How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Lily86'nın Diyet Günlüğü

arkadaslar ben bugunu iptal ediyorum cunku elime yuzume bulaştırdım ama kendime yarın için soz verdim....
gelelim yediklerime:
saat:14: 14:00 - 2 bardak şekersiz çay
saat 15:30 - öğle yemeği (aslında 1den sonra acıktım ama komsuya gittim o saatlerde hatta 13:30da, yani gec kaldım haftada 2 yasin toplantımız var ondan bu saate kadar ac kaldım)yemegim saglıklı ama...
4 yemek kaşığı pirinç pilavı (ekmek yemek istemedim)
1 kepçe kuru fasulye (susuz kısmından mumkun oldugunca cunku suyunda butun yagı dogal olarak kalorisi!!!)
1 küçük domates (aslında ayran da içmem gerekiyordu ama evde yogurt kalmamış o iptal oldu)

akşam 19:00
1 tavuk baget - yemek yapmıştım dun patatesli bir tavuk yedim sadece patatesinden suyundan almadım
1 dilim tam tahıllı ekmek
yagsız, elma sirkeli salata - soganı acıydı birazını yemedim soganın
1 bardak tuzsuz ayran

asıl kötü kısma gelelim....
3 baklava yedim - kardeşim kadroya kaldı diye almış yoksa normalde hiç yemem baklava ama yasakladım ya yasaklar cazip geldi maalesef :20:
bir de o yetmezmiş gibi 80gramlık çikolatanın yarısından bir parca fazlasını yedim bitter çikolata hastasıyım uzun zamandır yemeyince dayanamadım yani bugun diyet komple iptal!!!! nefsime maglup olup irademi saf dışı bıraktım bugun:36:
bugun hiç meyve yemedim ondan yediğim tatlıları meyve porsiynlarım yerine tuttum gerçi şekeri, kalorisi ve vucuda kötü etkileri biraz fazla ama en azından onların ustune ekstra almamış oldum... tesellim bu...
ama söz veridm kendime yarın baslıyorum sıfırdan...
birazdan da leslie videolarının ilki olan 500 adımı yapcam 5 dklık olanı bakalım belki 1 mil de yapabilirim yazarım yapınca...

canım benim boyda 155:16:
ve bende bitter çiko ya bayılrımmmmmmmmmm:52:
elime geçerse inan bende dayanmam:47:
ama bırakmak yok olur böyle vakalar.
sonrasında kaldımız yerden devam edicez...
elimde sonun kurtulucaz kilolardan.
leslie çok faydalı abi yapabilirsen benim oğlan bırakmıyo.
laptop un tepesine çöküyo...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
zaten bu hafta temizlik yapcam malum bayram...
artık leslie nin yerine geçer...

canım benim boyda 155:16:
ve bende bitter çiko ya bayılrımmmmmmmmmm:52:
elime geçerse inan bende dayanmam:47:
ama bırakmak yok olur böyle vakalar.
sonrasında kaldımız yerden devam edicez...
elimde sonun kurtulucaz kilolardan.
leslie çok faydalı abi yapabilirsen benim oğlan bırakmıyo.
laptop un tepesine çöküyo...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
zaten bu hafta temizlik yapcam malum bayram...
artık leslie nin yerine geçer...

ayyy ne guzel bu kadar mı olur ya boylar hep aynı bn de derdim bnm gibi boyda olan pek yok gibi hep 170leri gördüm de forumlarda oyle denk geldi yani...

dip köşe temizlik evet bnm de yapmam lazım sagolsun annem ev işlerini bana devretti sizden pek farkım yok anlıcan :) tabii ki de geçer, belki daha fazla bile yakarsın kalori...
oğluşunu da öp bnm içim maşallah Allah bağışlasın iyi olsun da varsın sen leslie yapamayıver bi şekilde telafi edersin nasıl olsa...

selam kızlar!!!!!!!!!!!
bugun erkenciyim artık özüme döndüm...
7:30da kalktım kardeşime kahvaltısını hazırladım kalkar kalkmaz 1 bardak su ile mide koruyucu ilacımı içtim (ne zmndır gec kalkıyorum diye içemiyordum midem cok hassas hemen fark ediyor yanma, hazımsızlık başlıyor..)
şimdi bir posta leslie yapayım da güne dinç, enerjik başlayayım hem dunkuleri de telafi etmem gerek...
bu arada dun gece bilgisayarı kardeşime kaptırdım, leslie yalan oldu...
:50:

arkadaslar şimdi leslie 5 dklık videoyu yaptım, 500 step walk-500 adım yürüyüş- gerçekten vucudun her yerini çalıştırıyor ben basende baya bi hissettim yani...
olsun ama iyi yansın kaloriler, gitsin fazlalıklar....
hepinize güzel bir gun diliyorum.
sevgiler...

