valla süpersin tatlım ne diyim?!Tamam bakıyorum tatlım linke. Bugun hiç kaçamak yapmadım. şimdilik iyiyim yanii.
geçtiğimiz yaz 40 beden mayo giymiştim şuan 42 beden felanımama bu yaz 38 beden bikini giyceeeeemmm (tabi eşim izin verirse) mayonun üstüne şort giydirdi yaa geçen yaz
tatlım ben bu bedenleri anlamış değilim 60 kilo iken de 40 beden giyiyordum 70 kilo iken de...
şimdi 80e tırmandım 46 giyiyorum anlamış değilim valla....:44:tabii bel bol geliyor basen tam oturuyor o da ayrı mevzu zaten
Lily gel kız çiko diyeti yaapalım :)
sabah- 07:30
- 2 dilim tahıllı ekmek
- yarım kk yarım yağlı beyaz peynir
- 5 yeşil zeytin (tuzsuz ve yağsız)
- domates-salatalık
- 1 bardak çay
10:00 - 500ml kadar limonlu yeşilçay
11:20 - 3 kuru kayısı (gün kurusu-natürel)+1 ceviz
öğle - 13:00
- 1 parça fırında tavuk yemeği
- yemeğin patatesinden 1-2 kaşık kadar (salçalı biberli sosuyla)
- 1 domates
- 1 kaşık kadar pilav (kardeşlerimden kalan kırıntılar)
ekmek yok
ara - 14:30
çikolata yedim[hesabıma göre 400-500 kalori falan ama meyve yerine saydım gerçi bu 4-5 prosiyonluk oldu ama ]
akşam yerine saydım - 16:15
1 tabak kısır (az bulgur,bol salata ve az yağla yapıldı)
akşam yemeği yedim sayılır artık bir meyve yerim bir de akşam yatmadan önce light süt içeceğim bugun gittim aldım:)
bu arada bnm yediğim beyaz peynir ,hani yarım yağlı dediğim, onun yağ oranı diğer markaların light peynirlerine oranla yarı yarıya daha düşükmüş çok sevindim
bugun 2 mil leslie yapacağım bir de şimdiye kadar 6 bardak su+yarım lt yeşilçay içtim suyu en az 10a tamamlamaya niyetlendim şimdiden haberiniz olsun
hepinize sevgiler...
bu erkekler yokmu
allahtan bekarim öyle bi sorunum yok
hayalimdeki beden 36
insallah allahim bana o günleride gösterir
aynen bendede öyle
yeni aldigim pantolonlar ilk günlerde cok dar olur
ama bi kac gün sonra bolariyor
bende varim bendeeeeeeeee
menüyü begendimmm
kisira bayilirim bu arada
afiyet olsun lilycimmmm
bu arada: cikolata ne oluyor
yok kiz saka yapiyorum, arada yemek lazim tabii cikolata :)
bu erkekler yokmu
allahtan bekarim öyle bi sorunum yok
hayalimdeki beden 36
insallah allahim bana o günleride gösterir
aynen bendede öyle
yeni aldigim pantolonlar ilk günlerde cok dar olur
ama bi kac gün sonra bolariyor
bende varim bendeeeeeeeee
menüyü begendimmm
kisira bayilirim bu arada
afiyet olsun lilycimmmm
bu arada: cikolata ne oluyor
yok kiz saka yapiyorum, arada yemek lazim tabii cikolata :)
kız ye bişey olmaz tabii ölçülü olması kaydıyla bi de salatası bol olursa az da yesen doyurur, miden şişiyor ztn ben 4te yedim hala yeni yemiş gibiyimvallahi görümcem kısır yapmış gel ye diye yukarı çağırdı içim gitti ama yemedim çıkmadım aşağıda sakın getirme dedimgörünce dayanamıyor insann
vallahi görümcem kısır yapmış gel ye diye yukarı çağırdı içim gitti ama yemedim çıkmadım aşağıda sakın getirme dedimgörünce dayanamıyor insann
sağol tatlım
gel sana da yapayım kısır afiyetle yeriz karşılıklı:13:
çikolataya gelince, valla tatlım dayanamadım napayım
ama yarın montignac diyetine başlıyorum nasip olursa bnm beslenme şeklimin ekmeği az hali:)
bakalım neler olacak?! becerirsem ve kilo da verirsem devamlı uygularım elimden geldiğince
nasıl bişey diye merak ediyorsanız sizi başka bir linke yönlendirmeden özet geçeyim:
sabah haricinde ekmek yok o da tahıllı olmak zorunda
az yağlı beslenme de önemli tabii elimizden geldiğince (bnm tek firem tam yağlı yoğurt olacak maalesef(( )
aynı bnmki gibi aralarda meyve de var tabii düşük glisemik indeksli elma, armut gibi
onun haricinde et, sebze, baklagil (baklagil sınırlı ama), unsuz ve kremasız çorba salata vs yenebilir
ben denedikçe daha fazla bilgi sahibi olacağım inşallah size de yazarım buradan nasıl gidiyor diye...
