Lily86'nın Diyet Günlüğü

hoşgeldin
ya geldiğin için ne kadar sevindim bilemezsin cnm bnm, ablaların güzeliiiiiiiiii
valla ben de farkındayım son 2 gün resmen Karbonhidrat çukuruna girdim çıkamadım
ya bu aralar gece uyku sorunum var yoksa ben de sabahçıyımdır en geç 8-9da ayakta olmam lazım yoksa kötü oluyorum, kendimi hantal ve yorgun hissediyorum sevmem geç kalkmayı, fazla uykuyu... ama bu aralar uykusuzum geceleri...
gece uyumayınca doğal olarak sabah da geç kalkıyorum ve bu durumdan hiç de hoşnut değilim açıkçası
neyse bugun 9da kalktım artık eski düzene girerim bikaç güne kadar inşallah...
geldiğin için çok teşekkürler... sen arada gel saçımı çek
sevgiler...

aeben selam :)
lily nin bu aralar oyle yine en azindan en kisa zamanda duzelteceine eminim...
Benim hep boyleydi son 6 7 senedir cok kisa araliklar haric.
Ama duzelticem insallah :)

aynen bize ya koca lazim ya kaynana. Aslinda anne baba olsa da kaldirirlar beni de benim yanimda o da yok :/

valla bnm annemler erkenden kaldırıyorlar bazen de bu aralar onlar da saldılar...
benim erken kalkmak için kocaya ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum ztn sabahçıyımdır, bu kısa bir dönem düzelirim en kısa sürede ztn, yani bi şeyler yapabilmek için birilerine bel bağlamak bana göre değil de...

selam sevgili günlüğüm ve güzel arkadaşlarım
dün anneannem geldiğinden ve kardeşim bnm yatağımda yattığından salonda uyudum sabah tüm eklemlerim daha doğrusu kemiklerim ağrıyarak kalktım, boynum tutulmuş belim ağrıyordu... boynumu hala çeviremiyorum, nedeni de yastıkların yüksek gelmesi... alçak yatınca burnum tıkanıyor, yüksek yatınca boynum tutuluyor napcam bilemiyorum:44::44::44:
biraz önce de sinirlerim laçkaydı resmen, saat akşam 19:00dan 22:30a kadar bilgisayar kardeşimdeydi neyse 23:00gibi girdim odama nasılsa gece dedim kapadım kapımı açtım leslie yaptım 1 mil, sonra zumbaya geçtim geçmez olaydım kardeşim bilgisyara mp3'ünü şarj etmek için takcakmış o da hoparlörden ses çıkmaması demek ay sinir oldum tam ısındım dedim 5 dk onu bekledim üstüne hem sinirlerim bozuldu hem de laf duyuyorum ya kendi odama gecenin 11inde giriyorum ztn özel hayat diye bişey kalmadı, bilgisayarı çıkartsak hiç bana sıra gelmicek 7/24 çıkmazlar, ztn başka koycak yer yok
üstüne bi de tüm gün evdeydin girseydin muhabbeti...
tüm gün evdeyim ama iş bitiyor mu, bulaşıkları makineye koy gerisini elde yıka, her odadan ayrı bulaşık topluyorum sanki mecburum
evli değilim ama tüm işler bende üstüne bi de beğendiremiyorum sanki hizmetçiyim de yapmak mecburiyetindeyim...
neyse birazdan leslieden bir mil daha yapıp yatcam...

selam güzellerimmmmmm
bugun erken kalktım, eski düzene dönmeye az kaldı...

sabah - 09:30
- yarım dl tahıllı ekmek
- 3-4 çatalın ucuyla salçalı yumurta
- 1 lokma domates
- 1 etimek büyüklüğünde haşhaşlı çörek
(sırf bunun için çok az yedim aslında daha yiyesim vardı bi de annemin ısrar ettiği ve çok sevdiğim patatesli poğaçaya hayır dedim)

