• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lily86'nın Diyet Günlüğü

sana kendi günlüğünde de teşekkür etmek istedim tatlım benim dualarım seninle. Yaptığın bu iyiylik umarım karşılıksız kalmaz. Motivemi tekrar kazanırsam başarabilirim belki de:41:

selam günlüğüm ve bnm güzel çıtır arkadaşlarım:3:
sabahtan şimdiye kadar menüm şu şekilde...

sabah - 08:45 - aç karnına
- 14dk (1mil) leslie

kahvaltı - 09:00
- 1.5 etimek büyüklüğünde tost (normalde 1dl anca eder ama beyaz ekmekti, tahıllı kalmadı evde:50:)
- 4 yeşil zeytin

ara - 11:00
- 1 kivi

öğle - 13:15
- 4 yk tavuklu sebze yemeği (bezelye+patates+havuç)
- 4 yk pilav (annem kardeşime ısıtmış ama öğlen eve gelmedi bana kaldı:17:)
- yarım kase yogurt
- 1 tabak domates

şimdiye kadar 1lt içtim birazdan bi daha içecem, akşama kadar hedef en az 2,5lt...

bitanemm süper gidiyorsunnn:16:
menüyü begendim, sporda yapmissin sabah sabah hemde ac karna:46::46:

selam:3:
sabah - 10:30
- 1dl beyaz ekmek (maalesef tahıllı kalmamıştı mecbur yedim:50:)
- salçalı yumurta
- domates
- 3-4 yeşil zeytin
- 1 küp şeker kadar helva (yesem mi yemesem mi derken dedim yemezsem içimde kalır sonra saldırmayım ondan bir minik lokma attım ağzıma)
- çay

öğle - 14:00
- 2 yk pilav
- 4-5 yk tavuklu bezelye yemeği
- 2-3 yk yogurt

akşam - 18:00
- 1 but ++ 7 minik küp patates
- 2 kepçe mercimek çorbası (az yağlı yaptım)
- salata

gece - 23:00
- 4 tane kestane
aslında yemezdim de napayım gecenin köründen babamın yapası geldi:50: 4 taneyle yetindim meyve de yemedim

spor - 2 mil leslie (5 milin 2 mili) + 10 kalça kaldırma
su - 1700ml

kızlar ara yaptım mı hatırlamıyorum ne yediğimi hatırlamakta bile güçlük çektim bugunle dün arasında biraz düşünmem gerekti
saatlerde ufak farklılıklar da olabilir ama hemen hemen aynı vakitlerde yemek yiyorum
birazdan bugunu de yazcam

bugun dediğim gibi kendime çekidüzen vermeye ve yediklerimi arttırmaya başladım
tabii onca işin arasında kendime de zmn ayırdım yani:1:
bugun ayıptır söylemesi hamaratlığım üstümdeydi hihi:1::1::1:
hadi menümü yazayım da görün :9:

sabah - 10:15
- 1dl tahıllı ekmek
- 3-4 lokma yumurta salatası
- 4 yeşil zeytin
- 5-6 çay kaşığı tahin-pekmez (ben tatlı sevmiyorum diye annem pekmezi az koymuş)
- biraz da geçen günkü kıymalı köy böreğinden yedim
- 3 bardak çay

sabah dolu oldugundan, öğlen geç yedim

öğle - 14:30
- 2.5 kepçe mercimek çorbası
- 1 havuçtan yağsız salata (elma sirkeli)
- yarım kase yogurt

ara - 16:40
- 1 anamur muzu
- 1 lokma meyveli tarçınlı kek kek (annem tıkıştırdı ağzıma)

akşam - 18:45
- 2 kepçe mercimek çorbası
- 2 tahta kaşığı kıymalı kabak yemeği (yaklaşık 5-6yk) - toplamda 2 yk yağ koydum yaklaşık 1 kg idi tabii kıymanın da kendi yağı var
- 3-4 yk yogurt
- yağsız salata