NOT: bu arada ilgilenenler varsa aranızda ben sabahları doktorum ve baska bir kanalda yayın yapan dr.gürkan kubilayın programlarını takip ediyorum hem bnm ilgi alanım hem de saglıkla ilgili gercekten faydalı şeyler ögreniyor insan

Son düzenleme:
arkadaslar...
biliyorsunuz ki su hayat... susuz bir yaşam dusunulemez. ve diyette de suyun onemi buyuk, metabolizmayı hızlandırıyor, cildi besliyor vs.
daha once eklemiş oldugum bir yazıyı paylaşmak istiyorum bu linke tıklayarak su hakkında daha detaylı bilgi edinmiş olursunuz...
http://www.kadinlarkulubu.com/saglikli-beslenme/472263-su-icmeliyiz.html
sevgiler...

günaydııın canım, tebrik ederim erkenden kalkmıssın. çalışırken mecbur kalkılıyorda,evde olunca ben zor kalkıyorum. ama bayyramda hep erken kalkmayı düşünüyorum. erkenden yicem inşallaaaah. gerçi nişanlım kısmetse burda oluceğı için, kayınvalideme kahvaltıya gierdek yada o bize gelirse, yıne 11 i bulur kahvaltı.

topiğin hayırlı olsun canım bende dün başladım yalnız olmadığını bilmeni isterim bu site beni çok gaza getirdi umarım hep birlikte incecik hatunlar oluruz :)):kkk:

günaydııın canım, tebrik ederim erkenden kalkmıssın. çalışırken mecbur kalkılıyorda,evde olunca ben zor kalkıyorum. ama bayyramda hep erken kalkmayı düşünüyorum. erkenden yicem inşallaaaah. gerçi nişanlım kısmetse burda oluceğı için, kayınvalideme kahvaltıya gierdek yada o bize gelirse, yıne 11 i bulur kahvaltı.

tesekkur ederim cnm aslında genelde 7 gibi kalkıyorum kardeşime kahvaltı hazırlıyorum ama son gunlerde kpss sevdası tutturdum gidiyorum işte ondan internetten soru cozumlerine katılıyorum cok zevkli gecince bilgisayarın basından ayrılmak zor geliyor. bir de ben zor uyuyup cabuk kalkabilen biriyim kuş uykusu gibi yani... o da bni iyice sersemleştirmişti bu diyet işi bni tekrar eski alışkanlıklarıma sokmak için de iyi oldu yani :)
bayram için de kahvaltıyı 11e kadar beklemene gerek yok sabah kalkıp bir bardak sutle bir muz yesen zatn seni tok tutar ya da baska bir meyve. kayınvalidenlerle de yediklerin ogle yemeğin oluverir arada meyve fındık fıstık falan atıştırırsın telafi edersin...

topiğin hayırlı olsun canım bende dün başladım yalnız olmadığını bilmeni isterim bu site beni çok gaza getirdi umarım hep birlikte incecik hatunlar oluruz :)):kkk:

tebrik için tesekkurler cnm
ne guzel aynı zamanda baslamışız inşallah bu surecte birbirimizi hem takip etmiş olacagız hem de beraber bir yarış yapacagız acaba ne kadar kilo verdik vs. gibi.
inşallah dediğin gibi incecik olacagız...
bosuna yazmadım " kendime yeni bir ben lazım" diye...
:9:
hem kilo verip zayıflayacagım, o guzel ama hep özendiğim 36-38 beden kıyafetlere gireceğim, hem de kendime daha cok bakacagım, suslenecegim eskiden oldugu gibi ben cok kokoşumdur ztn
:1:
bir de kpss maratonu koşuyorum, inşallah seneye bambaşka bir ben olacagım..............
hepinize sevgiler..................
:72:

kızlar sabah kalkar kalkmaz 1 bardak su içmiştim (yazdım da ztn)
kahvaltıdan 5-10dk once de bir bardak su içtim saat 9 gibi de kahvaltımı ettim.
ve... işte kahvaltı menum:
2 etimek buyuklugunde (1dilim ama) tam tahıllı ekmek, (yaklasık 80-100 kalori)
1 dilim yarım yaglı peynir (50-55 kalori)
domates-salatalık(20-25 kalori)
1 kucuk parca (2 zar buyuklugunde) helva (diyetisyen gunde bir tatlı kasıgı bal vermişti onun yerine yedim)
ve nane-limonlu yeşilçay 3-4 kucuk su bardagı içtim yaklaşık yarım litre kadar tabii ekstradan limon dilimleriyle...
toplamda yaklasık 200-220 kalorilik bir kahvaltı etmiş oldum...

bu arada yeşilçay diüretik yani vucuttan su atma özelliğine sahip bir içecek oldugu için sık tuvalete cıkartıyor (tabii ben bir bardak yerine yarım lt içersem olacagı o
:1:) bu nedenle biraz once ilaçlarımla beraber 2 bardak su içtim cunku dilim de kuruyor...
işte boyle...

