Lily86'nın Diyet Günlüğü

Tamam bakıyorum tatlım linke. Bugun hiç kaçamak yapmadım. şimdilik iyiyim yanii.
valla süpersin tatlım ne diyim?!
ben de aslında yapmıyordum eğitmeye başlamıştım irademi ama herkes gözümün önünde yiyiyor bir de bilgisayara giremiyorum leslie falan da yapamadım kaç gündür sinir oldum kendime kızıyorum
ee yapacak başka bişey yok evde ya ev işi ya tv, oyle olunca da el boş durmuyor ki
ama yarın tekrardan kontrolü elime alıyorum inşallah
bu arada aebenin günlüğünü de takip ediyordum düşük glisemik indekse dayalı beslenme uyguluyormuş, eee ben de bu konuda az da olsa dikkat ediyordum ztn bir de o yöntemi deneyeceğim hem aç kalmadan yiyerek zayıflanıyor hem de insülin salgılaması azalarak pankreas yorulmuyor
ztn montignac (montinyak diye okunuyor) beslenme tarzı benm beslenme tarzıma cok uygun yani sadece ekmek dikkatli tüketiliyor ve tahıllı olmalı onun haricinde aynı bnm yediklerim gibi az yağlı bir beslenme şekli
deneyeceğim montiyi de ama şu an bu beslenme tarzını iyice öğrenmeye çalışıyorum 1 hafta olsun deneyeceğim ama çünkü şekerim son 8 yılda 1-2 kez fırladı önlem almam lazım

geçtiğimiz yaz 40 beden mayo giymiştim şuan 42 beden felanım ama bu yaz 38 beden bikini giyceeeeemmm (tabi eşim izin verirse) mayonun üstüne şort giydirdi yaa geçen yaz

bu erkekler yokmu
allahtan bekarim öyle bi sorunum yok
hayalimdeki beden 36
insallah allahim bana o günleride gösterir

aynen bendede öyle
yeni aldigim pantolonlar ilk günlerde cok dar olur
ama bi kac gün sonra bolariyor

Lily gel kız çiko diyeti yaapalım :)

bende varim bendeeeeeeeee

menüyü begendimmm
kisira bayilirim bu arada
afiyet olsun lilycimmmm
bu arada: cikolata ne oluyor
yok kiz saka yapiyorum, arada yemek lazim tabii cikolata :)

vallahi görümcem kısır yapmış gel ye diye yukarı çağırdı içim gitti ama yemedim çıkmadım aşağıda sakın getirme dedim görünce dayanamıyor insann

sağol tatlım
gel sana da yapayım kısır afiyetle yeriz karşılıklı:13:
çikolataya gelince, valla tatlım dayanamadım napayım
ama yarın montignac diyetine başlıyorum nasip olursa bnm beslenme şeklimin ekmeği az hali:)
bakalım neler olacak?! becerirsem ve kilo da verirsem devamlı uygularım elimden geldiğince
nasıl bişey diye merak ediyorsanız sizi başka bir linke yönlendirmeden özet geçeyim:
sabah haricinde ekmek yok o da tahıllı olmak zorunda
az yağlı beslenme de önemli tabii elimizden geldiğince (bnm tek firem tam yağlı yoğurt olacak maalesef(( )
aynı bnmki gibi aralarda meyve de var tabii düşük glisemik indeksli elma, armut gibi
onun haricinde et, sebze, baklagil (baklagil sınırlı ama), unsuz ve kremasız çorba salata vs yenebilir
ben denedikçe daha fazla bilgi sahibi olacağım inşallah size de yazarım buradan nasıl gidiyor diye...

vallahi görümcem kısır yapmış gel ye diye yukarı çağırdı içim gitti ama yemedim çıkmadım aşağıda sakın getirme dedim görünce dayanamıyor insann
kız ye bişey olmaz tabii ölçülü olması kaydıyla bi de salatası bol olursa az da yesen doyurur, miden şişiyor ztn ben 4te yedim hala yeni yemiş gibiyim
tarifini de yazacagım inşallah...

