• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Limon gebelik testi

Şekeri nasil yaptin kiz :KK70:
Yazdigina gore hcg iceren idrar sekeri cozmuyormus bir pet bardak tabanina seker koyup ustune idrar damlattiginda top top kumeler halinde kaliyor seker erimiyor yani. Hurafe bence anormal mide bulabtim var ama kaybettigim bebegimde bulanti olmamisti. Birde test negatif neye inanacagimizi da sasirdik

Yazdigina gore hcg iceren idrar sekeri cozmuyormus bir pet bardak tabanina seker koyup ustune idrar damlattiginda top top kumeler halinde kaliyor seker erimiyor yani. Hurafe bence anormal mide bulabtim var ama kaybettigim bebegimde bulanti olmamisti. Birde test negatif neye inanacagimizi da sasirdik
Sasirdik ki ne sasirdik sonumuz hayr olsun :D ama bat gunun gecti mi kuzum testi ne zaman yaptin belkide bebisin vardir :anneadayı:

Kız o da hamile galiba test pozıtf rabiste hamile herkes kaldı bir tek biz kaldık yaa bskalm ne zmn kalcz:KK70:
Canım rabişş en son kan vercekti sonrada daha buralara uğramadı senin haberin var mı? Benim bildiğim en son evde idrar testi yapmıştı kan testi için doktora gidicekti dahada girmedi :(

Canım rabişş en son kan vercekti sonrada daha buralara uğramadı senin haberin var mı? Benim bildiğim en son evde idrar testi yapmıştı kan testi için doktora gidicekti dahada girmedi :KK43:
Bendw atyrm mesj girmedi cnm anlamdm yada degilmi hamile ondn mı grmyr bilmyrm yada midesi bulanyrdur ondnda grmyrdur bende meek etrm cnm

Herkeste belirti olcak diye bişey yok canım belli olmaz inşallah vardır:)
Bilmyrm ki cnm bu ay ki adetm bir garip oldu ama ilk iki yogn parca dusurdm bebek oldq bole olmazdı herlde diger aya artk:)

Bende sabah kan verdim kizlar bakalim hayirlisi. Normalde vermeyi dusunmuyodum fakat dün kulak doktoruna gittim benden tomogrofi istedi. Gebelik felan var mi dedi bende olabilir dedim ne hikmetse :KK70: sonra kan testi yaptir ona göre cekelim dedi :KK70: bise cikicagindan degil ya bende verdim sabah saglik ocagina :KK70:

Bende sabah kan verdim kizlar bakalim hayirlisi. Normalde vermeyi dusunmuyodum fakat dün kulak doktoruna gittim benden tomogrofi istedi. Gebelik felan var mi dedi bende olabilir dedim ne hikmetse :KK70: sonra kan testi yaptir ona göre cekelim dedi :KK70: bise cikicagindan degil ya bende verdim sabah saglik ocagina :KK70:
Hadi hayrlisi belki vardr kuzu batına az kaldi deme inss cikar cnm dualarım seninle cnm:)) artik birmiz cksn hamile ya:))

Hadi hayrlisi belki vardr kuzu batına az kaldi deme inss cikar cnm dualarım seninle cnm:)) artik birmiz cksn hamile ya:))
Kuzum 18 de yumurtlama akintisini gormustum o tarihe gore regl suan 2 gün gecmis durumda fakat takvimde 9 temmuz gosteriyo :KK70: aman ak mi b*kmu cikicak iste :KK70:

Kuzum 18 de yumurtlama akintisini gormustum o tarihe gore regl suan 2 gün gecmis durumda fakat takvimde 9 temmuz gosteriyo :KK70: aman ak mi b*kmu cikicak iste :KK70:
Canm uc gun kaldi sabredwlm cnm bi benm gecen ay ole ilski olmadgndan duzenli oldu cnm gunumde oldm bakalm bu qy nolck sana az kaldi bakalm ins alrsn cnm iyi haberler

Back
X