ohh ohh menü harika lillymmm:) ip gibi olacağız yahu bu gidişlerr:) tarhana çorasının 1 kepcesinin yarım dilim ekmek yerine geçtiğini bilmiyordum bana çok kalorili gibi gelirdi:) sanırım en yararlı günlük seninki:)
saolasın cnm bnm
yok estağfirullah ne demek ben hepinizin yazdıklarından o kadar cok sey ogreniyorum ki... paylaştıklarım işe yarıyorsa ne ala...
bunu ben eski diyet listemde gördüm orada 1 kase çorba=1 dl ekmek diyor ama bi kase 2 kepçe alıyor demek ki bi kepçe yarısı oluyor bu kendi yorumumdu ama ölçüleri az cok dikkat edince ne nedir kendin de görebiliyorsun
evimde o kadar yararlı kaynaklar buldum ki anlatamam sağlıkla ilgili
bunları imkan buldukça buradan paylaşacağım ki bu kaynaklar tıp fakültesi diyetisyen ve doktorları tarafından hazırlanmış, demek ki besleme konularına ilgim o zaman bana öğrettiklerinden yadigar kalmış
ben çorba hastasıyım bi öğünde 3 tabak çorba yiyeyim yemek yemesem de olur cok seviyorum çorbayı
hatta universitedeyken sabah çıkmadan azıcık 1 kase kadar tarhana corbası yapıyordum kahvaltı yerine onu yiyordum ama tuzsuz-salçasız aynı hazır corba gibi su ve tarhana... peynir sabahları cok erken cnm istemiyordu midem bulanıyordu bazen, çorba hem tok tutuyor hem de damağıma hitap ediyordu ve hergun sabah en az 15-20 dk okula kadar yuruyordum ve yaklasık 5 kilo vermiştim.
yani işe yarıyor ama genelde açtım o ayrı mesele
Son düzenleme: