teşekkür ederim tatlım yaaaaanladim canimmm
egelisin o zaman
yorum yapacam tabiki :)) begendim zaten az yagli felan, tam diyet yemegi
ahhh kiyamammmm sanaaaa ne yalan söyliyim benimde canim cektiii
evet karamanliyim bende
o zaman sen batirik yemegide bilirsinnnn
lahanayla batirik süper ikili
aciktim ben simdiiiiiiii
tatlım olabilir damağına hitap etmiyorsa bu kötü bir damak zevkin olduğu anlamına gelmezBulguru sevmediğimden kısırda yiyemiyorum çok güzel aslında ama damak tadım yerlerde ben napim
teşekkür ederim tatlım yaaaa
evet tamamen bugün bizzat yaparak deneyimlediğim ve beğendiğim için de paylaştığım bişey yani doğaçlama birşey oldu plansız uydurduğum bişey kısaca:))))
ADANALI OLARAK BİLMİYORDUM BATIRIĞI
ama evlenince öğrendim ilk yediğimde çıkarmamak için kendimi zor tutmuştum ama şimdi vazgeçilmezim ohhhhhhhhh içine bide fesleğen koyuyorm süper oluyo ekşili acılı
ozaman sende arabaşını bilirsinhamurla süper ikili
ben de biliyorum arapaşını daha doğrusu duydum hiç yapmadık babaannem rahmetli söz ederdi ama rica etsem arkadaslar bu yöresel yemek muhabbetlerini bıraksak, lütfen...ADANALI OLARAK BİLMİYORDUM BATIRIĞI
ama evlenince öğrendim ilk yediğimde çıkarmamak için kendimi zor tutmuştum ama şimdi vazgeçilmezim ohhhhhhhhh içine bide fesleğen koyuyorm süper oluyo ekşili acılı
ozaman sende arabaşını bilirsinhamurla süper ikili
ben de biliyorum arapaşını daha doğrusu duydum hiç yapmadık babaannem rahmetli söz ederdi ama rica etsem arkadaslar bu yöresel yemek muhabbetlerini bıraksak, lütfen...
cok rica edeceğim
sağol tatlım kusura bakmayın hem konu dağılmasın hem de okuyanların canı çekmesin ondan yani yoksa kişisel algılamayın nolur....kapattık gitti canm
sağol tatlım kusura bakmayın hem konu dağılmasın hem de okuyanların canı çekmesin ondan yani yoksa kişisel algılamayın nolur....
herkese günaydıııınnnn
ne zamandır doğru düzgün siteyi takip edemiyordum inşallah bugun hepinizin topiğini ziyaret edip yorumlarda bulunacagım unutmuş değilim takibi
bugunkü kahvaltı:
- 2 dl tahıllı ekmek
- 1 kk light beyaz peynir
- 1 domates
- 4 yeşil zeytin
- 150 ml yağsız süt
bugun aslında montignac beslenme düzenini denemek istiyordum ama bakalım gün sonuna kadar ne kadar başarılı olurum bilinmez
eğer bugunü hayırlısıyla atlatırsam bir süre devam edeceğim bakalım deneyip göreceğiz:)
hepinize sevgiler
teşekkür ederim bu bnm fiks kahvaltı menüm ztnafiyet olsun çok güzel başlamışsın
yok cnm yaa nerdeeeeeehergün tartılmıyosun,herhalde...
kesin 2 kg den fazla vermişindir sen....
sağol cnm inşallah öyledirlily kahvaltın süper,harika gidiyosun....
ben kahvaltıda çay içiyorum.bu yüzden yediklerimden yeterince verim alamıyorumdur....
sen nası süt içiyosun,ben peynir ve sütü bir arada düşünemiyorum...
arada bende çiko krizine giriyorum....
küçük bir parça yiyorum...
benim tartı digital de ne oluyo,
bi çıkıyom 59.7
bidaha çıkıyom 59 4
korkuyorum valaa 60 göstercek die...
acayipp moralim bozulur:18:
amannnn boşverin kızlaren sonunda butun dijital tartıları yakıcam. bıkım bu oynaklıktan ben ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?