ohh ohh menü harika lillymmm:) ip gibi olacağız yahu bu gidişlerr:) tarhana çorasının 1 kepcesinin yarım dilim ekmek yerine geçtiğini bilmiyordum bana çok kalorili gibi gelirdi:) sanırım en yararlı günlük seninki:)
tatlım indirmedimcanım bu leslie video linklerini bana atabilir misin hangi siteden indirdin
birazdan acıcam camı ve atıcam kendımı yanı o haldeyim. kızın bana kafama kafama vurun. ben bugun öyle şeyler yaptım kiii.
şu an itibariyle 2 millik leslie yapmış bulunmaktayım
önce part 1i izledim 1 mil olarak bölmüşler herhalde videoyu
baktım kesmedi part 2yi açtım orada devamı varmış
yaklaşık yarım saat sürdü
aslında esnemeler başlamasa devam edecektim de nefesimi ayarlayamadım
çok güzelmiş aslında yaa ilk yaptığımda 1 mil bile cok gelmişti zorlanmıştım
cok nadir de olsa aralarda yaptım birkaç kez ama 5 dklık da olsa demek ki vucut alışmış
ztn bayramda da actım müziği leslie hareketlerinden kendi çapımda yaptım ben biraz fazla abartmışım herhalde leslie daha kolay geldi bana
bu arada annem meyve yemeye çağırdı ama hayır dedim çünkü hala karnım maruldan dolayı yeni yemek yemiş gibi şiş...
ztn bu saatte meyve yenmez
selam kızlar ve sevgili günlüğüm.........................
bugün yediklerimi yazayım hemen...
- çeyrek simit
- küçük bir parça (etimek büyüklüğünden biraz küçük!!!) kaşarlı tost (az yağ sürmüş annem)
- 3 yeşil zeytin
- 1 bardak şekersiz çay
yaklaşık 150 kalori civarında yemişim çok net hesaplayamakla beraber....:44:
birazdan da ara yapmayı düşünüyorum armut yiyeceğim nasip olursa hem glisemik indeksi düşük hem kalorisi fazla değil (sadece 70 kalori)hem de lifli...
kızlar sabah 7:30da kalktım suyumu içtim 15-20dk sonra kahvaltımı yaptım
biraz önce mutfağı toparlarken bir yandan da radyoyu açıp tabiri caizse tepindim
hem iş yaparken de enerji veriyor hareketli şarkılar daha bi hevesle bitiyor işler
arada leslie hareketleri de sıkıştırdım
bugün kendimi çok iyi hissediyorum hem bedenen hem ruhen
gerçekten sağlıklı beslenince ve spor da yapınca insan kendini iyi hissediyormuş bunu bizzat yaşayarak anladım
ve şunu da farkettim ki herşey beyinde bitiyor hem yiyip hem de oh be diyemiyorsunuz insan pişmanlıkla daha cok saldırıyor saldım çayıra mevlam kayıra diyerek ama kontrolü ele alınca evet ben burdayım ve kontrol bende diyip kendinize çeki düzen verebiliyorsunuz
mutluyum, huzurluyum, bugün çalışkanım ayrıca... acayip bir ev işi yapasım var
ama önce diğer günlüklere bakacağım
hepinize güzel bir gün güzel hafta sonları diliyorum
Tatlım sana da günaydııııın. kendini iyi hissetmene çok sevindim bak. bence bu enerjiyi fırsat bilip çık yürüyebildiğin kadar yürü tak kulağına da kulaklığını. ben bayılırım böyle yürüyüşe. Özellikle böyle bir de taş tabir edilen hatunların şarkılarını dinlerim ki yürüdükçe onlar gözümün önüne gelir gaza gelirim daha. İnan işe giderken bile öyleyim. Ayağımda topuklu ayakkabı ne çabuk yürüyorum ben bile anlamıyorum
selam kızlar ve sevgili günlüğüm.........................
bugün yediklerimi yazayım hemen...