Son düzenleme:
:26: güne iyi başlamışsın canım bu leslie ne ben hiç bilmiyorum

:26: güne iyi başlamışsın canım bu leslie ne ben hiç bilmiyorum

teşekkurler cnm...
hadi yaaaa ben de burdan ogrendim aslında bu sitede cok lafı geciyor ünlü yani...
leslie diye sag ustte arama kısmına gir konular cıkar acar okursun...

peki sen nasıl zayıfladın? spor olarak naptın mesela?

canım biz evimizin bir odasını spor odası gibi yaptık eliptik kondisyon bisikleti , koşu bandı, twist , ağırlık ve ben kendime atlama ipi aldım haftada 5 gün yapıoyrum hem evde spor aletlerinin olmasının en iyi yanı dizi izleyip bi yandan spor yapıyorum sıkılmıyorum :D dediğin yere hemen bakıyorum çok merak ettim

canım biz evimizin bir odasını spor odası gibi yaptık eliptik kondisyon bisikleti , koşu bandı, twist , ağırlık ve ben kendime atlama ipi aldım haftada 5 gün yapıoyrum hem evde spor aletlerinin olmasının en iyi yanı dizi izleyip bi yandan spor yapıyorum sıkılmıyorum :D dediğin yere hemen bakıyorum çok merak ettim

tatlım senin leslie yapmana gerek yok madem ki spor odanız var evde:)
leslie evde yuruyus diye bir furya cıkartan ama gercekten faydası da cok olan, yurumeye imkanı el vermeyenlere yardımcı bir program...
senin ztn yuruyus bandın varmış...
eski evimizde olsak bn ip atlıyordum şimdi 3. kattayız asagıdaki komsular da devamlı evdeler rahatsız olurlar... işte ancak aerobik hareketleri, leslie falan yapıorum...

:18: canım baktım leslie, bu tarz şeyleri yapmayı sevmiyorum sıkılıyorum playstation3 var bizde onunda aerobik programları var sanki gerçek salondaymışsın gibi televizyondan kendini görüyorsun onu bile yapamıyorum sıkılıyorum :6: bende 5. katta oturuyorum ama altımda oturanlar öğrenciler ondan sorun etmiyorum :D

eveeeeeeeeettttttttt.... gelelim bugun yediklerimize....

öğle yemeğini saat 12:30'da yedim
1.5 kepçe kadar kuru fasulye
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 baget kadar tavuk eti (derisiz-yagsız)
yarım kase yogurt

saat 15:30
1 orta boy muz
yarım kase yogurt (ögleden kalanı yedim:9:)

akşam yemeğini de 6:45te yedim
1 kepçe kuru fasulye (susuz kısmından)
2 yemek kasıgı pirinç pilavı
1 tabak salata(yagsız-elma sirkeli)

aslında aksam yemeginde bir bardak da ayran içmeliydim ama sonradan aklıma geldi yatmadan önce ara öğun niyetine içmeyi düşünüyorum...

inşallah yarın sebze yemeği yiyecegim özledim ya sebzeyi........
şimdilik bu kadar....
sevgiler....

diyetisyene gittiğim günlerde 15 gunde bir rabdevu veriyordu. ne yediğimle değil, kac kg verdiğimle ilgileniyordu. ılk bırkac gıtmeden sonra, amaaaan bugun yıyeyım, ıkı gun yemem onun ıstedıgı kıloda gıderım dıyorsun belli bır seyden sonra. ama burası başka. her dkbırı okuyor ve yorum yapıyor. ve yedıgım bişeyi yazmadıgım zaman suclu hıssedıyorum hemen gırıp yazıyorum.

evet canım doğru söylüyorsun ben bugün yerken her yediğimi hem aklımda tuttum hem de hesapladım kızarlarsa ya bana diye:D ama beni bugün kimse kontrol etmemiş:(

evet canım doğru söylüyorsun ben bugün yerken her yediğimi hem aklımda tuttum hem de hesapladım kızarlarsa ya bana diye:D ama beni bugün kimse kontrol etmemiş:(

ay cnmmmm kıyamam ben sana
tmm söz musait bi zmnda topiğini okucam...

ben bugun butun gun bakındım. nası gormedım mı yanı ben senı. dur dur hemeeeen geliyorum :)

selam kızlar........
yazmak için geç kaldım ama bugun erken kalktık ailecek:)
saat 7'de kalktım
1 bardak su ve mide koruyucumu içtim
7:15 gibi kahvaltımı ettim

- 2 kaşarlı tost (etimek buyuklugunde)
- 1 yeşil zeytin (yagın içindeydi ama:( )
- domates-salatalık
- 2-3 bardak açık çay

biraz önce işte 10:50 gibi yarım muz yedim

şimdilik harika geçiyor aç da hissetmiyorum, hem daha zindeyim annem bile ne guzel kızım iyi yapıyorsun dedi
sizleri anlattım hadi bakalım hayırlısı dedi...

bu arada haftaya memlekette bayramda olacagım, tartı işi biraz uzayabilir ama diyete tam gaz devam Allahın izniyle...

Back