Lily86'nın Diyet Günlüğü

Maşallah aşkitoma şu keşkeği anama yaptırabilirsem yaptırayım bende

bu arada yazmayı unuttum kızlar...
saat akşam 20:00de 15 kadar kestane yedim ama küçüktü
bi de 5 tane kuru kayısı
bi de bir iki çay kaşığı çokokrem tırtıkladım

bi de 5 tane kuru kayısı

bende şimdi 3 tane kuru kayısı ve 200 ml light süt içtim :)
tv de nutella reklamı var
tv camına uçacağım şimdi :)
ama sabır

bende şimdi 3 tane kuru kayısı ve 200 ml light süt içtim :)
tv de nutella reklamı var
tv camına uçacağım şimdi :)
ama sabır
ben de artık yeter dedim yarından itibaren eski sağlıklı düzenime dönüyorum börek de yok başka bişey de...
bu arada ben hiç aç kalmadan verdim bu 5-6kiloyu hatta fazla fazla yedim bnm metabolizma aç kalmaktan kilo almıştı ztnn....

sen benim yediklerimi görsen inanamazsın
ben bu kiloları yemek yemeden abur cuburla bu hale getirdim :)
o kadar çok yemek seçerim ki
ama ver cips çikolata sapık gibi çatlayıp kusuncaya mideyi bozuncaya kadar yerim
ah ah

bi de 5 tane kuru kayısı

ah lilyim ahhh
benimde eski düzenime dönmem lazım...
3 haftadır gram oynamadım...

selam nabersin kuzummmm??????
hiç üzülme canım gidicek buuu kilolar veeee incecik olucaksınnnn AMİNNNNNNNNNNNN

lilymmmm ben bu akşam ne yicem söyliyimmmmiiiii ama kızma lütfennn

burger kıng tannn hamburger yicem hemde menü söz verdim oğluma ve eşime birlikte yiyelim dediler yemessen seninle konuşmam dedi kuzuşumm tehdit var yani yicem artık
offfff offffffffffffffffffffffff
kafam bozuldu valla korkuyorummmmmmm

tatlım cnmmm esinim... çıtır anne seni
kız biz o kadar cok takıntılı olmuşuz ki bu diyet ve beslenme konusuna yemekten korkuyoruz artık
ye tabii tatlım kızcak ne var? hem ne güzel ailecek felekten bi gün çalın valla senin yerinde olsam hiç çaktırmazdım bile
afiyet olsun cnm bnmmmmmm

sağollllllllllllllllll canım sormaaaa ya çok fena hemde yediğim herşeyi hesaplar oldum bee giç böyle değildim bulduğumu yerdim ama şimdi öyle değil dikkat ediyorum mecburen
ben ikinci çocuğu düşünüyorum şu kilom iyice otursun düzene zayıf hamile kalmak istiyorum en çok isteğimde bu umarım öyle olurrrr

ahhhh ahhhh negüzel vermişsiniz şu kiloları nekadar sürede verdiniz bende bi 58 olsaydım sonra 55 i de görürdük 8 kilom kaldı şubata vermem gerek
bende kiloları vereyim 2. çocugu düşünüyorum ama zayıfken tadını çıkarayım 1 sene felan ondan sonra 2 bebek
takiplerime göre 2012 erkek çocuk senesi 2013 kız çocuk senesi (herşeyi allah bilir ama takiplerim sonucu söylüyorum) çünkü 2010da doğum yaptığımda o sene 10 bebekden 8 i erkekdi bu sene 10 bebekden 8 i kız ozaman gelecek sene erkek senesi diger senede kız bende 1 oğlum olduğu için 1 de kızım olsun düşüncesi ile 2013 e istiyorum allahın izniyle

inşallah canım sende görürsünn çok güzel bir duygu yaklaşık 3 ,5 ayda verdim kiloları çook şükürrr
yaaa benimde bir oğlum var kızım olsun istiyorum bende tabi hayırlıysa kesinlikle önce zayıflığımın tadını çıkarayım ondan sonrada bakıcaz artık çok güzel takibetmişsin ozaman bendemi 2013 ü beklesem eşimle konuşucam bu konuyu sağol iyiki yazmışsın canım

cnm inşallah hakkında hayırlısı olur ama çok düşünmemeye bak

kilo almıcam diye düşünürsen alırsın çünkü beyin kilo almıcam lafını bile kilo alıcam olarak algılar, sen zayıf kalacağim diye söyle kendine emin ol öyle kalacaksın ve daha mutlu olacaksın o zaman 2013te kız yeğenler bekliyoruz sizden hanımlar