ara - 1 dl kek+150ml çay

su - 1700ml - az oldu biliyorum ama bu aralar içme suyu sıkıntısı var evde o yuzden:50:
spor
- 25dk leslie (5 milin 2 mili)(sabah yaptım bunu)
- 25 dk zumba cardio
- 200 bacak hareketi
- 30 yana bacak kaldırma
- 50 kalça kaldırma
- 5 de pilates karın egzersizi

leslie hariç hepsini akşam yaptım...
yazınca çok göründü gözüme:1:
herkese iyi geceler güzellerim...:38:

kızlar ben de bugun tatlılara saldırdım ama sırf can sıkıntısında elim boş durmasın diye... yoksa cok zevkle yemedim lezzetli de gelmedi elim sağlıklı bişeyler aradı ne yalan diyim, keşke meyveye saldırsaymışım yanlış seçim yaptım:14:
bir de cnm süt istedi, ben de sütü eğer yağsız değilse içemem ondan içine çeyrek pkt puding vardı daha önce içinden tırtıklaya tırtıklaya puding yapmıştım kalanı da bugun yaptım işte:17:
yaklaşık 1,5 kase falan puding oldu, daha doğrusu 2 defa yaptım ilkini ayıptır sölemesi sıkıştım wcye gittim dibi tutmuş azıcık bişey kalmış ondan 2.kez yaptım yine:17::17::17:
yazayım da görün...

sabah - 10:15
- 1 dl tahıllı ekmek (ama daha esmerdi:44:)
- 1 kk beyaz peynir (tam kk şeklinde kesmiş annem süperdi yaa:1:)
- 4 yeşil zeytin
- domates
- 1 lokma küp şeker büyüklüğünde ekmekle tahin-pekmez (tadımlık yani:1:)

12:30 - 1,5dl kek (2.dlimi bitiremedim)

14:30 - yarım dl keki yedim+1,5 kase kadar kakaolu puding

öğle - 16:15
- 1+1/4 tahıllı ekmek
- 1 tatlı kaşığı yağla hazırladığım kahvaltılık sos
- 1 kk beyaz peynir

akşam - 19:30
- 1 küçük parça tavuk
- 12-14 küp patates (toplamda 1 patates vardır herhalde)
- 1 tabak yağsız yeşil salata - elma sirkeli
- 1.5 bardak tuzsuz ayran

su - 1,5lt
spor - bugun yapmadım dünden çok yaptım bugun her tarafım kaskatı...

işte bugun boyle abuk subuk şeyler yedim ama lezzet almadım 1 dl kek tamam belki ama sonrası nedeniyle pişmanım:14:
hepinize sevgiler şekerlerim:16::16::16:

Son düzenleme:
lilişim sanırım hala diyet moduna geçememişsin .:4:
kilo vermek istiyorsan dikkat etmelisin ..:38:
bu mönülerle biraz zor fıstıgım .:4:
annecine söyle sana bol sebze yemegi yapsın yogurtla salatayla ye bol bol .
evdekilerlede konuş sana yardımcı olsunlar.. keklerle böreklerle sana yardım edemezler .
bunları evde biraz az bulundurun onlarda az yesinler kek börek .:16:

lilycim naber?
Beni gitti sanmissin bak buralardayim ona gore ;)

ben de bir hafta sapittim tatli olarak kestane sekeri yedim 1 defa ama asil kuruyemisler beni bitirdi. Bugun ve su an itibariyle devam edicem.
Haftada 1 pudingten bisi olmaz diyorlar ama :)) tabii abartmamak lazim sekerim. Toparlarsin sen sana guveniyorum.

