- 16 Nisan 2025
- 10
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi sahikakocarslanli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım pozitif gibi duruyor testin markası prodoctor muBugün sabah yaptığım erken gebelik testi. Sizce pozitif mi? Çok sabırsızlandığım için yorumlarınızı merak ediyorum
Marka prodoctorsa yalancı çıkarma ihtimali düşük diğerleri yalancı çıkarabiliyor mesela ben day's doctor markası vardı onu yaptım yalancı çıkardı kaç defa bir deFotoğrafları yükleyince gözükmemiş ama ben gördüm hayalet çizgi değildi.. ilk defa çok silik bir çizgi gördüm henüz yumurtamın çatlamasının üzerinden 11 gün geçti
Canım pozitif gibi duruyor testin markası prodoctor mu
Marka prodoctorsa yalancı çıkarma ihtimali düşük diğerleri yalancı çıkarabiliyor mesela ben day's doctor markası vardı onu yaptım yalancı çıkardı kaç defa bir de
Prodoctor marka. Elimde başka marka yok maalesef önereceğiniz marka var mı acaba?Hangı marka yalancı poztıf çıkartıyor bazı markalar baska markalardada deneyin yada kan verın
Yap canım prodoctor güvenilir marka pek yanıltmadı beniEvet markası prodoctor. Çok teşekkür ederim cevabınız için :) peki sizce bu akşam tekrarlamalı mıyım? Hep sabah yapın diyorlar ama heyecanlanıyorum. Yumurta çatlamamın üzerinden 11 gün geçti hep değerlendirdik. Bat ise 19 ya da 20 nisan
Yanı ben artımed markayla Kac kez yalancı poztıf yaşadım Baska marka aldım ama ısmını hatırlamıyorum suan hamıleyım onunla ogrendım ama unuttum en dogrusu kan vermek aklın kalacagınaProdoctor marka. Elimde başka marka yok maalesef önereceğiniz marka var mı acaba?
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin maşallahYanı ben artımed markayla Kac kez yalancı poztıf yaşadım Baska marka aldım ama ısmını hatırlamıyorum suan hamıleyım onunla ogrendım ama unuttum en dogrusu kan vermek aklın kalacagına
Sabah ilk ıdrarla yapın garantı olsun benceAllah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin maşallahpeki sizce bu akşam tekrar test yapmalı mıyım yarın sabah mı yapayım illa?
Şimdi tekrar yaptım çok çok silik ince bir çizgi çıktı hemen 2. Dkda ama çok silik. Yarın tekrar deneyeceğim dua ederseniz çok sevinirim pcosluyum ve zor bir süreçti benim içinSabah ilk ıdrarla yapın garantı olsun bence
Bence var ozaman hayırlısı olsun sabahta yapın sonra kan verınŞimdi tekrar yaptım çok çok silik ince bir çizgi çıktı hemen 2. Dkda ama çok silik. Yarın tekrar deneyeceğim dua ederseniz çok sevinirim pcosluyum ve zor bir süreçti benim için
Sonucunuz ne oldu?bende yapıyorum prodoctor ile silik çıkıyorŞimdi tekrar yaptım çok çok silik ince bir çizgi çıktı hemen 2. Dkda ama çok silik. Yarın tekrar deneyeceğim dua ederseniz çok sevinirim pcosluyum ve zor bir süreçti benim için
Valla anlayamadım ben prodoctor yaptım 3 kez silik bi çizgi gördüm artımed yaptım onda anında silik çizgi çıktı. Şimdi adetime 3 gün varken dün kanamam oldu ama çok az çizgi gibi. Yerleşme kanaması mı diye düşündüm ama pembe kahverengi değil kırmızı renk ince çizgi şeklinde peçeteye sildikçe geliyor adet oluyorum sanırım. Çizgi koyulaşmadı tekrar yaptıkça aksine prodoctor yaptım bugün hiç çizgi çıkmadı. Regl olacağım sanırımSonucunuz ne oldu?bende yapıyorum prodoctor ile silik çıkıyor
Benimde aynı tabi benim regl 26 Nisan daha varValla anlayamadım ben prodoctor yaptım 3 kez silik bi çizgi gördüm artımed yaptım onda anında silik çizgi çıktı. Şimdi adetime 3 gün varken dün kanamam oldu ama çok az çizgi gibi. Yerleşme kanaması mı diye düşündüm ama pembe kahverengi değil kırmızı renk ince çizgi şeklinde peçeteye sildikçe geliyor adet oluyorum sanırım. Çizgi koyulaşmadı tekrar yaptıkça aksine prodoctor yaptım bugün hiç çizgi çıkmadı. Regl olacağım sanırımartık kendime söz verdim adet gecikmesi yaşamadıkça test yapmayacağım sadece stres