- 21 Kasım 2007
- 2.384
- 4.295
- 698
- 39
arkadaslar ben bugunu iptal ediyorum cunku elime yuzume bulaştırdım ama kendime yarın için soz verdim....
gelelim yediklerime:
saat 14:00 - 2 bardak şekersiz çay
saat 15:30 - öğle yemeği (aslında 1den sonra acıktım ama komsuya gittim o saatlerde hatta 13:30da, yani gec kaldım haftada 2 yasin toplantımız var ondan bu saate kadar ac kaldım)yemegim saglıklı ama...
4 yemek kaşığı pirinç pilavı (ekmek yemek istemedim)
1 kepçe kuru fasulye (susuz kısmından mumkun oldugunca cunku suyunda butun yagı dogal olarak kalorisi!!!)
1 küçük domates (aslında ayran da içmem gerekiyordu ama evde yogurt kalmamış o iptal oldu)
akşam 19:00
1 tavuk baget - yemek yapmıştım dun patatesli bir tavuk yedim sadece patatesinden suyundan almadım
1 dilim tam tahıllı ekmek
yagsız, elma sirkeli salata - soganı acıydı birazını yemedim soganın
1 bardak tuzsuz ayran
asıl kötü kısma gelelim....
3 baklava yedim - kardeşim kadroya kaldı diye almış yoksa normalde hiç yemem baklava ama yasakladım ya yasaklar cazip geldi maalesef
bir de o yetmezmiş gibi 80gramlık çikolatanın yarısından bir parca fazlasını yedim bitter çikolata hastasıyım uzun zamandır yemeyince dayanamadım yani bugun diyet komple iptal!!!! nefsime maglup olup irademi saf dışı bıraktım bugun
bugun hiç meyve yemedim ondan yediğim tatlıları meyve porsiynlarım yerine tuttum gerçi şekeri, kalorisi ve vucuda kötü etkileri biraz fazla ama en azından onların ustune ekstra almamış oldum... tesellim bu...
ama söz veridm kendime yarın baslıyorum sıfırdan...
birazdan da leslie videolarının ilki olan 500 adımı yapcam 5 dklık olanı bakalım belki 1 mil de yapabilirim yazarım yapınca...
canım benim boyda 155
ve bende bitter çiko ya bayılrımmmmmmmmmm
elime geçerse inan bende dayanmam
ama bırakmak yok olur böyle vakalar.
sonrasında kaldımız yerden devam edicez...
elimde sonun kurtulucaz kilolardan.
leslie çok faydalı abi yapabilirsen benim oğlan bırakmıyo.
laptop un tepesine çöküyo...
zaten bu hafta temizlik yapcam malum bayram...
artık leslie nin yerine geçer...