Erken gebelik testim, bir bakabilir misiniz lütfen

sahikakocarslanli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2025
10
0
1
27
Bugün sabah yaptığım erken gebelik testi. Sizce pozitif mi? Çok sabırsızlandığım için yorumlarınızı merak ediyorum

Eklentiler

• IMG_4109.webp
    IMG_4109.webp
    105,1 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_4108.webp
    IMG_4108.webp
    102,5 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_4107.webp
    IMG_4107.webp
    131,9 KB · Görüntüleme: 90
Fotoğrafları yükleyince gözükmemiş ama ben gördüm hayalet çizgi değildi.. ilk defa çok silik bir çizgi gördüm henüz yumurtamın çatlamasının üzerinden 11 gün geçti

Fotoğrafları yükleyince gözükmemiş ama ben gördüm hayalet çizgi değildi.. ilk defa çok silik bir çizgi gördüm henüz yumurtamın çatlamasının üzerinden 11 gün geçti
Marka prodoctorsa yalancı çıkarma ihtimali düşük diğerleri yalancı çıkarabiliyor mesela ben day's doctor markası vardı onu yaptım yalancı çıkardı kaç defa bir de

Marka prodoctorsa yalancı çıkarma ihtimali düşük diğerleri yalancı çıkarabiliyor mesela ben day's doctor markası vardı onu yaptım yalancı çıkardı kaç defa bir de

Hangı marka yalancı poztıf çıkartıyor bazı markalar baska markalardada deneyin yada kan verın
Prodoctor marka. Elimde başka marka yok maalesef önereceğiniz marka var mı acaba?

Yanı ben artımed markayla Kac kez yalancı poztıf yaşadım Baska marka aldım ama ısmını hatırlamıyorum suan hamıleyım onunla ogrendım ama unuttum en dogrusu kan vermek aklın kalacagına
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin maşallah 🌸 peki sizce bu akşam tekrar test yapmalı mıyım yarın sabah mı yapayım illa?

Sonucunuz ne oldu?bende yapıyorum prodoctor ile silik çıkıyor
Valla anlayamadım ben prodoctor yaptım 3 kez silik bi çizgi gördüm artımed yaptım onda anında silik çizgi çıktı. Şimdi adetime 3 gün varken dün kanamam oldu ama çok az çizgi gibi. Yerleşme kanaması mı diye düşündüm ama pembe kahverengi değil kırmızı renk ince çizgi şeklinde peçeteye sildikçe geliyor adet oluyorum sanırım. Çizgi koyulaşmadı tekrar yaptıkça aksine prodoctor yaptım bugün hiç çizgi çıkmadı. Regl olacağım sanırım :( artık kendime söz verdim adet gecikmesi yaşamadıkça test yapmayacağım sadece stres

Valla anlayamadım ben prodoctor yaptım 3 kez silik bi çizgi gördüm artımed yaptım onda anında silik çizgi çıktı. Şimdi adetime 3 gün varken dün kanamam oldu ama çok az çizgi gibi. Yerleşme kanaması mı diye düşündüm ama pembe kahverengi değil kırmızı renk ince çizgi şeklinde peçeteye sildikçe geliyor adet oluyorum sanırım. Çizgi koyulaşmadı tekrar yaptıkça aksine prodoctor yaptım bugün hiç çizgi çıkmadı. Regl olacağım sanırım :( artık kendime söz verdim adet gecikmesi yaşamadıkça test yapmayacağım sadece stres
Benimde aynı tabi benim regl 26 Nisan daha var
Ama bu kadar erken silik çizgi görmek nedir ya?testler gerçekten bozuk mu yoksa gereçkten var mı
Düşünmemeye çalışıyorum bekliyorum ama 3 defa silik çıktı prodoctor da

Adetime 3 gün var bunu da yorumlar mısınız

Eklentiler

• IMG-20250422-WA0002.webp
    IMG-20250422-WA0002.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG-20250422-WA0001.webp
    IMG-20250422-WA0001.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 9
Back
X