- çeyrek simit
- küçük bir parça (etimek büyüklüğünden biraz küçük!!!) kaşarlı tost (az yağ sürmüş annem)
- 3 yeşil zeytin
- 1 bardak şekersiz çay
yaklaşık 150 kalori civarında yemişim çok net hesaplayamakla beraber....:44:
birazdan da ara yapmayı düşünüyorum armut yiyeceğim nasip olursa hem glisemik indeksi düşük hem kalorisi fazla değil (sadece 70 kalori)hem de lifli...
kızlar sabah 7:30da kalktım suyumu içtim 15-20dk sonra kahvaltımı yaptım
biraz önce mutfağı toparlarken bir yandan da radyoyu açıp tabiri caizse tepindim
hem iş yaparken de enerji veriyor hareketli şarkılar daha bi hevesle bitiyor işler
arada leslie hareketleri de sıkıştırdım
bugün kendimi çok iyi hissediyorum hem bedenen hem ruhen
gerçekten sağlıklı beslenince ve spor da yapınca insan kendini iyi hissediyormuş bunu bizzat yaşayarak anladım
ve şunu da farkettim ki herşey beyinde bitiyor hem yiyip hem de oh be diyemiyorsunuz insan pişmanlıkla daha cok saldırıyor saldım çayıra mevlam kayıra diyerek ama kontrolü ele alınca evet ben burdayım ve kontrol bende diyip kendinize çeki düzen verebiliyorsunuz
mutluyum, huzurluyum, bugün çalışkanım ayrıca... acayip bir ev işi yapasım var
ama önce diğer günlüklere bakacağım
hepinize güzel bir gün güzel hafta sonları diliyorum
canim menun guzel bence. yalniz 150 kalori cok az degil mi kahvalti icin??? en cok kaloriyi kahvaltida almamiz gerekiyo diye biliyorum ama....
evet tatlım aslında öyle ama ben karnım doyunca kalkıyorum kalorisini pek düşünmüyorum açıkçası...
aslında çeyrek simit daha yiyecektim ama dedim fazla karbonhidrat almayayım
iyi de yapmışım acıkmadım
bu arada kızlar şimdi kocaman bir armutun sonunu yemekteyim hem de kabuklarıyla...
öyle 70 kalori falan değildir bu yediğim en az 100 kaloriliktir ama olsun sonucta lifli ve glisemik indeksi düşük bir meyve yiyorum kek çikolata değil...
bi de çikolata demişken, kardeşim dun marketten elinde bir paket bitter çikolatayla daldı odama abla buyur dedi (bnm bitteri sevdiğimi biliyor sağolsun düşünmüş ama diyeti bilmediğinden jest yaptım sandı garibim) ben naptım?
ben yemiyorum cnm cok sağol dedim
onun yerine açtım leslie yaptım
vaay supersin :) bu iradeyle yaza kalmadan incecik olacaksin)
selam lily ,ay canım ne çok benzer yanımız var. bu kadar olurMerhaba arkadaşlar...
Ben 155cm boyunda ve şu an 78-80kg arasında olan biriyim.
Bir ara diyetisyene gitmiştim ve ilk 15 gün içinde 2,5kg vermiştim ve diğer 1.5 ayı da bu kiloyu korumaya çalışmakla ve alıp vermek arasında kalarak geçirdim (araya bayram girdi, listelere birebir uyamadım vs...)
Bu siteye üye olduktan sonra Leslie Sansone'un videolarını keşfettim ama bugüne kadar toplasak 3-4 defa yapmışımdır bir düzene giremedim maalesef. Spor konusunda da istikrar sağlayamadım. O yüzden de kiloları veremedim tabii doğal olarak.
Geçen akşam videoları bilgisayarıma kaydettim ve yediklerime de dikkat edip leslie takviyesiyle kilo verme sürecine Allahın da izniyle bugün başladım.
