• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Limon gebelik testi

Cnm cok acele etmiyrmusun sabret sorn yoksa bekle takma fazla cnm
Acele etmiyorum canim doktora gitmeseydim süt hormonumun yüksek oldugunu bilmeyecektim canim şükür onu düşürdüm. Her ay baktirmam lazim ama tekrar yükselme ihtimali var en azindan bi sorunum olmadığıni bilmek bile içimi rahatlatiyo. Bide doktorumda her ay adet oldugumda kontrole gelmemi istiyo

Acele etmiyorum canim doktora gitmeseydim süt hormonumun yüksek oldugunu bilmeyecektim canim şükür onu düşürdüm. Her ay baktirmam lazim ama tekrar yükselme ihtimali var en azindan bi sorunum olmadığıni bilmek bile içimi rahatlatiyo. Bide doktorumda her ay adet oldugumda kontrole gelmemi istiyo
Hm anladm cnm ins iyi olur hersy srtık kalrsn hamile canm stres etme streste kotu cnm ilk cockta boleysek ikincide ne kadr zorlanrz allah bilir:(

Canim hayıtı denedin mii

Kızlar ben adetin 12 günü çatlatma iğnesi yaptim 8 günü erken gebelik testinde pozitif gördüm doktorum 2 günde bir gebelik testi yap artış olursa gebesin dedi normalde test yaparım adetinde gecikir 0 çıkar adete 10 gün vardı yaptim 3.75 çıktı yarın tekrar yapacam artış varsa gebeyim dua edin inş hepimiz gebeyiz dir. 2 gündü ovulasyon ve erken gebelik testleri pozitif cikiyor bakalım yarın sonuç ne olacak sizce artış olur mu ?

Back
X