merhaba sevgili günlüğüm ve sevgili can yoldaşlarım:3:
şu son iki gündür iyice bozdum diyeti farkındayım, oysa ne güzel oturtmuştum beslenmemi:14:
bugun hele sırf karbonhidrat yüklemesi yaşadım desem yeridir:50:
ama bir iyi haberim var ki o da hafiflemişim, sanırım şu 2 günü saymazsak, sağlıklı beslenmem ve spora ağırlık vermem işe yaradı:64:
neyse menümü vereyim de görün
gerçi çok ama çok utanıyorum:17: ama yılmak ve menüleri yazmayı aksatmak yok:kkk:
bir de sabah geç kalktım çünkü gece 3te yattım bu nedenle kahvaltı yerine direkt öğlen yemem gereken yemeği yedim

sabah - 12:30
- 4-5 yk kıymalı kabak yemeği (susuz)
- 2-3 yk pilav
- 2 yk yogurt

öğle - 16:00 (utanç tablom:14:)
- 3 tane patatesli poğaça (2 idi ama çok lezzetli geldi 3.yü de yedim:17:)
- 1 tane haşhaşlı çörek
- 7-8 tane biskrem (yaklaşık 400 kalori:14:)
- 300 ml meyveli çay

akşam - 19:00
- 2 kepçe tarhana çorbası
- 2-3 yk kuru fasulye (susuz kısmından)
- 1 parmak kadar havuç+2 parmak kadar da salatalık turşusu

ikindide yediğim hamur işleri o kadar midemde şişlik yaptı ki çorbayla turşuyu yedim ki turşu az tuzluydu ve her zaman da yemem bugun öyle görünce cnm çekti salata niyetine yedim
kuru fasulye almayacaktım hadi annemin hatırı kalmasın dedim 1 kepçe susuz kısmından koydurdum ama yarısını anneme aktardım çok geldi, kalan anca 2 yemek kaşığı ya da 3tür

spor - 14dk zumba cardio (devamını yapamadım karnıma ağrı girdi)
su - 1,2lt işte birazdan 1.5 yapcam inşallah ama 2lt olur mu bilmiyorum

gördüğünüz üzere mahvettim bugunku menümü ama işte geç kalkmanın cezası bu, ben geç kalkınca düzenleyemiyorum:17:
neyse güzellerim hepinize iyi geceler
sevgiler...:16:

lilişim sanırım hala diyet moduna geçememişsin .:4:
kilo vermek istiyorsan dikkat etmelisin ..:38:
bu mönülerle biraz zor fıstıgım .:4:
annecine söyle sana bol sebze yemegi yapsın yogurtla salatayla ye bol bol .
evdekilerlede konuş sana yardımcı olsunlar.. keklerle böreklerle sana yardım edemezler .
bunları evde biraz az bulundurun onlarda az yesinler kek börek .:16:
cnmmm hoşgeldin ablaların güzeliiii:38:
ya aslında çok güzel bir düzene sokmaya başlamıştım diyet moduna da girmiştim gerçekten birkaç gün öncekileri görsen, ben bile şaşıyorum nasıl oldu diye ama işte 2 gündür sekteye uğradı
dikkat etmeye çalışıyorum ztn
bu aralar yemekleri ben yapıyorum evde, az yağlı ve tuzsuz yapıyorum üstelik ve bizde sırf sebze yemekleri pişmiyor maalesef:50:
kıymalı veya tavuklu sebze yemekleri yapıyoruz genelde yoksa kimsenin sebze yiyeceği yok
hamur işlerine gelince de maalesef bu konuda yapabileceğim bişey yok annem ben oğluşlarıma yapıyorum diyor, bnm de canım çekiyor geçen gün keki de ben yaptım üstelik, o yuzden içine ceviz, tarçın, portakal kabugu ve suyu, havuç falan koydum biraz daha sağlıklı bir kek olsun diye... ve kendime sırf o güne mahsus 1 dl vermiştim ertesi güne sarkıtmam kötü oldu:14:
yardımcı olamazlar dedikleri iradene sahip ol, devamlı mutfakta olan biri olan bnm için bu ne kadar kolay bilemiyorum
aslında normalde yiyebileceğimden çok daha az yiyorum ama hiç yemesem daha iyi tabiii....

lilycim naber?
Beni gitti sanmissin bak buralardayim ona gore ;)

ben de bir hafta sapittim tatli olarak kestane sekeri yedim 1 defa ama asil kuruyemisler beni bitirdi. Bugun ve su an itibariyle devam edicem.

