ay cnm çok teşekkür ederim birilerine faydam dokunuyorsa ne mutlu banakahvaltını beğendim 10 günde 2 kilo süper çok sağlıklı bende senin izinden gidiyorum sağlıklı ve yavaş yavaşş
bende yarın tartılmayı düşünüyorum 1 haftadır diyetteyim yarın gerçekle yüzleşeceğimmmmm :18:
ben ne diyetler biliyorum hem okuduğum, arşivimde olan hem de uyguladığım....bencede saglıklı bır sekılde gıdıosun lılıy 10 gunde 2 kılosabırlı bır sekılde ılerlemek gbısı yok cunku ben sok dıyet yaptıgım zamanları da bılıyorum hep gerı aldım o sekılde en ıyısı az az ve gerı almadan (ınsallah)
sabah- 07:30
- 2 dilim tahıllı ekmek
- yarım kk yarım yağlı beyaz peynir
- 5 yeşil zeytin (tuzsuz ve yağsız)
- domates-salatalık
- 1 bardak çay
10:00 - 500ml kadar limonlu yeşilçay
11:20 - 3 kuru kayısı (gün kurusu-natürel)+1 ceviz
Lilycim güzel menü.
Bugün farkettim eskisi kadar yiyemiyorum.
Nasıl yiyormuşum ben tıka basa doyuyormuşum demek ki
Çok seviniyorum gerçekten.
Bedenime ve ruhuma eziyet etmekten vazgeçtim.
Aynaya baktığımda elbiselerimin yakıştığını görmek için sabırsızlanıyorum...
ayyy cnm sevgimmmmm
ben de aynı...
eğer bir lokma çikolata yer ve gerisini istersem, kendimi durduramıyorum
ama yeter deyince doyuyorum
ben de aynı sen gibi sabırsızlanıyorum tatlım
Sen azimli kızsın ben bir yerde vazgeçebilirim ama sen geçmezsin.
Bir günlükte arkadaşın biri yazmış insan yemediği yemeğin tadını unutuyor diye gerçekten de öyle.
Vücudumuza o kadar çok yüklenmişiz ki istemese de alışkanlıktan dolayı istiyormuş gibi yedik durduk.
Şeker atmayalı çaya şekerli çayın tadını unuttum.
Sabah annem şeker atıyordu attırmadım :)
Kilo vermemi istemiyormuş tombiş halim güzelmiş ya ya bi mağazaya gidince direk "büyük beden kalmadı" demeleri nasıl onur kırıcı birşey kendisi bilmiyor
Bana destek olduğun ve başarabileceğimi söylediğin içinde minnettarım güzel arkadaşım
ayyy cnm bnm ben de sana minnettarım desteğin, arkadaslığın, dostluğun için
ben de en az 10 senedir içmiyorum şekerli çay ve azıcık bir damla konsun hemen anlıyorum içemiyorum
tatlıyı da kesince artık bir lokma bile kafi geliyor damak alışıyor
cnm bnm sağol sen de bırakmazsın biliyorum biz azimliyiz başarıcağız inşallah
Âmin İNŞALLAH. Burda yupyyy diye diye başarı öykümüzü yazıcaz artık 8 ay 9ay hiç faketmez geç olsun güç olmasın yıhh yıhh:103:
bugün bir sağlık programında diyet ve beslenme uzmanı Dilara Koçak vardı
ve kış sebzeleri, meyveleri ve bal konusunda bilgilendirmelerde bulundu
ayrıca sağlıklı tarifler de verdi
bunlar arasında fırında mücver, pırasa böreği ve balkabağı tatlısı da vardı ama şerbetsiz balla yapılan...
yani yiyecekleri ölçülü ve doğru pişirerek tükettiğimizde korkmamız gereken bir durum olmadığını yeter ki ölçüyü bilmemiz gerekiğini vurguladı
ayrıca pişirme tekniğinden de bahsetti ki bnm kendi beslenmemde yıllardır uyguladığım bir yöntem
"soğanı ve sebzeleri yağda öldürmüyoruz, kısaca soteleyip kısık ateşte pişiriyoruz" dedi.
bnm uyguladığım ve bugun örnek olarak verilen şekil ise şu ki, tüm sebzeleri doğrayıp tencereye koyuyoruz, üzerine 1-2 kaşık yağ ile pişecek kadar su koyuyoruz, kısa ateşte pişiriyoruz. ben az yağlı ve tuzsuz beslendiğim için kendi yemeklerimi bu şekilde pişiriyorum, ve çok da lezzetli oluyor tüm aromalar birbirine karışıyor ortaya çok lezzetli birşey çıkıyor tavisye ederim
sevgiler...
iple cekiyorummmminsallah allahim bize o günleride gösterir..hep beraber basari öykümüzü yazarizzzz ve fotolar koyariz
benim en büyük hayalim hep bikini giymekti
gelecek yaz giyecem insallahhhhh
tatlım ben bu bedenleri anlamış değilim 60 kilo iken de 40 beden giyiyordum 70 kilo iken de...geçtiğimiz yaz 40 beden mayo giymiştim şuan 42 beden felanımama bu yaz 38 beden bikini giyceeeeemmm (tabi eşim izin verirse) mayonun üstüne şort giydirdi yaa geçen yaz
hadi yapalım şekercim ben bugun de yedim ztn dayanamadımLily gel kız çiko diyeti yaapalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?