- 1 Aralık 2016
- 877
- 507
- 23
- 30
Ayyy yavru yine negatif cikicagi icinCanm uc gun kaldi sabredwlm cnm bi benm gecen ay ole ilski olmadgndan duzenli oldu cnm gunumde oldm bakalm bu qy nolck sana az kaldi bakalm ins alrsn cnm iyi haberler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy yavru yine negatif cikicagi icinCanm uc gun kaldi sabredwlm cnm bi benm gecen ay ole ilski olmadgndan duzenli oldu cnm gunumde oldm bakalm bu qy nolck sana az kaldi bakalm ins alrsn cnm iyi haberler
Kiz her belirtiyi yasadk hepsni tattk artk deme inanasmz hic gelmyrAyyy yavru yine negatif cikicagi icinalistim yani artik sarsmiyor
![]()
Pozitif felan ciksa derim yani yanlislik vardir bidaa kan alin bakinKiz her belirtiyi yasadk hepsni tattk artk deme inanasmz hic gelmyr![]()
Aynen o moda girdik artkPozitif felan ciksa derim yani yanlislik vardir bidaa kan alin bakinbenim degildir o
![]()
Canim annemi aradim onunda bi isi var onu hallettikten sonra sorucak saglik ocagina cikti mi diye bende bekliyorumAynen o moda girdik artk
Kiz ne zaman ckyr kan soncn:))
Kuzum sabah 9dan sonra cikicakmisCanim annemi aradim onunda bi isi var onu hallettikten sonra sorucak saglik ocagina cikti mi diye bende bekliyorum![]()
Hadi az kldi ins ckar ya:))Kuzum sabah 9dan sonra cikicakmisbizde sanss olsaaaaaa
![]()
Noldu kiz sonuc:)Kuzum sabah 9dan sonra cikicakmisbizde sanss olsaaaaaa
![]()
Ayyy tabii ki yoookNoldu kiz sonuc:)
Hadi ya ins kotu birsey yoktur cnm asilama yapsana belki tutar cnmAyyy tabii ki yoook1.20 cikmis sonuc
hemsire de enfeksiyonun da var dedi. Simdi kulagim icin doktora gidiyorum iste kadin dogumada ugrucam bi baksin neymis su enfeksiyon
![]()
Bakalim iste kuzum bi goreneyim doktora. 1 sene gecmeden bakmiyolar ya 1 seneyi gecti dicem agzina kiriyim yalan soylettircekler banaHadi ya ins kotu birsey yoktur cnm asilama yapsana belki tutar cnm
Haha napalm bwbek icin artk cnm onuda de ne kadar zormus hamile kalmak bu kadar zor olcagni blmezdm ya:)Bakalim iste kuzum bi goreneyim doktora. 1 sene gecmeden bakmiyolar ya 1 seneyi gecti dicem agzina kiriyim yalan soylettircekler bana![]()
Kızlar bende bugün klomene başladımHaha napalm bwbek icin artk cnm onuda de ne kadar zormus hamile kalmak bu kadar zor olcagni blmezdm ya:)
Ama artk olsun istyrm yani:)
Canm hadi hayrlisi artk iyi haberlerle gel sende cnm klomenle kalanlar ikiz bebek oluyrms ins tutar cnm bu sefer senn ya:)Kızlar bende bugün klomene başladım
İnşallah canım olsun artık benim çevremde kullananlar hep tek oldu ama hayırlısı olsunda raziyim ikizede. Pekte umutlanmak istemiyorum geçen sefer yumurtam büyüyüp catlamasina rağmen olmadı bu defa ne olur bilememCanm hadi hayrlisi artk iyi haberlerle gel sende cnm klomenle kalanlar ikiz bebek oluyrms ins tutar cnm bu sefer senn ya:)
Ben 7 aylık evliyken baslamistim canım gitmeye Özele gittim ben doğruyu da dedim tabi once tedavi vermedi 2 ay sonra klomen verdi olmadi bir ay ara verdik bu ay tekrar basladim klomene. Bu ayin 24 ü ne de 1 sene olacak evleneliBakalim iste kuzum bi goreneyim doktora. 1 sene gecmeden bakmiyolar ya 1 seneyi gecti dicem agzina kiriyim yalan soylettircekler bana![]()
İnan olur skma canini sen cnm napalm kadermiz boleyms cnm ama olck bizimde bir gun inanyrm ben cnm:)İnşallah canım olsun artık benim çevremde kullananlar hep tek oldu ama hayırlısı olsunda raziyim ikizede. Pekte umutlanmak istemiyorum geçen sefer yumurtam büyüyüp catlamasina rağmen olmadı bu defa ne olur bilemem
İnşallah olur canım artık bu ayın sonunda 1 sene olacak evleneli olsun artik yaaİnan olur skma canini sen cnm napalm kadermiz boleyms cnm ama olck bizimde bir gun inanyrm ben cnm:)
Bnm oldu bir sene cnm cock icnde bir sene olck az kldiİnşallah olur canım artık bu ayın sonunda 1 sene olacak evleneli olsun artik yaa