amannn sakinnnn, iyi demissin görümcene
evet insan görünce dayanamiyor..
bide bol limonlu olacakkkk
yaninda haslanmis lahana felan
tskler tatlimmm yemis kadar oldummm
evet okumustum az önce yazmistin
sonuclarini bekliyorum
sen becerirsin tatlim cok azimlisin
evet haşlanmış lahana bol limon bide turşu ohhhhhhhhh
evet haşlanmış lahana bol limon bide turşu ohhhhhhhhh
kisirin yaninda haslanmis lahani fazla kisi bilmiyor
süper oluyor ama
bide yaninda tursuuuu
nerelisin sen sadiyem33 merak ettim, hem topalagi hemde kisirin yaninda haslanmis lahanayi biliyorsun
ama olmaz ama yaa acıktırdınız beni
tatlım yanlış hatırlamıyorsam adanalıydı daha önce yazmıştı sana ama mersinde oturuyordukisirin yaninda haslanmis lahani fazla kisi bilmiyor
süper oluyor ama
bide yaninda tursuuuu
nerelisin sen sadiyem33 merak ettim, hem topalagi hemde kisirin yaninda haslanmis lahanayi biliyorsun
aynen vallahi eminim yukarda görümcemde kısır bitmemiştir yukarı çıkmamak için kendimi tutuyrm ama yemiceeeeeeeemmmmmmm
ama olmaz ama yaa acıktırdınız beni
ben adanalıyım ama mersinde oturuyorum eşimin babası karamanlı canım annesi günlarlı
sen karamanlıydın sanırım bahçemizde lahana varama yaprak yaprak olandan kısırın yanında vazgeçilmez
tatlım yanlış hatırlamıyorsam adanalıydı daha önce yazmıştı sana ama mersinde oturuyordu
sen de karamanlıydın değil mi?
kızlar kısır tarifimi paylaştım dileyen buradan ulaşabilir, yorumlarınızı bekliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/484834-diyet-kisir-tarifi.html#post21788713
valla bnm nereli olduğum bile belli değilevet tatlim bende karamanliyimmmsen nerelisin bakiyim lilycimmm
hemen yaziyorum tarifini, deniycem bir gün
hahahahaha...bizde kısırın yanında haşlanmış lahana veya marul yeriz
ama ben kısırı pek aramam olsa yerim olmasa aklıma gelmez
bence kısır kalabalık bir ortamda açık havada bol gırgırla şamatayla yenmesi gereken bir yemek
yanlızken gitmiyor
valla bnm nereli olduğum bile belli değil
memleket bi yerde ben her yerde:))) kısaca İstanbul doğumlu ve çocukluğu orada geçmiş Egeliyim desem daha doğru olacak (Egede de 3 şehir arası mekik dokuyorum çünkü:))))
tarife de yorum yap ok? :)))
bunu ilk bugün denedim çok da güzel oldu az yağlı olmasına rağmen lezzetliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?