• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Limon gebelik testi

Ayyy tabii ki yoook :KK70: 1.20 cikmis sonuc :KK70: hemsire de enfeksiyonun da var dedi. Simdi kulagim icin doktora gidiyorum iste kadin dogumada ugrucam bi baksin neymis su enfeksiyon :KK70:
Hadi ya ins kotu birsey yoktur cnm asilama yapsana belki tutar cnm

Bakalim iste kuzum bi goreneyim doktora. 1 sene gecmeden bakmiyolar ya 1 seneyi gecti dicem agzina kiriyim yalan soylettircekler bana :KK70:
Haha napalm bwbek icin artk cnm onuda de ne kadar zormus hamile kalmak bu kadar zor olcagni blmezdm ya:)

Ama artk olsun istyrm yani:)

Canm hadi hayrlisi artk iyi haberlerle gel sende cnm klomenle kalanlar ikiz bebek oluyrms ins tutar cnm bu sefer senn ya:)
İnşallah canım olsun artık benim çevremde kullananlar hep tek oldu ama hayırlısı olsunda raziyim ikizede. Pekte umutlanmak istemiyorum geçen sefer yumurtam büyüyüp catlamasina rağmen olmadı bu defa ne olur bilemem

Bakalim iste kuzum bi goreneyim doktora. 1 sene gecmeden bakmiyolar ya 1 seneyi gecti dicem agzina kiriyim yalan soylettircekler bana :KK70:
Ben 7 aylık evliyken baslamistim canım gitmeye Özele gittim ben doğruyu da dedim tabi once tedavi vermedi 2 ay sonra klomen verdi olmadi bir ay ara verdik bu ay tekrar basladim klomene. Bu ayin 24 ü ne de 1 sene olacak evleneli

İnşallah canım olsun artık benim çevremde kullananlar hep tek oldu ama hayırlısı olsunda raziyim ikizede. Pekte umutlanmak istemiyorum geçen sefer yumurtam büyüyüp catlamasina rağmen olmadı bu defa ne olur bilemem
İnan olur skma canini sen cnm napalm kadermiz boleyms cnm ama olck bizimde bir gun inanyrm ben cnm:)

Bende gittim ultrasonla bakti kist felan yok dedi yumurtaliklarda da bi sorun yokmus. Rahim duvarin kalinlasmis dedi adet olursun. Adetin 3.gunude hormon tahlili yapalim dedi. Bakalim ne zaman adet olucam

Back
X