Haftada 1 pudingten bisi olmaz diyorlar ama :)) tabii abartmamak lazim sekerim. Toparlarsin sen sana guveniyorum.
iyilik avrasyam nolsunnnn
senin kiloda düşüş verdır inşallah bakcam birazdan günlüğüne ztn:1:
desteğin için sağol tatlım
çoookkk öptümmm:38:

lilyyyyy menüne göz attım.kekler, pudingler olmuyor lilycim dikkat dikkat dikkat :20::19:
tatlım 2 gündür böyle
pudingi de cnm kakaolu süt istedi süt kokusunu sevmediğimden ve küçüklükten beri sütü hep nesquikle içtiğimden yaptım kekle ilgili de yeterince yazdım tatlım...

iyilik avrasyam nolsunnnn
senin kiloda düşüş verdır inşallah bakcam birazdan günlüğüne ztn:1:
desteğin için sağol tatlım
çoookkk öptümmm:38:

neeerde daha artis var cnm :/ hic birakmaya gelmiyor haftada 1.5 verme hizim var, alma hizim da ayni :(
ama duzelttim kaldigim yerden dvm ediyorum.

selammm lilymmmm çok özledim seniii uzun zamandır yoktum ama çok fazla yoğun günler geçirdim allaha şükür bitirdim işlerimi ama tam bir haftadır çok hastayım kafam yataktan kalkmıyor hiç halim yok boğaz ağrısı öksürük mahvetti beni tam işim bitti dedim bu seferde hastalandım seni çok ihmal ettim açığımı kapatıcam ama inşallah
geçmişi okumadım kilo durumunu bilmiyorum diyetinin nasıl geçtiğini bilmiyorum sen beni bilgilendir tatlım çok özlemişim buraya yazmayı umarım sizler iyisinizdir
sonra görüşürüz öptümm

selammm lilymmmm çok özledim seniii uzun zamandır yoktum ama çok fazla yoğun günler geçirdim allaha şükür bitirdim işlerimi ama tam bir haftadır çok hastayım kafam yataktan kalkmıyor hiç halim yok boğaz ağrısı öksürük mahvetti beni tam işim bitti dedim bu seferde hastalandım seni çok ihmal ettim açığımı kapatıcam ama inşallah
geçmişi okumadım kilo durumunu bilmiyorum diyetinin nasıl geçtiğini bilmiyorum sen beni bilgilendir tatlım çok özlemişim buraya yazmayı umarım sizler iyisinizdir
sonra görüşürüz öptümm
tatlım hoşgeldin bak kalp kalbe karşımış ben de yeni geldim:1:
bi ara diyeti asmış ve verdiğim kiloların 2sini geri almıştım şimdi onları verdim 75im küsüratları da var tabii...
birkaç gündür beslenmemi bozdum ama genelde iyi gidiyor
sana da çok gemiş olsun cnm yaaaaaa..... ihmal ettiğini asla düşünmedim malum işlerin cardı ama özledim iyi ki geldin:38:

selam:3:
- 1.5 dl büyüklüğünde sütlü bazlama (yaklaşık 3 etimek kadar yedim, hamur da annemin poğaça hamuru ama sütlü oluyor maalesef beyaz undan:50:)
- 1 kk peynir
- 4 yeşil zeytin
- domates
- 3 bardak çay

ara - 13:00
- 1 anamur muzu

öğle - 14:45
- 7-8 yk karnabahar yemeği (susuz kendi suyunda pişirmiş annem)
- 3 yk yogurt

akşam - 18:00
- 2 kepçe tarhana çorbası
- 4 yk karnabahar yemeği
- 3 yk yogurt
- 1 tabak karışık salata
- 1 etimek kadar kepek ekmeği

ara - 20:00
- çayla beraber 3 kakaolu gofret:17:

akşam çok gibi gözükse de dengeli olsun diye herşeyden yedim ekmek de küçüktü, çabuk acıkmayım diye yedim hem öğlen yiyememiştim
yediklerimin kalorisini hesaplayınca yaklaşık 800-850 kalori ediyordu ondan en azından 1000kalori olsun diye 3 gofret yedim
bu arada 1 gofret =40 kalori, üzerindeki değerlerden hesaplayarak buldum

