How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Lily86'nın Diyet Günlüğü

kız neymiş o senin sevip bnm yediğim????
bn tursuyu aslında pek yemem oyle ayda yılda bir uzun bir aradan sonra yemeye baslamıştm ztn...
işte sırf salata yapamadım diye yedim bir de sirkeli ya...malum bn yagsız elma sirkeli yediğimden salatayı...

fıstık ezmesi,browni,bitter çikooo:18:
aman allhım hemsi benlik...
ama tutcaz kendimizi....

canımcım bugün tartılma günüm aslında...
ama o kadar şişimki,karnım davul oldu yaa..
dün regli de oldum...
4 gündür wc de çıkmıyos:27:
bu yüzden tartılmak istemiyorum....:50:
yarın tartılıcam..

fıstık ezmesi,browni,bitter çikooo:18:
aman allhım hemsi benlik...
ama tutcaz kendimizi....

canımcım bugün tartılma günüm aslında...
ama o kadar şişimki,karnım davul oldu yaa..
dün regli de oldum...
4 gündür wc de çıkmıyos:27:
bu yüzden tartılmak istemiyorum....:50:
yarın tartılıcam..

valla browniyle çikolatayı çıkardım tatlım onlar ilk diyet falsolarımdı iradesizliğimin cezasıydı... onları ben saymıyorum... ama çikolataya hastayımdır her şekilde yerim hele bitterse... bayılırım ama şimdi kendimi tutacagım kilo vermeye başlıyayım belki kendime ödül olarak veririm ama şimdi değil daha cok erken...
fıstık ezmesine gelince çok sık tüketmem arada nadiren, o da dün geç kahvaltı ettim diye kısmi kaçamak ettim sonucta akşama kadar yemek yemedim sadece ara yaptım.
ama az yemişim dün kalori olarak 1000 anca oldu ya da 1100 falan.
ama leslie yapmamışım galiba dün yaa kızdım kendime
:26:

selam herkese....
dün gece internetten 3 gibi çıktım, sonra 2 sepet çamaşır vardı yeni yıkanan ilkini aşırı rüzgar var diye asamamıştık, diğer makine de bitince hepsini astım gece 3ten sonra... sıkış tepiş oldular evde ayarladım ne nereye asılcak sonra çıktım astım ama hava yine rüzgarlıydı bir de regl olunca çok üşüdüm. yattığımda saat4:20yi gösteriyordu, ztn zor uykuya daldım ısınamadım bi türlü...
sabah saat 10:30da annem kaldırdı sağolsun. hemen ilaçlarımı bir bardak suyla içtim aç karnına ama napıyım yarım saat geç kaldım... sonra annem ekmek almaya gitmişti bn de fırsattan istifade 5 dk leslie hızlı programı yaptım ne yapsam kâr diyerek. sonra kahvaltı hazırladım..saat 11:10 gibi yedim.
işte kahvaltım:
- 1 dl ekmek (2 etimek kadar)
- 1 kk'dan az beyaz peynir (tabakta kalanı yedim ama tam yağlıydı)
- domates-salatalık
- 2 yeşil zeytin (yağın içindeydi ondan 2 tane yedim normalde 5 hakkım var ama tuzsuz yagsız olmalı)
- 1 bardak açık çay
yaklaşık 200 kalori civarında oldu

11:40-12:00 arası hatta 2-3 dk daha fazla ama saydıgım 21 dkydı-25 bile olabilir gercekte...
kendi leslie programımı yaptım nasıl mı?
leslie hareketlerini az cok biliyorum ya actım müzik kanalını salonda, gectim karsısına hiç durmadan 20-25 dk yaptım
her hareketi 30 sn uyguladım
30sn yerinde yuruyus, sonra yana adım, sonra yine yuruyus, sonra one hafif tekme, sonra yuruyus sonra buyuk tekme, kolları da calıştırdım, arada öne arkaya gidip geldim ama hep 30sn uyguladım, hatta aralarda bacakları yukarı kıvırıp karna dogru bile cektim sag bacak sol kola degecek sekilde (anlatabildim mi bilmiyorum ama)...
hala kalcam acıyor ama yılmıyorum tam gaz devam
işte şimdilik boyle
13:30-14:00 gibi ögle yemeği yiyeceğim ki metabolizmam calışsın acıkmayım
öglen 2 kepçe tavuk suyunu tarhana corbasıyla domates salatalık(kahvaltıdan kalan) yanında da 1 bardak ayran veya 1 kase yogurt yemeyi planlıyorum ekmek belki yerim emin değilim..
kızlar biz bu aksam yola cıkcaz bi daha girer miyim internete bugun bilemiyorum 1 hafta yokum ama defterim var yazacagım gelince rapor veririm Allah nasip ederse...
eger girip yazamazsam şimdiden hepinize iyi bayramlar diliyorum kızlar...
öptüm çooookkkk.... teşekkür ederim sayenizde motive oluyorum iyi ki kk arkadaslarım var...
:kkk:

