• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lily86'nın Diyet Günlüğü

Bulguru sevmediğimden kısırda yiyemiyorum çok güzel aslında ama damak tadım yerlerde ben napim :43:

:1::1: anladim canimmm
egelisin o zaman:1:

yorum yapacam tabiki :)) begendim zaten az yagli felan, tam diyet yemegi:1:
teşekkür ederim tatlım yaaaa
evet tamamen bugün bizzat yaparak deneyimlediğim ve beğendiğim için de paylaştığım bişey yani doğaçlama birşey oldu plansız uydurduğum bişey kısaca:))))

ahhh kiyamammmm sanaaaa ne yalan söyliyim benimde canim cektiii

evet karamanliyim bende:1:
o zaman sen batirik yemegide bilirsinnnn:1:
lahanayla batirik süper ikili
aciktim ben simdiiiiiiii

ADANALI OLARAK BİLMİYORDUM BATIRIĞI
ama evlenince öğrendim ilk yediğimde çıkarmamak için kendimi zor tutmuştum ama şimdi vazgeçilmezim ohhhhhhhhh içine bide fesleğen koyuyorm süper oluyo ekşili acılı:D
ozaman sende arabaşını bilirsin:D hamurla:D süper ikili

Bulguru sevmediğimden kısırda yiyemiyorum çok güzel aslında ama damak tadım yerlerde ben napim :43:
tatlım olabilir damağına hitap etmiyorsa bu kötü bir damak zevkin olduğu anlamına gelmez
herkes bulgur yiyemez çünkü hazmı zordur, vücudun tolere edebilmesi zordur senle alakası yok bunun tamam tatlım?
ben senin damak tadının çok güzel olduğuna inanıyorum sen de inan...

teşekkür ederim tatlım yaaaa
evet tamamen bugün bizzat yaparak deneyimlediğim ve beğendiğim için de paylaştığım bişey yani doğaçlama birşey oldu plansız uydurduğum bişey kısaca:))))

rica ederim bebegimmm:16:

ama evlenince öğrendim ilk yediğimde çıkarmamak için kendimi zor tutmuştum ama şimdi vazgeçilmezim ohhhhhhhhh içine bide fesleğen koyuyorm süper oluyo ekşili acılı:D

evet yaaa bilmezmiyimmm:1:
aynen hamurla süper ikili :D aciktim ben simdi vallaaaaa yemek konusu kapansinn lütfennnn:9:

bu arada lilycim istanbula hic gelmedim, gelirsem bi kapim var artik, gezdirirsin beni dimi:1::16:

ben de biliyorum arapaşını daha doğrusu duydum hiç yapmadık babaannem rahmetli söz ederdi ama rica etsem arkadaslar bu yöresel yemek muhabbetlerini bıraksak, lütfen...
cok rica edeceğim

herkese günaydıııınnnn
ne zamandır doğru düzgün siteyi takip edemiyordum inşallah bugun hepinizin topiğini ziyaret edip yorumlarda bulunacagım unutmuş değilim takibi
:10:
bugunkü kahvaltı:
- 2 dl tahıllı ekmek
- 1 kk light beyaz peynir
- 1 domates
- 4 yeşil zeytin
- 150 ml yağsız süt

bugun aslında montignac beslenme düzenini denemek istiyordum ama bakalım gün sonuna kadar ne kadar başarılı olurum bilinmez
eğer bugunü hayırlısıyla atlatırsam bir süre devam edeceğim bakalım deneyip göreceğiz:)
hepinize sevgiler:16:

herkese günaydıııınnnn
ne zamandır doğru düzgün siteyi takip edemiyordum inşallah bugun hepinizin topiğini ziyaret edip yorumlarda bulunacagım unutmuş değilim takibi
:10:
bugunkü kahvaltı:
- 2 dl tahıllı ekmek
- 1 kk light beyaz peynir
- 1 domates
- 4 yeşil zeytin
- 150 ml yağsız süt

bugun aslında montignac beslenme düzenini denemek istiyordum ama bakalım gün sonuna kadar ne kadar başarılı olurum bilinmez
eğer bugunü hayırlısıyla atlatırsam bir süre devam edeceğim bakalım deneyip göreceğiz:)
hepinize sevgiler:16:

afiyet olsun çok güzel başlamışsın:7:

lily kahvaltın süper,harika gidiyosun....:8:
ben kahvaltıda çay içiyorum.bu yüzden yediklerimden yeterince verim alamıyorumdur....
sen nası süt içiyosun,ben peynir ve sütü bir arada düşünemiyorum...:50:

hergün tartılmıyosun,herhalde...
kesin 2 kg den fazla vermişindir sen....:8:

hergün tartılmıyosun,herhalde...
kesin 2 kg den fazla vermişindir sen....:8:
yok cnm yaa nerdeeeeee
ben arada çikolata krizlerine girip yedim ya
ama sabah baktım bi kilo daha gitmiş belki yarım da olabilir bizim tartı dijital değil de..
ama olsun vereyim de az olsun kalıcı olsun
lily kahvaltın süper,harika gidiyosun....
ben kahvaltıda çay içiyorum.bu yüzden yediklerimden yeterince verim alamıyorumdur....
sen nası süt içiyosun,ben peynir ve sütü bir arada düşünemiyorum...
sağol cnm inşallah öyledir
cnm aslında ben de iki proteini bir arada yiyemiyorum (yumurta+peynir, yumurta+sucuk, et+yoğurt gibi) ama diyetisyen veriyordu alıştırmaya çlıştım mesela tavuk veya köfte yanında ayran içebiliyorum artık sütle de peynir
ama süt light peynir light yani süt kokusu almıyorum yağlı bir tat olmuyor ondan
çayı genelde ben de içiyorum da bugun yalnız kahvaltı etme şansım vardı çay demlemedim
başlarda sütü en son bir dikişte içiyordum zamanla alıştım ztn ben yerken bişey içemem çayı da hep en son içerim
yani tercihe ve o anki duruma bağlı içemiyorsan da çok bişey farketmez üzülme

Son düzenleme:
arada bende çiko krizine giriyorum....:1:
küçük bir parça yiyorum...

benim tartı digital de ne oluyo,
bi çıkıyom 59.7
bidaha çıkıyom 59 4
korkuyorum valaa 60 göstercek die...
acayipp moralim bozulur:18:

arada bende çiko krizine giriyorum....:1:
küçük bir parça yiyorum...

benim tartı digital de ne oluyo,
bi çıkıyom 59.7
bidaha çıkıyom 59 4
korkuyorum valaa 60 göstercek die...
acayipp moralim bozulur:18:

en sonunda butun dijital tartıları yakıcam. bıkım bu oynaklıktan ben ya.

en sonunda butun dijital tartıları yakıcam. bıkım bu oynaklıktan ben ya.
amannnn boşverin kızlar
siz olaya şöyle bakın bence mesela kendimden örnek vereyim 77,7 isem de 77,3 isem de ben 77yim boşver küsüratı at gitsin yaaa ne takıyorsunuz?
o yuzden bn seviyorum tartımı 77-78 mi gösteriyor ha işte 77,5 falanım deyip seviniyorum siz de oyle yapın bence

benim tartımda dijital ama hiç oynaklık yok özellikle eşimle test ettik evin her köşesinde aynı çıkıyor belki bikaç gr oynar okadar
sadece kıyafetle tartılınca 1 kilo falan fazla çıkıyor bence onu kafanıza tekmayın ben mesela sabit bir yerde tartılırım hep hiç değişmez
başka yerlerdede bakmam hayatta

Back