Son düzenleme:
şimdi yabancı bir video dinliyorum
bel çevresindeki yağları 1 haftada nasıl yok ederiz? isimli bir video ki zayıflatan 5 besinden bahsediyor
onları yazmak istiyorum sizlere...
  1. Berries yani çilek, ahududu, böğürtlen, yaban mersini gibi minik yer bitkileri diyelim, orman meyveleri daha doğru olur herhalde... yanlış tercüme etmek istemedim... tabii doğal olanları en iyisi, ve aynı zamanda doğal diüretiklerdir, yani vücuttan ödem atıcı özelliğe sahipler (annem yaban mersini getirmiş komşu bahçeden ztn dedim artık yoğurda katıp tüketirim diye bu videoyu izleyince kesin deneyeceğim)
  2. Nuts - yani çerez, fındık, fıstık, badem, ceviz, kaju gibi... bunlar da şeker içermedikleri için vücutta yağ birikimine neden olmaz aynı zamanda doğal yağ asitleri barındırırlar
  3. Oatmeal - yani yulaf veya yulaf ezmesi... yüksek lif içeriği nedeniyle hem tok tutuyor hem de tahıllı
  4. Red meat - yani kırmızı et... ama özellikle doğal olanlar tercih edilmeli
  5. Whole eggs - yani bütün yumurta, özellikle doğal ya da organik olanlarından, omega 3 yağ asitleri ve protein içeriğinden dolayı
hoşuma gitti, umarım faydası olur....

selam kızlar
bugun cok geç kalktım öncelikle üzülerek itiraf ediyorum

sabah - 11:00
- salçalı yumurta
- 2 dl tahıllı ekmek
- 2 çay kaşığı bal
- çay

öğle - 15:00
1 tabak aşure üzerinde cevizle (çok acıkmıştım yiyecek bişey yoktu ondan)

akşam - 18:00
- 1.5 dl tahıllı ekmek
- yarım tabak yogurtlu havuç salatası
- 5-6 yk zeytinyağlı pırasa yemeği (pirinci çok azdı bir de annem portakal suyu ile yapmış)
- 2-3 yk aşure

toplamda yaklaşık 800-1000 kalori almışım
su - 1,5 lt
spor - Special K zumba cardio - 12dk +5 dk cool down (aslında devam ederdim de karnıma bi ağrı girdi son 5dkyı yapayım bari dedim)+ 4dk special K hindu belly dance (hint göbek dansı)
az oldu ama artık yarın daha çok yaparım....
bugun de boyle geçti işte...
aslında diyetisyenin yazdığı diyeti uygulayasım var ama bilmiyorum karar vermedim henüz...
şimdilik hoşçakalın
sevgiler...

canım bizim bahçede yazın böğürtlen oluyo kendikendine çoğalıyo onlardan bazen toplayıp yiyordum
fındık badem ceviz vazgeçilmezim zaten
şu yulaf ezmesinden bende alcam değişiklik olur
etde vazgeçilmezim
yumurtada öyle ozaman göbekdeki yağlarımın erimemesi için bi sebep yok
paylaşımın için teşekkür tatlım

menün güzel canım öğlen haricinde neyse ki fazla kalori almamışsın
sporda hiç yokdan iyidir

bence gayet başarılı
8 gündür hiç ekmek yemedim
listelerde ekmek görünce canım çekiyor

canım menün harika bence,aşure yemişsin ama dengeleyerek yemişsin
böyle devam et...
ben hala diyet moduma giremiyorum...
off yaaa
bugün gene yedim ,içtim

bence gayet başarılı
8 gündür hiç ekmek yemedim
listelerde ekmek görünce canım çekiyor

bencede çok iyi gidiyosun lilycim.merak ettiğim bi şey var.bazı diyet listelerinde sabahları simit ve ayran görüyorum.ikisinin beraber yenmesinin sebebi varmıdır?bir de benim yemek yeme isteğim akşam 8 den sonra acaip artıyor.bişey yememek için kendimle çok fazla cebelleşiyorum.senin bir formülün varmı bunu için?sevgiler..

günaydınlar lilymmmmmmmmmmmmmmmm
naber kuzum??menülerini inceledimde gerçekten çok güzel ee tabi azıcık kaçamak var ama görmedim onları ben
incecik olduğunu okumak istiyorum vee az kaldığını hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…