öğle - 13:00
- 5 yk tavuklu kabak yemeği (pirinçsiz-3 yk yağla yaptım)
- 4-5 lahana sarma
- 3 yk yogurt

ara - 15:45
- 2 küçük cennet elması
- 3-4 ceviz

ara - 16:15 - 300 ml yeşilçay

ara - 17:15 - 1 bardak ayran

akşam - 18:50
- 1 kepçe şehriye çorbası (1-2 yk yağ koydum)
- 3 lahana sarma
- 2-3 yk tavuklu kabak yemeği (1 tahta kaşığı kadar koydum)
- 5 yk yogurt

ara - 21:15
- 1 anamur muzu
- yarım armut
yaa çok acıkmıştım meyveye saldırdım resmen:119:

su - 2,25lt su + 300ml yeşilçay + 400ml çay
spor - 1 mil leslie + 150 bacak hareketi + 25 kalça hareketi

herkese iyi geceler
sevgiler...

Son düzenleme:
lilymm salçalı yumurtayı sende benim gibi çok seviyosun
Her sabah olsa yerim valla
memnün gayet düzgün olmuş afiyet olsun.
spor da yapılmış daha nolsun kuzum benim seni çok ama çok ama çok seviyorum sana bir sürüsünden,

kuzum evde o pişiyor napalım
bi de light peynir alamadım o yuzden peynir yiyesim gelmiyor yoksa cok sık yumurta yemeye pek sıcak bakmıyorum ztn yedim mi onu bile anlamadım kendimi haşhaşlıya sakladım, devamı da vardı da nefsime hayır dedim
ben de seni çok seviyorum fıstıklı tatlım bnm

Saldırdın meyve olsun bebeeem nolmuş kilomu yapcak okadar şey sanki hem anamur muzu küçümen bişey oluyo ama lezzeti çikitaya bin basar:) bide şunu farkettimki sizin evde hep bir sarma muhabbeti var hiç bitmiyo:) miğdeler bayram ediyoo ohhhh bide şu haşhaşlı çörek sihirlimi ne yedikçe çoğalıyo sanki:)

DİYİM ÖNEKİ MÖNÜLERİNE GÖRE SÜPER OLMUŞ ......
YAHU LİLİŞ ANNEN DURMADANMI LAHANA SARIYOR KIZ.
YGOURDA GIRLIK VERMEYİ UNUTMA . O MEYLERİNE YOGURDA DOGRAYIP YE .

selam ..lahanayi sende fark etmişin
Anacı hamarat kıs neyapsın .

valla Allahtan bu aralar meyve sebzeye saldırıyorum onlar da olmasa ztn saldırcak çok şey var evdeartık nefsime hakim olmaya çalışıyorum
ben çok severim muzu küçüklükten beri ama bi ara yasaktı yuksek potasyum içeriğinden dolayı o zmndan beri yani 13 senedir ölçülü yiyorum hem malum kalorisi ve besin değeri de yüksek... o yuzden anamur muzu iyi oluyor
bu sarma işine gelince... inan ben de bu yıl ilk defa annemi bu kadar çok sarma yaparken görüyorum normalde ben yaprak sarmaya bayılırım ama yapmazdı üşenirdi, bu yıl ben diyetteyim ya maşallah hiç bitmiyor, habire sarıyor

haşhaşlı çörek de aslında 2 tepsi yapıyor annem ben yemiyorum o yuzden 5 çayı yapmıyoruz eskisi gibi bu nedenle eskiye göre daha uzun süre dayanıyor 2 sabahtır onu yemek için herşeyden kısıyorum, inşallah biter de ben de kurtulurum

