirim a.s. ne kadar tuz ne kadar limon ... :utangac:

ağda yapıyorsun ağda işlemin bittikten sonra ılık suyla temizle kurusun. daha sonra bir tane limonu ikiye böl ve ağdayı yaptığın bölgeye sürmeye başla 3 dk falan iyice yedir sonra bir tutam kadar tuz dök ve parmaklarınla masaj yap o şekilde kalsın yıkama yani. aradan bir iki saat geçince aynı işlemi tekrarla günde 3 kere bu şekilde yap gece yatarken de yap ve buna 3 gün devam et. tüylerin yeniden çıksın ağda yap ve aynı işlemi tekrarla...

ben 1 ay önce yapmştm ve dün 2. kere denedm bu yöntemi normalde her ay ağda yapan kızlar bilir 1 ay hç alınmamış bacak ormana dönerdi ama bu ay bende hç öle bşy olmadı. tüylerm daha inceldi. hele koltuk altı resmen tüylerm azaldı koltuk altımda ben daha denemeyi düşünyorum hem artık nanede içicemm bbakalm nolcak

ben her gün bir bardak nane çayı içiyorum. 3 gün öncesine kadar her gün bir tutam taze nane yedim yaklaşık 6 gün boyunca ama taze naneyi her zaman bulmak zor çaya devam ediyorum belki onun da etkisi vardır.

Nane hormonal dengeyi düzenliyor’
Kadınların günde iki fincan nane çayı içerek vücutlarındaki aşırı tüylerden kurtulabileceği iddia edildi.
Isparta’da bulunan Süleyman Demirel Üniversitesi’nin yaptığı araştırma The Guardian ve Daily Telegraph’da yayınlandı. Nanenin hormonal dengeyi düzenlediği belirtilen habere göre, beş gün üst üste nane bitkisinin yapraklarından elde edilen çayı içen kadınların yüz, karın ve göğüslerde kalın ve siyah tüy çıkmasına yol açan seks hormonu düzeyinde azalma görülüyor. Hormonal dengesizlikle ilgili olan bu durum, doğum yapma çağında olan kadınların yüzde 5-10’unu etkiliyor.

Bu sorun genelde hormonların faaliyetini engelleyen ilaçla ya da kandaki testostron seviyesini azaltan doğum kontrol haplarıyla tedavi ediliyor. Haberde, çalışmanın sonuçlarında kan testlerinin, testesteron hormonunun yüzde 29 oranında azaldığını gösterdiği aktarıldı. Gazete, araştırmaya göre nanenin, mevcut tedavilere iyi bir alternatif olabileceğini yazdı. Haberde, Türk ekibin söz konusu araştırmayı yapmaya, uzun süre nane çayı içen kullanan erkeklerde libidonun azaldığı bilgileri üzerine yapmaya karar verdiği de kaydedildi.
alıntıdır ( http://www.bydigi.net/sifali-bitkiler/91013-nane-hormonal-dengeyi-duzenliyor.html )

nane çayını sürekli içmek çok iyi arkadaşlar sindirim sisteminde de çok etkili şişkinlik kabızlık problemi kalmıyo ben bir bardağını gece uyumadan önce içiyorum sabah çok rahat ediyorum

yok ya hormonları direk etkiler diye korkuyorum. durup dururken kısır olmayalım ben sadece tuz ve limona devam etcem ama naneyi bi kez içtm geçen ay içmemiştim. buna rağmen büyük değişim var tüylerimde. bu işleme devam etmeyi düşünüyorum

ben nane çayını 3 gündür iki bardağa çıkardım bacaklarımı daha önce almıştım bikini bölgemi de limon sürmedim oralarıma ama seyrek çıktı çok şaşırdım 1 saat öncesine kadar anlamamıştım gerçekten şok oldum nane çayının etkisi yok diye düşünüyodum ama doğruymuş. bi de adette gecikme oluyo falan dediler bana nane çayı yapıyomuş sözde gecikme olmadı bi düzensizlik yok. ama şöyle bi sorunum var koltuk altımda ki tüyler azalmıştı limon sürüyordum ilk yaptığım da az çıktı bekledim tekrar aldım ve sürdüm şimdi yine çıktılar ama çok çıktı yapmaya devam edicem ama niye böyle oldu anlamadım kuzenimin arkadaşı bioder kullanıomuş onda da olmuş böyle bi durum sonra tekrar azalmış.. sizler de yapıyorsunuzdur umarım arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum sizde paylaşın

