- 1 Aralık 2016
- 877
- 507
- 23
- 30
Kuzum senin kac gunun var ahhhhhh biz umutsuz vakalarr :)Baya bi belirtilerin varmış canım hayırlı olsun çok güzel bi duygu Sağlıkla gelsin inşallah bebiş :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum senin kac gunun var ahhhhhh biz umutsuz vakalarr :)Baya bi belirtilerin varmış canım hayırlı olsun çok güzel bi duygu Sağlıkla gelsin inşallah bebiş :)
Adet oldum ben canımKuzum senin kac gunun var ahhhhhh biz umutsuz vakalarr :)
Yazdigina gore hcg iceren idrar sekeri cozmuyormus bir pet bardak tabanina seker koyup ustune idrar damlattiginda top top kumeler halinde kaliyor seker erimiyor yani. Hurafe bence anormal mide bulabtim var ama kaybettigim bebegimde bulanti olmamisti. Birde test negatif neye inanacagimizi da sasirdikŞekeri nasil yaptin kiz![]()
Daha yeni mi kuzum olsun hayirlisi olsun pes etmek yokk olana kadar devamAdet oldum ben canım
Sasirdik ki ne sasirdik sonumuz hayr olsunYazdigina gore hcg iceren idrar sekeri cozmuyormus bir pet bardak tabanina seker koyup ustune idrar damlattiginda top top kumeler halinde kaliyor seker erimiyor yani. Hurafe bence anormal mide bulabtim var ama kaybettigim bebegimde bulanti olmamisti. Birde test negatif neye inanacagimizi da sasirdik
Bende inanmyrm ama bir arkdsmz ole ogrendiHİÇ DOğru değil inanma
tesadüftür o yalan sakın inanma ben kaç kere yaptım var çıktı değildimBende inanmyrm ama bir arkdsmz ole ogrendi
Haklsn cnm bende hapmcm ztn vazgectm artk olsm midem bulnrdı o da hok demekki deglm hic umitlenmiyim bentesadüftür o yalan sakın inanma ben kaç kere yaptım var çıktı değildim
Herkeste belirti olcak diye bişey yok canım belli olmaz inşallah vardır:)Haklsn cnm bende hapmcm ztn vazgectm artk olsm midem bulnrdı o da hok demekki deglm hic umitlenmiyim ben
2 gun var benim test negatif cikinca cok umursamamistim aslindaSasirdik ki ne sasirdik sonumuz hayr olsunama bat gunun gecti mi kuzum testi ne zaman yaptin belkide bebisin vardir
![]()
Eee tamam bekle bakalim daha günün gecmemis :)2 gun var benim test negatif cikinca cok umursamamistim aslinda
Canım rabişş en son kan vercekti sonrada daha buralara uğramadı senin haberin var mı? Benim bildiğim en son evde idrar testi yapmıştı kan testi için doktora gidicekti dahada girmediKız o da hamile galiba test pozıtf rabiste hamile herkes kaldı bir tek biz kaldık yaa bskalm ne zmn kalcz![]()
Bendw atyrm mesj girmedi cnm anlamdm yada degilmi hamile ondn mı grmyr bilmyrm yada midesi bulanyrdur ondnda grmyrdur bende meek etrm cnmCanım rabişş en son kan vercekti sonrada daha buralara uğramadı senin haberin var mı? Benim bildiğim en son evde idrar testi yapmıştı kan testi için doktora gidicekti dahada girmedi![]()
Bilmyrm ki cnm bu ay ki adetm bir garip oldu ama ilk iki yogn parca dusurdm bebek oldq bole olmazdı herlde diger aya artk:)Herkeste belirti olcak diye bişey yok canım belli olmaz inşallah vardır:)
Evet canım ilk günümdü. Evet öyle mecburen cabalayacam doktora gidecem büyük ihtimal klomen verirDaha yeni mi kuzum olsun hayirlisi olsun pes etmek yokk olana kadar devam
Hadi hayrlisi belki vardr kuzu batına az kaldi deme inss cikar cnm dualarım seninle cnm:)) artik birmiz cksn hamile ya:))Bende sabah kan verdim kizlar bakalim hayirlisi. Normalde vermeyi dusunmuyodum fakat dün kulak doktoruna gittim benden tomogrofi istedi. Gebelik felan var mi dedi bende olabilir dedim ne hikmetsesonra kan testi yaptir ona göre cekelim dedi
bise cikicagindan degil ya bende verdim sabah saglik ocagina
![]()
Kuzum 18 de yumurtlama akintisini gormustum o tarihe gore regl suan 2 gün gecmis durumda fakat takvimde 9 temmuz gosteriyoHadi hayrlisi belki vardr kuzu batına az kaldi deme inss cikar cnm dualarım seninle cnm:)) artik birmiz cksn hamile ya:))
Canm uc gun kaldi sabredwlm cnm bi benm gecen ay ole ilski olmadgndan duzenli oldu cnm gunumde oldm bakalm bu qy nolck sana az kaldi bakalm ins alrsn cnm iyi haberlerKuzum 18 de yumurtlama akintisini gormustum o tarihe gore regl suan 2 gün gecmis durumda fakat takvimde 9 temmuz gosteriyoaman ak mi b*kmu cikicak iste
![]()