Son düzenleme:

amannn sakinnnn, iyi demissin görümcene
evet insan görünce dayanamiyor..
bide bol limonlu olacakkkk
yaninda haslanmis lahana felan

tskler tatlimmm yemis kadar oldummm
evet okumustum az önce yazmistin
sonuclarini bekliyorum
sen becerirsin tatlim cok azimlisin

kisirin yaninda haslanmis lahani fazla kisi bilmiyor
süper oluyor ama
bide yaninda tursuuuu

nerelisin sen sadiyem33 merak ettim, hem topalagi hemde kisirin yaninda haslanmis lahanayi biliyorsun

ben adanalıyım ama mersinde oturuyorum eşimin babası karamanlı canım annesi günlarlı
sen karamanlıydın sanırım bahçemizde lahana var ama yaprak yaprak olandan kısırın yanında vazgeçilmez

kisirin yaninda haslanmis lahani fazla kisi bilmiyor
süper oluyor ama
bide yaninda tursuuuu

nerelisin sen sadiyem33 merak ettim, hem topalagi hemde kisirin yaninda haslanmis lahanayi biliyorsun
tatlım yanlış hatırlamıyorsam adanalıydı daha önce yazmıştı sana ama mersinde oturuyordu
sen de karamanlıydın değil mi?

aynen vallahi eminim yukarda görümcemde kısır bitmemiştir yukarı çıkmamak için kendimi tutuyrm ama yemiceeeeeeeemmmmmmm

yeme sakın yeme bir kaşıktan bişey olmaz deme bir kaşık yiyince insan devamı geliyor
yada hemen az bulguru haşla bol marulla maydonoz taze soğanla karıştır azda yağ alsana kısır ohh hemde diyet :)))))))))))

ama olmaz ama yaa acıktırdınız beni

ahhh kiyamammmm sanaaaa ne yalan söyliyim benimde canim cektiii

ben adanalıyım ama mersinde oturuyorum eşimin babası karamanlı canım annesi günlarlı
sen karamanlıydın sanırım bahçemizde lahana var ama yaprak yaprak olandan kısırın yanında vazgeçilmez

evet karamanliyim bende
o zaman sen batirik yemegide bilirsinnnn
lahanayla batirik süper ikili
aciktim ben simdiiiiiiii

tatlım yanlış hatırlamıyorsam adanalıydı daha önce yazmıştı sana ama mersinde oturuyordu
sen de karamanlıydın değil mi?

evet tatlim bende karamanliyimmm sen nerelisin bakiyim lilycimmm

kızlar kısır tarifimi paylaştım dileyen buradan ulaşabilir, yorumlarınızı bekliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/484834-diyet-kisir-tarifi.html#post21788713

hemen yaziyorum tarifini, deniycem bir gün

evet tatlim bende karamanliyimmm sen nerelisin bakiyim lilycimmm

hemen yaziyorum tarifini, deniycem bir gün
valla bnm nereli olduğum bile belli değil
memleket bi yerde ben her yerde:))) kısaca İstanbul doğumlu ve çocukluğu orada geçmiş Egeliyim desem daha doğru olacak (Egede de 3 şehir arası mekik dokuyorum çünkü:))))

tarife de yorum yap ok? :)))
bunu ilk bugün denedim çok da güzel oldu az yağlı olmasına rağmen lezzetliydi

Son düzenleme:
bizde kısırın yanında haşlanmış lahana veya marul yeriz
ama ben kısırı pek aramam olsa yerim olmasa aklıma gelmez
bence kısır kalabalık bir ortamda açık havada bol gırgırla şamatayla yenmesi gereken bir yemek
yanlızken gitmiyor

hahahahaha...
öyle olursa ben herhalde o tarifteki 4 kişilik kısırı tek başıma yerim
çok severim ama bizde kimse yemediğinden çok nadir yapılır bugun de o nadir günlerden biriydi 2 kişilik yaptım kardeşimle yedik

bu arada bu kısır muhabbetini bıraksak iyi olacak herhalde çünkü laf arada uzayıp gidiyor milletin canı çekmesin

anladim canimmm
egelisin o zaman

yorum yapacam tabiki :)) begendim zaten az yagli felan, tam diyet yemegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…