Öncelikle hatırlatmakta yarar görüyorum ki ben düzenli ilaç kullanmak zorunda olan biri olarak belli bir diyet (Dukan gibi) uygulayamıyorum...
benim yapmam gereken sağlıklı bir beslenme planı ve spor - ki her sporu da yapamıyorum. Doktorların bana önerdiği yürüyüş ve o yüzden leslie tam benlik
Burada yazarak hem kendimi kontrol etmiş olacağım hem de belki benzer durumda olanlara da yardımcı olur düşüncesiyle açıyorum bu konuyu (yoksa bnm diyet günlüğüm var defter şeklinde ama o zaman hesap verme durumu olmuyor).
Topiğimde hem kendi deneyimlerimi, yediklerimi, sporları vs. paylaşacağım hem de bugüne kadar öğrendiğim ve halen de öğrenmeye çalıştığım sağlık, beslenme ve diyetle ilgili yazılar yazacağım...
Hayatta iki sloganım vardır:
1) Hayat güzel,yaşamaya değer - herşeye ve herkese rağmen!!!
2) Bilgi paylaştıkça çoğalır - ben bildiklerimi paylaşayım belki bilmeyenler vardır, insanlar da bnmle paylaşsınlar belki bnm de bilmediklerim vardır ve insanın 7'den 77'ye herkesten öğrenebileceği bir şey vardır, bu yeni doğmuş bir bebek de olsa...
Ne diyelim, hayırlı olsun
Herkese güzel, sağlıklı, mutlu, umut dolu bir gün diliyorum.
Sevgilerimle...
selam lily ,ay canım ne çok benzer yanımız var. bu kadar olur
güzelim bende diyetlere 78 kiloyla başlamıştım . ve boylarımızda aynı . o zamanlar 46 beden giyordum
38 bedene kadar indim . şuan 40 bedenim 2 senedir bunu koruyorum . fakat 38 benenimi geri istiyorummmmfkat bünyem gardını almış artık çok zor gidiyor .
bu arada tanıştıgımıza menmun oldum ben 36 yaşındayım 3 tanede boyum kadat veledim var. ev hanımıyım , dışardanda okuyorum . bide yaklaşık 3 senedirde bu topiklerde bilgi alış verişi yapıyorum . monti linkindede montignac diyeti yapan arkadaşlara yardımcı oluyorum ..
sna pak kanım ısındı birden linkini takipdeyim eski sayflarınıda vaktim olunca okıycam ..
lillycim bugün attığın bütün mesajlarını okudum. kahvaltıda sanki çeyrek simitle tost çok gibi gözüküyor ama bakınca aslında çeyrek simit daha yiyeceğine tost yemişssin daha iyi. hem de kendini çok kasıp pes etmemiş olursun. ayrıca kalori hesabıyla ilgili sanırım beni biraz bilgilendirmene ihtiyacım varrr:)
ayrıcaaa aeben ben seni hatırlıyorum 11 kilo verdiğim dönemden sanırım sen de takipteydin beni ara ara geliyordun:)
tatlım aslında az bile yedim 2 parça tost yeseydim tam 2 dl ekmek 1 kk peynir yemiş olurdum ben 2 dl ekmek yarım kk peynir yemiş oldum
kalori hesabına gelince de ben daha bikaç aydır kafamda oturtmaya başladım kitabım var ona bakıyordum ama ekmek, peynir salata vs onlar sabit ya tekrar bakmama gerek kalmıyor
yemekleri de bir kaşık 20 kalori olarak hesapladım ama tabii içine giren tüm malzemelerin kalorilerini toplayıp ne kadar yemek çıktıysa ona böldüm baya bi işlem yaptım yani... 1 kilo sebzeye 2 yemek kaşığı sıvıyağ şeklinde hesaplandı aslında ben 1 damla yağla 1 tencere yemek yapardım ama diyetisyen onun ölçüsü bu değil deyip beni uyardı
aslında sofrada ne varsa ondan diyete en uygun olanları yemeye çalıştım ama mutlaka aklınıza takılanları sorun yanlışlarımı söyleyin ne demişler akıl akıldan üstündür...ayrıca bi sürü mesaj yazdım hepsini okumuşsun cooook tesekkur ederim cnm yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?