Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seni yalnız bırakır mıyımmmm yahuuu:) bu aradaaaa ben de detoks düşünüyorum çünkü vücudum abuk subuk su tutuyor ama sonra yemeklere saldırırım diye korkuyorum:Skızlar bugun yediklerim iyiydi ama bozdum
saat 4te ara olarak 1tam bir de çeyrek kadar börek yedim peynirli yani yaklaşık 1.5-2 dl ekmek+yarım kk peynir yemiş oldum
saat 18:30da da kalan tatlıya daldım bi 300 kalori de ordan
ama birazdan akşam yemeği yiyeceğim 3-4 küçük köfte -az yaglı kıymadan yaptım teflonda yagını da saldı iyice yagsız oldu
domates ve azıcık ekmekle bi de 1 bardak ayran ama emin değilim belki ayranı akşam yatmadan da içebilirim
yemekten sonra fatmagülü izlicem
akşam yatmadan leslie düşünüyorum
yazarım yine
bu arada hafta sonu kısacık- 1.5gun sadece- detoksa başlıyorum
neden mi? şu an okuduğum kitap var " fransız kadınları niçin kilo almaz?" diye oradaki yöntemleri uygulamaya başlıcagım az da olsa bakalım fayda saglayacak mı?
bu arada vakit buldukça notlarımı da paylaşırım
hem evden ne buldum biliyor musunuz? yıllar öncesinden bana veriler diyet listesi ile beslenme ile ilgili kitapçıklar hem ingilizce olanları da var bnm bi poşetim var bir sürü sağlıkla ilgili broşür, mini kitapçıklar falan var içinde
oradaki bilgileri okuyup sizlerle paylaşacağım inşallah ama ilerleyen zamanlarda
şimdi gidiyorum sonra görüşürüz
hepinize sevgiler...
beni yalnız bırakmayın burda tmm????
seni yalnız bırakır mıyımmmm yahuuu:) bu aradaaaa ben de detoks düşünüyorum çünkü vücudum abuk subuk su tutuyor ama sonra yemeklere saldırırım diye korkuyorum:S
sağolasın tatlım yaaa özledim valla size yazmayı
meğer hesap vermek dertleşmek ne büyük nimetmiş...
selam kızlar
bu akşam yemeğiniz saat 20:30da yedim
4 küçük köfte (ekstra hiç yağ yok az yağlı kıymadan yapıldı teflonda kendi yağı ile pişti)
2 dilim kepekli ekmek (etimek buyukluğunde)
domates
saat22:00de de 1 kase bol tarçınlı sütlaç yedim aslında kakaolu süt yapacaktım ama sütlaç daha iyi geldi tarçınla baya lezzetli oluyor uzun zamandır da yemiyordum...
bugun sanırım 1000kalori hakkımı doldurdum hesaplayıp tekrar yazayım
TAKİPTEYİM o kitabı bende duymuştum ama okumadım henüz bilgileri bekliyoruzkızlar bugun yediklerim iyiydi ama bozdum
saat 4te ara olarak 1tam bir de çeyrek kadar börek yedim peynirli yani yaklaşık 1.5-2 dl ekmek+yarım kk peynir yemiş oldum
saat 18:30da da kalan tatlıya daldım bi 300 kalori de ordan
ama birazdan akşam yemeği yiyeceğim 3-4 küçük köfte -az yaglı kıymadan yaptım teflonda yagını da saldı iyice yagsız oldu
domates ve azıcık ekmekle bi de 1 bardak ayran ama emin değilim belki ayranı akşam yatmadan da içebilirim
yemekten sonra fatmagülü izlicem
akşam yatmadan leslie düşünüyorum
yazarım yine
bu arada hafta sonu kısacık- 1.5gun sadece- detoksa başlıyorum
neden mi? şu an okuduğum kitap var " fransız kadınları niçin kilo almaz?" diye oradaki yöntemleri uygulamaya başlıcagım az da olsa bakalım fayda saglayacak mı?
bu arada vakit buldukça notlarımı da paylaşırım
hem evden ne buldum biliyor musunuz? yıllar öncesinden bana veriler diyet listesi ile beslenme ile ilgili kitapçıklar hem ingilizce olanları da var bnm bi poşetim var bir sürü sağlıkla ilgili broşür, mini kitapçıklar falan var içinde
oradaki bilgileri okuyup sizlerle paylaşacağım inşallah ama ilerleyen zamanlarda
şimdi gidiyorum sonra görüşürüz
hepinize sevgiler...
beni yalnız bırakmayın burda tmm????
selam kızlar
4 küçük köfte (ekstra hiç yağ yok az yağlı kıymadan yapıldı teflonda kendi yağı ile pişti)
domates
saat22:00de de 1 kase bol tarçınlı sütlaç yedim aslında kakaolu süt yapacaktım ama sütlaç daha iyi geldi tarçınla baya lezzetli oluyor uzun zamandır da yemiyordum...
selam kızlar
domates
valla kızlar ne deseniz haklısınız bnm bu aralar tatlı krizlerim fazla tuttu ya ben ne güzel kendine kısıtlamalar koyan, her bi şeyi yemeyen yasaklara uyup daha bi de kendine yasaklar koyan bi kızdım biliyorum kendime şaşırıyorum yaaaa
ama söz önce kendime sonra size!!!!! yemiyeceğim en az 1-2 hafta, çok cnm çekerse de bi lokma çikolata başka yok o da nefis köreltmek için valla bn bu sözü tutacagım inşallah
sütlacın içeriğine gelince,
taze süttü, yeni sağılmış, sağolsunlar kurbanı beraber kestiğimiz ailenin hayvanları varmış o vermiş anneme
tabii şeker, ama evde şeker az kaldığı için diyet gibi oldu...
ve pirinç...
bu arada sütü ben taşırdım mecburen yarım yağlı sütle takviye yaptık yani biraz diyet sütlaç oldu ama bol tarçınla yedim ki içindeki şeker kana hızla karışmasın, emilimi azalsın.
bugun daha 1 saat anca oldu kalkalı gece pek uyuyamadım üşüdüm...
şimdi işte bilgisayar başındayken ayak üstü 2 patates-peynirli poğaça ki yaklaşık 3 dl ekmek ve yarım kk peynir hakkımı almış oldum öğle yemeği yok bana
saat 2-3 gibi meyvemi yiyecem belki ayran içerim
yarın da nasip olursa detokstayım, bakalım ertesi gün de olabilir.
işte böyle....
daha imkan bulunca yazarım şimdi yemek yapacagım, ev işleri bni bekliyor
hoşçakalın
sevgiler....
Kahvaltını hiç beğenmedim ama aşkolsun küstüm sana hıh
sıkma canını lillym beynimiz hemen azıcık gevşemeye müsait olduğumuzu anlayınca oyunlar oynuyor bize. ama sen yaparsınnn dal gibi olursun ben inanıyorummm:)
İnşallah sağlıklı bir şekilde istediğin kiloya ulaşırsın yemeyerek her şeye yasak koyarak zayıflanmıyor insan bir süre sonra patlıyor önemli olan kendini tutabilmeyi başarmak bu yüzden yiyerek zayıflanabileceğine inananlardanım bende ... Başarılar diliyorum...