DİYİM ÖNEKİ MÖNÜLERİNE GÖRE SÜPER OLMUŞ ......
YAHU LİLİŞ ANNEN DURMADANMI LAHANA SARIYOR KIZ.
YGOURDA GIRLIK VERMEYİ UNUTMA . O MEYLERİNE YOGURDA DOGRAYIP YE .
ayyy cnm teşekkür ederimdüzelmeye başladım çok şükür
meyveyle yogurdu severim ama öğünlerde yiyince aralarda yemiyorum, ama aklımda bulunsun denicem inşallah

selam ..lahanayi sende fark etmişin

Anacı hamarat kıs neyapsın .
Selaaaaaaam
Annesi bu kadar hamarat olursa lilişimin işi zor:) ekstra irade lazımmm :)
ah hanımlar öyle valla....
annem nedense ben diyete başladığımdan beri hep bol karbonhidratlı şeyler yapmaya başladı, kendi de farkında, hani diyete başlayınca sana öyle geliyor diye düşünmeyin, gerçekten öyle...

talim zaten senin sabahci oldugunu bilerek yazdim ben yeni basladigimda sen hep erkenden kalkiyordun senin icin gecici bisi oldugunu dusunuyorum.

Ama benim durum vahim :) sulale olsa 20 kisi gel kalk dese anca kalkicam herhalde :)
benim annem babam hic aaffetmez kendileri 5 bucuk 6 da kalkar en gec 8 de herkesi kaldirirlar :) bakalim aslinda bi hafta annemlere gidebilse kendime gelebilirim :)

desteğin için sağol cnm yaa
ben senin de herşeyi rayına oturtacagına inanıyorum tatlım, şimdi raporumu verip geliyorum topiğine bakalım nasıl geçmiş diyetisyen randevun???

lily uykunu duzene sokmussun bile zaten bugun yarin yapacagini biliyordum supersin!

Lahana sarmalari bnm de her okuyusta canim cekiyor, yemeyeli yillar oldu herhalde. Ne guzel olur limonlu off :)

selam hepinize şekerlerimmmm
menümü iftiharla sunarım

sabah - 09:45
- yarım dl tahıllı ekmek
- birkaç lokma lorlu yeşil salata
- domates
- 1 haşhaşlı çörek
- annemin bnm için ayırdığı peynirli böreğin minicik ucundan tattım, yufkasından birini ben açmıştım ayıptır sölemesi

ara - 12:30
- 1 çay bardağı taze sıkılmış portakal suyu

öğle - 14:45
- 1 tabak tarhana çorbası (3-4kepçe vardı sanırım tencerede kalanı ısıttım)
- bol salata (dün akşamdan kalan-suyunu içmedim)
- 1 bardak ayran

16:00 - 500ml yeşilçay - limon da ekledim içine

akşam - 18:30
- 2 köfte
- 3-4 minik dl patates
- 2 yk pilav
- 1 büyük tabak yağsız salata

patatesler kızartılarak yapıldığı için tadımlık aldım cnm çekti, köfte kendi halinde teflonda kızardı
yemek tabağım küçücük, salata tabağım ise epey büyüktü zor bitirdim

ara - 21:45 - 1 küçük anamur muzu

spor - 25dk zumba+150 bacak hareketi+30 kalça hareketi
su - 2lt

sevgiler...

lily uykunu duzene sokmussun bile zaten bugun yarin yapacagini biliyordum supersin!

Lahana sarmalari bnm de her okuyusta canim cekiyor, yemeyeli yillar oldu herhalde. Ne guzel olur limonlu off :)
kısmen tatlım, annem uyandırıyor sağol olsun, bi de gece uyuyabilsem...
sarmaya da paydos, kilo yapan şeylere hayır, karbonhidrat kirliliğine hayır...

lily kendimi o sofrada dusunemiyorum pilavlar patatesler kofteler.
Bu irade savasina yenilmiyorsun ama. Valla harikasin. Ben olsam herhalde ya diyeti birakirdim ye da yemekten once yiyip sofrada etrafima bakinirdim. Veya hic oturmazdim o sofraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…