ahhhh ahhhh negüzel vermişsiniz şu kiloları nekadar sürede verdiniz bende bi 58 olsaydım sonra 55 i de görürdük 8 kilom kaldı şubata vermem gerek
bende kiloları vereyim 2. çocugu düşünüyorum ama zayıfken tadını çıkarayım 1 sene felan ondan sonra 2 bebek![]()
takiplerime göre 2012 erkek çocuk senesi 2013 kız çocuk senesi (herşeyi allah bilir ama takiplerim sonucu söylüyorum) çünkü 2010da doğum yaptığımda o sene 10 bebekden 8 i erkekdi bu sene 10 bebekden 8 i kız ozaman gelecek sene erkek senesi diger senede kız bende 1 oğlum olduğu için 1 de kızım olsun düşüncesi ile 2013 e istiyorum allahın izniyle
inşallah canım sende görürsünn çok güzel bir duygu yaklaşık 3 ,5 ayda verdim kiloları çook şükürrr
yaaa benimde bir oğlum var kızım olsun istiyorum bende tabi hayırlıysa kesinlikle önce zayıflığımın tadını çıkarayım ondan sonrada bakıcaz artık çok güzel takibetmişsin ozaman bendemi 2013 ü beklesem eşimle konuşucam bu konuyu sağol iyiki yazmışsın canım
Kızlar harikasınız valla öldüm gülmekten.Hehehe öyle bi erkek senesi kız senesimi var =) hehehe ben eşlerinize bu durumu nasıl açıklıcaksınız onu merak ediyorum.Açıklayınca surat ifadelerini banada söyleyin olur mu ? eheeheheh
şimdi yabancı bir video dinliyorum
bel çevresindeki yağları 1 haftada nasıl yok ederiz? isimli bir video ki zayıflatan 5 besinden bahsediyor
onları yazmak istiyorum sizlere...hoşuma gitti, umarım faydası olur....
- Berries yani çilek, ahududu, böğürtlen, yaban mersini gibi minik yer bitkileri diyelim, orman meyveleri daha doğru olur herhalde... yanlış tercüme etmek istemedim... tabii doğal olanları en iyisi, ve aynı zamanda doğal diüretiklerdir, yani vücuttan ödem atıcı özelliğe sahipler (annem yaban mersini getirmiş komşu bahçeden ztn dedim artık yoğurda katıp tüketirim diye bu videoyu izleyince kesin deneyeceğim)
- Nuts - yani çerez, fındık, fıstık, badem, ceviz, kaju gibi... bunlar da şeker içermedikleri için vücutta yağ birikimine neden olmaz aynı zamanda doğal yağ asitleri barındırırlar
- Oatmeal - yani yulaf veya yulaf ezmesi... yüksek lif içeriği nedeniyle hem tok tutuyor hem de tahıllı
- Red meat - yani kırmızı et... ama özellikle doğal olanlar tercih edilmeli
- Whole eggs - yani bütün yumurta, özellikle doğal ya da organik olanlarından, omega 3 yağ asitleri ve protein içeriğinden dolayı
Canım yani benim 5-6 yıllık can simitlerim bunları yiyince yok olcak mı? Hemen deniyelim bunları nasıl yiycez ara öğündemi hepsinden mi yemek gerek falan biraz daha bilgilendirirsen sevinirim.
selam kızlar
bugun cok geç kalktım öncelikle üzülerek itiraf ediyorum
sabah - 11:00
- salçalı yumurta
- 2 dl tahıllı ekmek
- 2 çay kaşığı bal
- çay
öğle - 15:00
1 tabak aşure üzerinde cevizle (çok acıkmıştım yiyecek bişey yoktu ondan)
akşam - 18:00
- 1.5 dl tahıllı ekmek
- yarım tabak yogurtlu havuç salatası
- 5-6 yk zeytinyağlı pırasa yemeği (pirinci çok azdı bir de annem portakal suyu ile yapmış)
- 2-3 yk aşure
toplamda yaklaşık 800-1000 kalori almışım
su - 1,5 lt
spor - Special K zumba cardio - 12dk +5 dk cool down (aslında devam ederdim de karnıma bi ağrı girdi son 5dkyı yapayım bari dedim)+ 4dk special K hindu belly dance (hint göbek dansı)
az oldu ama artık yarın daha çok yaparım....
bugun de boyle geçti işte...
aslında diyetisyenin yazdığı diyeti uygulayasım var ama bilmiyorum karar vermedim henüz...
şimdilik hoşçakalın
sevgiler...
Lilişş afferin sana bence aşura yedin diye öğlen yemek yememen çok yerinde bir hareket olmuş.800-1000 kalori ne ki diyetisyene gitsen daha fazlasını verirdi bence biz diyet gruplarından sonra psikolojik tedavi almalyız hepten kafayı yedik tanıntılı olduk nerdeyse yediğim meyveyi bilem aa olsn bununda kalorisi var diyerek yemicem.