selam herkese....
dün gece internetten 3 gibi çıktım, sonra 2 sepet çamaşır vardı yeni yıkanan ilkini aşırı rüzgar var diye asamamıştık, diğer makine de bitince hepsini astım gece 3ten sonra... sıkış tepiş oldular evde ayarladım ne nereye asılcak sonra çıktım astım ama hava yine rüzgarlıydı bir de regl olunca çok üşüdüm. yattığımda saat4:20yi gösteriyordu, ztn zor uykuya daldım ısınamadım bi türlü...
sabah saat 10:30da annem kaldırdı sağolsun. hemen ilaçlarımı bir bardak suyla içtim aç karnına ama napıyım yarım saat geç kaldım... sonra annem ekmek almaya gitmişti bn de fırsattan istifade 5 dk leslie hızlı programı yaptım ne yapsam kâr diyerek. sonra kahvaltı hazırladım..saat 11:10 gibi yedim.
işte kahvaltım:
- 1 dl ekmek (2 etimek kadar)
- 1 kk'dan az beyaz peynir (tabakta kalanı yedim ama tam yağlıydı)
- domates-salatalık
- 2 yeşil zeytin (yağın içindeydi ondan 2 tane yedim normalde 5 hakkım var ama tuzsuz yagsız olmalı)
- 1 bardak açık çay
yaklaşık 200 kalori civarında oldu

11:40-12:00 arası hatta 2-3 dk daha fazla ama saydıgım 21 dkydı-25 bile olabilir gercekte...
kendi leslie programımı yaptım nasıl mı?
leslie hareketlerini az cok biliyorum ya actım müzik kanalını salonda, gectim karsısına hiç durmadan 20-25 dk yaptım
her hareketi 30 sn uyguladım
30sn yerinde yuruyus, sonra yana adım, sonra yine yuruyus, sonra one hafif tekme, sonra yuruyus sonra buyuk tekme, kolları da calıştırdım, arada öne arkaya gidip geldim ama hep 30sn uyguladım, hatta aralarda bacakları yukarı kıvırıp karna dogru bile cektim sag bacak sol kola degecek sekilde (anlatabildim mi bilmiyorum ama)...
hala kalcam acıyor ama yılmıyorum tam gaz devam
işte şimdilik boyle
13:30-14:00 gibi ögle yemeği yiyeceğim ki metabolizmam calışsın acıkmayım
öglen 2 kepçe tavuk suyunu tarhana corbasıyla domates salatalık(kahvaltıdan kalan) yanında da 1 bardak ayran veya 1 kase yogurt yemeyi planlıyorum ekmek belki yerim emin değilim..
kızlar biz bu aksam yola cıkcaz bi daha girer miyim internete bugun bilemiyorum 1 hafta yokum ama defterim var yazacagım gelince rapor veririm Allah nasip ederse...
eger girip yazamazsam şimdiden hepinize iyi bayramlar diliyorum kızlar...
öptüm çooookkkk.... teşekkür ederim sayenizde motive oluyorum iyi ki kk arkadaslarım var...
:kkk:

yolunuz açık olsun canım:) bekliyor olacağım haberlerini kahvaltın da az gibi sanki ha acıkmadın mı?

yolunuz açık olsun canım:) bekliyor olacağım haberlerini kahvaltın da az gibi sanki ha acıkmadın mı?

