Lily86'nın Diyet Günlüğü

arkadaşlar menüye ek olarak...
saat 21:30 - 1 küçük muz+1 bardak ayran
su- 2 lt oldu
spor da 2 mil leslie yapıp yatacagım kızlar...
hepinize iyi geceler...
sabah özelden mesajlarınızı bekliyorum ona göre...

bende simdi soracaktim hani spor nerde diye, baktim ki eklemissin
süpersin tatlim
motivasyon geri geldi sanirimmm

neden özelden mesaj bekliyorsun kizzzz

kızlar spor 2 mil olmadı maalesef çünkü sabah erken kalkmam lazım sadece 1 mil yapabildim bu yüzden ama ne yapsak kar dimi???

selam herkese
bugun gece hem geç yattıgımdan hem geç yatmama rağmen kesik kesik uyuduğumdan, havanın kapalı olmasından ve dün sabahtan beri reglim oldugundan geç kalktım
kendimi çok yorgun hissediyorum, sabah 6 gibi kardeşime kalktım işe gidiyordu, küçüğe de 7:30da kalktım o da ben hazırlanırım sen yat dedi ikisine de bişey yapmadım girdim yattım...
ne zamandır tartının yüzüne bakmıyordum daha doğrusu bnm ona bakacak yüzüm yoktu
çizelgemde 73,8 ama ben o zafiyet geçirdiğim zamanlarda bile bizim tartı 75in altına hiç inmedi
bugun tartıldım 77 gösteriyor regl de var tabii...
yani o kadar salmaya, sporu aksatmaya rağmen en fazla 2 kg almış olmak mucize gibi... tabii bu işin özrü yok ama ne bileyim ben başa geri döndüğümü düşünmüştüm bu azıcık da olsa moral oldu ki eski kiloma en fazla 2 haftaya dönerim inşallah
zaten asıl bu salmama neden olan şey, leslieyi bırakmam oldu, diğer videoları yap ama leslieye neden bırakırsın ki, işte bnm akıl
ben leslie'me geri döndüm şekerler, günde 1 mil olsun yapacagım, diğerlerini yapsam bile...
gelelim menü bildirime...
11:30 - 1 kase nesfit (tam yağlı sütle maalesef)
saat 13:00-13:30 gibi adam gibi öğle yemeğimi de yerim oh mis...

Son düzenleme:

adet donemınde 2 kılo fazla cıkıyosun zaten ama obur turlu 73 den 77 ye cıokmasaydın keske ne kadar zor verılıyo leslıe ben de yuruyorum karın hareketlerınıde yapıyorum etkılı bıseyyy

adet donemınde 2 kılo fazla cıkıyosun zaten ama obur turlu 73 den 77 ye cıokmasaydın keske ne kadar zor verılıyo leslıe ben de yuruyorum karın hareketlerınıde yapıyorum etkılı bıseyyy
tatlım ztn ben 73lü rakamı sadece hastanedeki dijital alette gördüm bnm tartı 75in altına hiç inmedi, o 73.8 ölçüldüğümde evde 75 geliyordum ztn!!! yani toplamda en fazla 2kg almışım onu da ben halledeceğimi düşünüyorum

reglyken 1,5-2 kilo fark edio die biliorum ama sen 77 diye düşün bianda 75i görnce sevinirsin:)

oda zaten adetın sıskınlıgldlr muhtemelen..

tatlim reglken tartıya aldırma hakikaten. gelen 2 kilo olsun bıraksan bir ay sonra 3 4 kilo olacak bence bunu düşünmek lazım.

bu arada dün yediklerinle ilgili yorum yapmak istiyorum çok iyi yemişsin menünde fazla yok ama eksik var sanki ama şöyle bir 100 g et tavuk falan eklesen iyi olurmuş protein az olmuş gibi geldi bana.

tatlım ben fazla et yemiyorum oldugunda da evde ne varsa, gramaj ölçüsü yapmıyorum protein konusunda da ben düşük proteinle besleniyorum çünkü böbreğe ağır yük bindirmek istemiyorum
dün akşam da ne varsa onu yedim:))) sonucta her zaman her şeyi istediğin gibi bulmak mümkün olmuyor

evet tatlım tabii ben kendi yemeğimi kendim pişirip kendim yediğim için herkesi öyle sanıyorum bazen :) ah keşke ben de ailemle yaşıyor olsam anne yemekleri yesem :)

en iyisi aslında kahvaltıda 1 yumurta veya biraz peynir yemek. en kolay protein alma yolu bu :) böbrekler kısmını bilmiyorum hiç tabii...

bana annemin yemekleri yağlı geliyor artık... ama tabii onun eli başka:)
peynir yiyorum ztn
ben 13 yıldır düşük proteinli diyet uyguluyorum herşeyi yemiyorum

Bende senin gibi cinsim öle her eti yemem kuzu yemem koyun yemem yağlı et yemem sakatat yemem tavuğun derisini ve etindeki siyah yerleri yemem:) hele ki et kokuosa hiç yemem ayy bide tavuğun tiği aklıma gelince onuda yiyesim gelmio=) ibiği falan böyle ıyy nası yiyoruz onu:) en iyisi proteini peynirden almak:)

naber lily bajim nasi gidio diyet
iyidir bacım şükür bi ara tökezledim ama şimdi yine eski düzene devam

sana da gelcem inşallah, umarım diyet aynen devamdır...
aynen ben de senin gibiyim...
sakatat ztn yasak sadece yılda bir iki kez ciğer izni çıktı onu da geçende maşallah yediğime yiyeceğime bin pişman oldum yorumlardan sonra... tabii 13 yıl sevdiğin bişeyden ayrı kalmayı herkes bilmez, yediğim de yarım tabaktı altı üstü... neyse bi dahaki kurbana inşallah :)
ben peynir de çok yemem ki kuzum...
yogurt yerim ama

iyi geceler lilişim ..
seni eski modunda görmek güzel ....

baklagil yemek lazımmış et yemeyenler için. nohut kurufasulye ve barbunya...

baklagil yemek lazımmış et yemeyenler için. nohut kurufasulye ve barbunya...
evet tatlım biliyorum ama bana çok fazla baklagil de sakıncalı, mercimek mesela dikkatli kullanmam gereken bir gıdaymış ki ben cok severim
dedim ya protein ben de kısıtlı hem baklagil aynı zamanda karbonhidrat yerine de geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…