kolarımda çıkan tüyleri alıp tekrar limon ve tuz sürdüm tüyler tamamen çıktı ama bazı bölgelerde açılma var hiç çıkmamış çıkanı alıp sürüyorum hemen etkili lduğunu düşünüyorum ince tüyler için yani kol ve bacak gibi mesela ama bikini bölgesi için aynı şeyi diyemem bakalım onlar nasıl çıkacak

arkadaşlar ya bunu yüze de uygulayabilr miyis acaba cildi tahriş etmez değil mi yüzün derisi daha hassas ya aydınlatırsanız çok sevinirima.s.

benim yüzümde tüy yok onun için bilmiyorum canım ama yüzünde deneyen bi arkadaş vardı sanırım eğer okursa o cvp verebilir. yüzüme bi kaç kere sivilce için sürdüm o zaman bişey yapmadı ağdadan sonra nasıl bi etki yapar bilemem

merhaba arkadaşlar ben yüzüme uyguladım ilk zamanlar sir ağda yapıyordum sir ağda da tahriş edici olduğu için üzerine limon ve tuz yaralı bereli dolaşıyodum evden dışarı çıkamıyodum görüntü iğrenç oluyo malum sonra sir ağdanın donup kalan bi çeşidi var adını bilmoyrum onu kullanmaya başladım iple alır gibi o kadar rahatki hiöbi tahriş yok üzerine limon ve tuz uygulayınca da öyle yara falan olmuyo sadece kılların olduğu gözenekler nokta nokta kızarıyor oda okdar büyütülecek bişey değil iple falan alıyosan da aynı şeyin olacağını düşünüyorum cildin hassas değilse tabi bide bi kaç gün sonra derin soyuluyo haberin olsun peeling yapan kremlerin etkisi gibi eline pul pul geliyo ama görüntüde bi sorun edecek bişey değil bu kadar:)

ay çok teşekkürler arkadaşlar ya ben veetin yüz için olan ağdalarından yapıcam ve yüzümü ilk kez alıcam bunu gördüm sürsem mi sürmesem mi die düşündüm kararsız kaldım biraz fisfisfis

valla yüz için ağda bantlarıda kullandım kutularda satılan ağdalardan daha kötü geldi bana hep yara yaptı kurtulusu bu son söylediğimde buldum valla şu sürülüp bezle çekilen ve kendinden kağıdı olanlar mahvetti suratımı yara izleri hala geçmedi gerçi benimkiler koyu epey sen ilk defa alıcan ymuşuşaktır belki ama genede acaip tahriş ediyo deriyi koparıyo resmen ben mi beceremedim dedim küaför bi arkadaşa yaptırdım ondada aynı oldu bu dediğim sir ağda sadece kılı koparıyo psikopatlık yapıp toptan götürmüyo oyüzdende tahriş etmiyo hemde sirin azaltıcı etkisinide görmüş oluyosun benim kullandığım bella forme bitkisel sir ağda eirtiyosun sonra derinin yakmayacak kadar bekletiyosun ılıtıyosun spatulayla sürüyosun beş on saniye bekleyip elinle katılaşmış ağdayı hızla çekiyosun gerçi üzerinde yazıyo nasıl yapıldığı abartmim şimdi:) bunu çok beğendimde o yüzden anlatıp duruyorum koltuk altları içinde kullanıyorum çünkü orasıda hemen tahriş olup kızaran biyer

hmm anladım canım ilgin için çok teşekkürler a.s.o zamn bnde hiç yapmim nolur nolmaz yara olur yüzümm senin dediğin gibi yapalımmkaydirigubbakcemile5

Back