valla süpersin tatlım ne diyim?!Tamam bakıyorum tatlım linke. Bugun hiç kaçamak yapmadım. şimdilik iyiyim yanii.
ben de aslında yapmıyordum eğitmeye başlamıştım irademi ama herkes gözümün önünde yiyiyor bir de bilgisayara giremiyorum leslie falan da yapamadım kaç gündür sinir oldum kendime kızıyorum
ee yapacak başka bişey yok evde ya ev işi ya tv, oyle olunca da el boş durmuyor ki
ama yarın tekrardan kontrolü elime alıyorum inşallah
bu arada aebenin günlüğünü de takip ediyordum düşük glisemik indekse dayalı beslenme uyguluyormuş, eee ben de bu konuda az da olsa dikkat ediyordum ztn bir de o yöntemi deneyeceğim hem aç kalmadan yiyerek zayıflanıyor hem de insülin salgılaması azalarak pankreas yorulmuyor
ztn montignac (montinyak diye okunuyor) beslenme tarzı benm beslenme tarzıma cok uygun yani sadece ekmek dikkatli tüketiliyor ve tahıllı olmalı onun haricinde aynı bnm yediklerim gibi az yağlı bir beslenme şekli
deneyeceğim montiyi de ama şu an bu beslenme tarzını iyice öğrenmeye çalışıyorum 1 hafta olsun deneyeceğim ama çünkü şekerim son 8 yılda 1-2 kez fırladı önlem almam lazım