su - 1 lt anca oldu evde su kalmadı annemle gittik aldık yemekten önce, 1.5ltye tamamlarım+6bardak çay
spor - henüz yapmadım yapınca yazarım birazdan

işte böyle hanımlar...
hepinize sevgiler...:16::16::16:

tatlım hoşgeldin bak kalp kalbe karşımış ben de yeni geldim:1:
bi ara diyeti asmış ve verdiğim kiloların 2sini geri almıştım şimdi onları verdim 75im küsüratları da var tabii...
birkaç gündür beslenmemi bozdum ama genelde iyi gidiyor
sana da çok gemiş olsun cnm yaaaaaa..... ihmal ettiğini asla düşünmedim malum işlerin cardı ama özledim iyi ki geldin:38:

sağol tatlım bende özledim inan yaaa stresli bir dönem geçirdim aslında geçmiş sayılmaz ama neyse atlatıcam inşallah
75 sin haaa süper tatlım hiç moralini ve diyetini bozma güzelim er geç vericeksin kiloyu ve çıtır bir hatun olucaksın ogünleride yazıcaksın ben buna gönülden inanıyorum sende inan

yarın tekrar giricem o zaman görüşürüzzz öpüldünnnn

selam herkese:3:
size karbonhidrat ağırlıklı utanç verici menümü sunarım:17:

- 1 etimek kadar kepek ekmeği
- patates salatası - az yedim
- salçalı yumurta
- 1 tatlı kaşığı kadar tahin-pekmez (az pekmezli)
- domates
- çay
zeytin yedim mi hatırlamıyorum:44:

öğle - yok

ara - 16:30
- 1 anamur muzu
- sabahtan kalan patates salatası (1 küçük patates olarak saydım ben)

akşam - 20:00
- 1 kıymalı + yarımdan biraz fazla otlu sac böreği
- 1 bardak ayran

22:00 - 1 kupa meyve çayı

su - 1-1,5lt anca olmustur ölçmedim
spor - 25dk leslie (5 milin 2 mili) + 25dk zumba cardio + 50 yana bacak kaldırma + 25 kalça kaldırma hareketleri (her bacak için ayrı)

bu arada sac böreği yapmak için ön hazırlık gerekiyor o arada yedim muzu da ztn, akşam da annemle yaptık beraber ben pişirdiğimden arada atıştırma şeklinde yedim hepsini birden yemedim yani, saatten emin değilim ama akşam 8 civarıydı sanırım saate bakmadık
börekler küçüktü yani normalin altında bit büyüklükteydi ama hesaplarıma göre yediklerim 500-600kalori ediyor:17::17::17:

yani işte dünüm bu şekilde geçti ama inanılmaz spor yaptım terledim ama gün içinde de hareketliydim bir tek akşam sac başında oturdum o kadar:17: sonra da ztn tv karşısında keyif çayımı içtim kırmızı meyveli çaydı, yeşil çayı uykum kaçmasın diye içmedim

hepinize sevgiler şekerlerim:16::16::16:
birazdan çıkmam lazım sonra görüşürüz...:3:

Son düzenleme:
sağol tatlım bende özledim inan yaaa stresli bir dönem geçirdim aslında geçmiş sayılmaz ama neyse atlatıcam inşallah
75 sin haaa süper tatlım hiç moralini ve diyetini bozma güzelim er geç vericeksin kiloyu ve çıtır bir hatun olucaksın ogünleride yazıcaksın ben buna gönülden inanıyorum sende inan

yarın tekrar giricem o zaman görüşürüzzz öpüldünnnn
tatlım geldiğin için çok teşekkür ediyorum her zaman beklerim hep yaz müsait oldukça
stresli dönemdeymişsin inşallah bu zor günler de geçecek ben atlatacağına inanıyorum sen de inan inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum
bana verdiğin moral ve destek için de teşekkürler cnm bnmmmmm:38:
ben de inanıyorum az da olsa yavaş da olsa kurtulacagım inşallah bu fazlalıklardan, sizlerin de desteğiyle:16::16::16::16::16:

Back