• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Limon gebelik testi

İkinci de böyle olmaz ki 1 tane olduktan sonra hiç olmamasi daha kötü canım
Aynn cnm ilki olsnda ikincde zorlnmyz ins bnm ki uc tane istyr bn dyrm sonccyu dgerlri buyudgnde yapim:D ama zha ilki ypmadk ki :D

Bende yaptım limonla tortu dibe çöktü pozitif göya.
Gebelik testinde negatif çıktı.iki gün var bata tabi.
Karbonatı önceden denedim köpürdü bira gibi adet oldum oda fos çıktı.
İdrarı içip denemek lazım bide bi o kaldı:KK53:
Kızlar adetim iki gün geçti testim pozitif.
Limon testide deneyip pozitifi gördüm şükür.:dua:
Maşallah Subhanallah:nazar:

Eklentiler

• 20170702_062049.webp
    20170702_062049.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 346
Kızlar adetim iki gün geçti testim pozitif.
Limon testide deneyip pozitifi gördüm şükür.:dua:
Maşallah Subhanallah:nazar:
Kızzz umit oldun bana bende yarn yapim ckarsa idrr testndede yapırım:)ayyy sonnda istedgm cevabı bldm hayrlı olsn kuzum ya

Kızzz umit oldun bana bende yarn yapim ckarsa idrr testndede yapırım:)ayyy sonnda istedgm cevabı bldm hayrlı olsn kuzum ya
Sağol bacım darısı başına
Bi içmediğimiz kalmıştı test için :kusmuk:
Neyseki gerek kamadı:KK70:
Inşallah çif çizgiyi görürsün haber ver
Sabah ilk idrara unutma:super:

Belirtilerin neydi
Son haftalarda idrarım yağlı gibiydi bilerek dikkat ettim gecen ay buay.
Midem yandı ara ara (tesadüf olabilir)
Göğsüm hiç tepki vermedi halada tık yok.
Zatıfladım ondan olabilir.
Gecen gebelikte kilo almıştım iştahım çok acıktı şişti baya.
Midemde kazınma oldu iki gün kala başlaşladı bat a.
Hala öyle ramazanda böyle olmadım açlık hissi hep.
Amaa yemiyorum tabi kanmicam bu sefer.
Enn önemli belirti hamile olabilirim deyip testlere sarılmama sebep olan.... döllenme olacak dönemde ramimime sol tarafıma gün içinde aynı yere batmalar oldu 4-5gün sürdü ara ara.
Diğer belirtilerim yokken bu oldu diye içime doğmuştu.
Haa birde bikini bölgesi tüylenme arttı çabuk çıktı onu gecen gebeliktede tecrube ettim. Bund takip ettim aynı oldu.
Başım döner gibi ara ara oldu sık değil.
Bu kadar belirtim inşallah faydalı olmuşumdur.
:KK68:

Enn önemli belirti hamile olabilirim deyip testlere sarılmama sebep olan.... döllenme olacak dönemde ramimime sol tarafıma gün içinde aynı yere batmalar oldu 4-5gün sürdü ara ara.
Haa birde bikini bölgesi tüylenme arttı çabuk çıktı onu gecen gebeliktede tecrube ettim. Bund takip ettim aynı oldu.
Baya bi belirtilerin varmış canım hayırlı olsun çok güzel bi duygu Sağlıkla gelsin inşallah bebiş :)

Ne guzel cnm ya darısı bize ama benim adetm bu ay ıkıgun yogun sonra kesildi kahverngiye donstu bilmyrm yapsam mı belkide degilimdir bilmyrm:(

Kizlar merhaba ayyy bende yaptim limon testini ki boyle seyleri hic yapmam ilk defa denedim :)
Bende 2 gundur inanilmaz mide bulantisi vardi gebelik testi yaptim negatif aman dedim olmadi sonra tesafufen nette homemade pregnancy test with sugar diye bi yazi gordum sekerle yapiliyormus yaptim ona gore pozitif bu konuyu iki gun once gormustum dur birde onu deneyim dedim pozitif tortu dibe coktu ama test negatif yani bilemiyorum garip geldi

Kizlar merhaba ayyy bende yaptim limon testini ki boyle seyleri hic yapmam ilk defa denedim :)
Bende 2 gundur inanilmaz mide bulantisi vardi gebelik testi yaptim negatif aman dedim olmadi sonra tesafufen nette homemade pregnancy test with sugar diye bi yazi gordum sekerle yapiliyormus yaptim ona gore pozitif bu konuyu iki gun once gormustum dur birde onu deneyim dedim pozitif tortu dibe coktu ama test negatif yani bilemiyorum garip geldi
Adetin geçtimi?
Geçmediyse çıkmamıştır. Erken gebelik testi yap çıkar sabah ilk idrarla (bütün testler için gecrli)
Çamaşır suyunla yap birde google da tarifi var.
Daha bu yolda neler yapacaksık parmaklayanı bile duyduk:KK70:

Adetin geçtimi?
Geçmediyse çıkmamıştır. Erken gebelik testi yap çıkar sabah ilk idrarla (bütün testler için gecrli)
Çamaşır suyunla yap birde google da tarifi var.
Daha bu yolda neler yapacaksık parmaklayanı bile duyduk:KK70:
O parmak olayi dogru ama
Camasir suyu degilde soda ile yaotim yani karbonat ile kopurdu aman valla ugrasamiycam cisimle oynayip duruyorum =) gunum gecmedi 2 gun var ama bunlar pozitif gosteriyorsa ve hcg varsa idrarda her sekilde cikardi diye dusunuyorum

O parmak olayi dogru ama
Camasir suyu degilde soda ile yaotim yani karbonat ile kopurdu aman valla ugrasamiycam cisimle oynayip duruyorum =) gunum gecmedi 2 gun var ama bunlar pozitif gosteriyorsa ve hcg varsa idrarda her sekilde cikardi diye dusunuyorum
Bende çıkmamıştı
Çıkmayabiliyor erken geb. test yap kafan rahat olsun

Şekeri nasil yaptin kiz :D

Back
X