- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.101
- 133
- 28
Cnm uzulme inss vardr kanda cıkar cnm iyi haberlerle gelrsnYarin tekrar kan vericem canim ama idrar testlerim negatife dondu. Ama hala adet olmadim. Bilmiyorum neler oluyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm uzulme inss vardr kanda cıkar cnm iyi haberlerle gelrsnYarin tekrar kan vericem canim ama idrar testlerim negatife dondu. Ama hala adet olmadim. Bilmiyorum neler oluyor![]()
Acele etmiyorum canim doktora gitmeseydim süt hormonumun yüksek oldugunu bilmeyecektim canim şükür onu düşürdüm. Her ay baktirmam lazim ama tekrar yükselme ihtimali var en azindan bi sorunum olmadığıni bilmek bile içimi rahatlatiyo. Bide doktorumda her ay adet oldugumda kontrole gelmemi istiyoCnm cok acele etmiyrmusun sabret sorn yoksa bekle takma fazla cnm
Hm anladm cnm ins iyi olur hersy srtık kalrsn hamile canm stres etme streste kotu cnm ilk cockta boleysek ikincide ne kadr zorlanrz allah bilirAcele etmiyorum canim doktora gitmeseydim süt hormonumun yüksek oldugunu bilmeyecektim canim şükür onu düşürdüm. Her ay baktirmam lazim ama tekrar yükselme ihtimali var en azindan bi sorunum olmadığıni bilmek bile içimi rahatlatiyo. Bide doktorumda her ay adet oldugumda kontrole gelmemi istiyo
Sen ne kadardır istiyorsun kuzumAayy bende yok her ay baska umut iste sonra fosssssssss![]()
İkinci de böyle olmaz ki 1 tane olduktan sonra hiç olmamasi daha kötü canımHm anladm cnm ins iyi olur hersy srtık kalrsn hamile canm stres etme streste kotu cnm ilk cockta boleysek ikincide ne kadr zorlanrz allah bilir![]()
Canim hayıtı denedin miiAcele etmiyorum canim doktora gitmeseydim süt hormonumun yüksek oldugunu bilmeyecektim canim şükür onu düşürdüm. Her ay baktirmam lazim ama tekrar yükselme ihtimali var en azindan bi sorunum olmadığıni bilmek bile içimi rahatlatiyo. Bide doktorumda her ay adet oldugumda kontrole gelmemi istiyo
Canim 8 9 ay olduSen ne kadardır istiyorsun kuzum
Hayirlisi olsun kuzum üzülme lutfen kiyamam sana belki yarin bi mucize olur bilemeyiz kii :)Yarin tekrar kan vericem canim ama idrar testlerim negatife dondu. Ama hala adet olmadim. Bilmiyorum neler oluyor![]()
Hayır canım duydum ama denemedimCanim hayıtı denedin mii
Yok gülüm üzülmüyorum. Hersey Rabbimden. Mevlam kaderimize ne yazmişsa onu yaşiyoruz. Lutfuda hos kahrida hos. Amentu billahHayirlisi olsun kuzum üzülme lutfen kiyamam sana belki yarin bi mucize olur bilemeyiz kii :)
Ne güzel söyledin yavrum :)Yok gülüm üzülmüyorum. Hersey Rabbimden. Mevlam kaderimize ne yazmişsa onu yaşiyoruz. Lutfuda hos kahrida hos. Amentu billah
Bi denesen ya ben bu ay kullandimHayır canım duydum ama denemedim
İnşallah daha fazla bekletmez canım benimCanim 8 9 ay oldu![]()
Senin bat ne zaman canımBi denesen ya ben bu ay kullandim
Ahhh insallah bakalim kuzum :)İnşallah daha fazla bekletmez canım benim
Canim bak benim durumum buSenin bat ne zaman canım
Ve ben o akintiya ilk defa rastladim bunu da hayıta bağlıyorumCanim bak benim durumum bu
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...aslara-soruyorum.1017317/page-4#post-51925941
Okudum canım inşallah hamile kalmissindir. Dediğin tarihlerde yumurtlama olduysa adetin 4 ya da 5 temmuz oluyo tatlım çok merak ettim az kalmış. Ne kadardir bebek istiyosunCanim bak benim durumum bu
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...aslara-soruyorum.1017317/page-4#post-51925941
Insallah kuzum ya 8 9 ay oldu maşallah yani :)Okudum canım inşallah hamile kalmissindir. Dediğin tarihlerde yumurtlama olduysa adetin 4 ya da 5 temmuz oluyo tatlım çok merak ettim az kalmış. Ne kadardir bebek istiyosun