selam herkese...
cok saolasın cnm inşallah herkesin bayramı guzel geçer de kilo almayız:1:
gitmeden once fırsat bulmuşken gireyim dedim:1:
kahvaltım bnm ztn fikstir sadece zeytini az yedim o da yağın içinde oldugundan bi de reçel ya da bal yemedim(listemde o da var)
acıkmaz mıyım hiç? zafiyet geçiriyordum annemle alışverişe çıktık ayakkabım yoktu bayram önü alayım diye
daha 10dk once geldik ve ara ogunler, ögle yemeği arada kaynadı markete girmiştik yol için bisküvi falan aldık - tabii ben anneme soylendim meyve de alalım bnm ara öğün kacmasın diye:) sonra dedim ben acıkmaya basladım saat 1 oldu mu ki bi baktım ki saat 3 olmuş....saatin 3 oldugunu görür görmez anneeeeee hadi bnm ara öğün,ögle yemeği kaçtı dedim..... işte eve gelir gelmez bilgisyarı actım hemen mutfaga gidip bir muzu kaptığım gibi yedim yuttum:9:
1-2 saate yemek yiyip çıkcaz ya o zamana kadar tutsun dedim
bugun aldıgım toplam kalori miktarı böylece 300 oldu....:8:
gece yatana kadar 1000i bulur ama daha yemek yicez, aralarda meyve falan atıştırırım ayran falan içerim dengelerim
bu arada bugun hem leslie yaptım yarım saate yakın oldu kendi potporimle birlikte...
bi de o kadar dolaştık...
eh iyi bir egzersiz yaptım:))))
arkadaslar imkan buldukça girer yazarım ama internetimiz yok orda gelince artık takip ederim sizi de kendimi de....
hayırlı, tatlı,sevdiklerinizle güzel bir bayram diliyorum...........:3:

tamam canım mutlaka 1000 kalori yap bence. yemeden zayıflanmıyor biliyorsun:) sana da tatlı güzel bayramlar:)

selam kızlar...
hepinizin bayramını kutluyorum... fırsat bulmuşken gireyim dedim...
nasılsınız görüşmeyeli?
ben iyiyim cok sukur bayram telaşı işte...
diyete gelince...
dikkat ediyorum
kendi çapımda muzikle leslie yapmaya çalışıyorum ama tatlıya karşı koyamıyorum maalesef
et fazla yemiyorum zaten
işte en fazla ilk gun 1700 kalori civarında etmiş yemekler zaten diyetisyen de o civarda verdiği için sorun etmedim ama genelde 1200-1300 civarı
2-3 gun sonra evime gidince duzene girecegim inşallah...
hoşcakalın...

selam kızlar...
hepinizin bayramını kutluyorum... fırsat bulmuşken gireyim dedim...
nasılsınız görüşmeyeli?
ben iyiyim cok sukur bayram telaşı işte...
diyete gelince...
dikkat ediyorum
kendi çapımda muzikle leslie yapmaya çalışıyorum ama tatlıya karşı koyamıyorum maalesef
et fazla yemiyorum zaten
işte en fazla ilk gun 1700 kalori civarında etmiş yemekler zaten diyetisyen de o civarda verdiği için sorun etmedim ama genelde 1200-1300 civarı
2-3 gun sonra evime gidince duzene girecegim inşallah...
hoşcakalın...

canım lillyim çabuk gel ben kontrolsüz kaldım sapıtmaya başladım.

canım lillyim çabuk gel ben kontrolsüz kaldım sapıtmaya başladım.

ben de....................................
yaaaa olmuyor boyle...
burası da bnm evim hatta daha 5 ay öncesine kadar burdaydım ama alıştım ya bulundğum yere bi de internetim de var şimdi iyice kontrolü kaybettim biran önce dönmek istiyorum eski düzenime....
inşallah geri dönünce bir baslıcaz bi daha bırakmıcaz ipin ucunu anlastık????

ben de....................................
yaaaa olmuyor boyle...
burası da bnm evim hatta daha 5 ay öncesine kadar burdaydım ama alıştım ya bulundğum yere bi de internetim de var şimdi iyice kontrolü kaybettim biran önce dönmek istiyorum eski düzenime....
inşallah geri dönünce bir baslıcaz bi daha bırakmıcaz ipin ucunu anlastık????

aynen lillym ya berbat bi durummm:'( kontrol eden olmayınca saçmalamaya başladım zor tutuyorum ağzımı:(

kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr.....
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)
ya 2 gundur yediklerimi deftere bile yazmıyorum
kısaca et, tatlı............
kilo aldım mı bilmiyorum, tartım yerinde değil!!!!!!
sabah bakacagım nereye konmuş diye....
bugun yoldan dolayı acele yedim midem inanılmaz derecede agrıyor.....
neyse yarın görüşürüz...
iyi geceler
sevgiler..................

kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr.....
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)
ya 2 gundur yediklerimi deftere bile yazmıyorum
kısaca et, tatlı............
kilo aldım mı bilmiyorum, tartım yerinde değil!!!!!!
sabah bakacagım nereye konmuş diye....
bugun yoldan dolayı acele yedim midem inanılmaz derecede agrıyor.....
neyse yarın görüşürüz...
iyi geceler
sevgiler..................
Umarım kilo almamışsındır. Keşke vermek de almak kadar kolay olsaydı:) Neyse daha birşey yazmamışsın ben nesfit yicem şimdi:)

selam kızlar
bugunu yeniden milat kabul edecektim ama iradesi cok zayıf bi kızım yaaaaaa
demin bir tatlı yedim
neyse bastan alayım bugunu....

sabah 9:30da kalktım gece 2:30da yatmıştım cunku
kahvaltı:
- 1 dilim ekmek (yaklaşık 1.5 etimek buyukluğunde ama beyaz ekmek kepekli aldık ama once bayatları halledelim dedik)
- yarım kk yarım yaglı beyaz peynir
- 7 yeşil zeytin (aslında cok yedim 3-4 yeterliydi ama özlemişim yaaa)
- domates
- 2 bardak açık çay
yaklaşık 150 kalori civarında yemişim

saat 12:00de dayanamadım mutfağa girince bi baktım tatlı kabı orada duruyor
1 tane cevizli kalburabastı yedim (annem yaptı hem de sıvıyağla- annem margarin kullanmaz cok başının etini yedim çünkü kullanma zararlı diye:1:) o da işte 125 kalori!!!! yani 2 elma yemiş oldum kısaca kahvaltıdan kestiğim kalorileri almış oldum...
ama yok irademe sahip çıkmalıyım o küçücük bir hataydı bi daha aynı hatayı yapmak yok yolum uzun, dikkatli olmalıyım

biraz önce nihayet tartımı gizlendiği yerden buldum çıkardım
veeee.... memlekete gitmeden önceki kilomdayım yani 80kg ne bi gram aşağı ne bi gram fazla ama biraz altı da olabilir cunku bizim tartı bazen fazla ölçebiliyor (dijital değil eski basküllerden)...
işte böyle sevgili arkadaslarım ve bnm vefakar gunluğum...
hepinize sevgiler görüşmek üzere...
:3:

kilo almadığına çok sevindim. buda başarı bence. hemde azımsanmayacak bir başarı. Tatlıda nazarlık olsun bugünlük ama ok?

şu an itibari ile 1 kase yarım yağlı sütle hazırlanmış nesfit yemekteyim
bi saat sonra da meyvem var ne yesem acaba?:44:
bi de saat 5te ayran ya da meyve yiyecem
diyetisyenin verdiği saatleri uygulamaya devam edeyim bakalım nolcak, deneyelim görelim:56:

Ben geldiiimmm. Canım benim yıllardır tanıdığım biri gibi geliyosun. Seni şimdiden çok sevdim inşallah böyle sürer arkadaşlığımız çok alakasız oldu ama napiim tutamam içimdekileri.

Ben geldiiimmm. Canım benim yıllardır tanıdığım biri gibi geliyosun. Seni şimdiden çok sevdim inşallah böyle sürer arkadaşlığımız çok alakasız oldu ama napiim tutamam içimdekileri.

hoşgelmişsin....:46:
bnm hakkımda boyle dusunmene cok sevindim yaaa :nazar:
sevilmek de sevmek kadar guzel tesekkur ederim:16:
hep gel yaz bn de sana yazayım inşallah atalım su fazlalıkları üzerimizden yaaa...:8:

hoşgelmişsin....:46:
bnm hakkımda boyle dusunmene cok sevindim yaaa :nazar:
sevilmek de sevmek kadar guzel tesekkur ederim:16:
hep gel yaz bn de sana yazayım inşallah atalım su fazlalıkları üzerimizden yaaa...:8:
Gecem tabiki sen yeter ki bozma diyetini.İncecik olur kutlarız inşallah. AYYY şimdiden heyecanlandım walla

Back