kızlar 10dk önce leslie 2 mil programını tamamladım(30dk)
daha önce yaptığım daha kolay versiyonuymuş (1mil+1mil) bunu başka bir yerden buldum
daha çok nefes nefese kaldım ve terledim
bu arada tansiyonum cok düştü herhalde başım hala dönüyor
birazdan öğle yemeğimi yiyeceğim
menüde dünkü tarhana çorbası var baska yemek yok salata ve yoğurtla zenginleştirmeyi düşünüyorum
kızlar 10dk önce leslie 2 mil programını tamamladım(30dk)
daha önce yaptığım daha kolay versiyonuymuş (1mil+1mil) bunu başka bir yerden buldum
daha çok nefes nefese kaldım ve terledim
bu arada tansiyonum cok düştü herhalde başım hala dönüyor
birazdan öğle yemeğimi yiyeceğim
menüde dünkü tarhana çorbası var baska yemek yok salata ve yoğurtla zenginleştirmeyi düşünüyorum
Süpersin maşallah leslie falan. maşallah sananazarlığın benden lily, tatlım fırında levrek oldu menü ne kadar yicem
selam kızlar
dün gece yatmadan raporumu veremedim şimdi özet olarak yazayım (çünkü dünkü liste epey dağınık oldu)
sabah - 11:00
-1 orta boy muz
öğle - 12:45
-4 kepçe tarhana çorbası (yağsız, salçasız, tuzsuz- sadece su, tarhana,sarımsak,üstüne nane)
-yarım kk beyaz peynir (tam yağlı)
-1 lokma salatalık
ara - 15:45
- yarım kase muzlu yoğurt (yarım muzla)
- 2 dilim pudingli bisküvili pasta (kakaolu pudingli)
akşam - 19:15
- 7 yemek kaşığı makarna
- 3 yemek kaşığı yoğurt
- üstüne nane-kırmızı tatlı toz biber
- 4 parça parmak kalınlığında patates (yemeği tadayım derken atıştırdım)
- 1 lokma nohut (kaşığın ucuyla)
son ikisi yemek tatma amaçlıydı ne yesem diye düşündüm de...:44:
toplamda yaklaşık 800-1000kalorilik bişey olmuş pastayla birlikte...
az aslında ama dün midemin istirahate ihtiyacı vardı...
saat 21:30da
30 dk kardiyo+6 dk kardiyo (bu video cok hareketliydi takip etmekte zorlandım)
bu arada kendimi şu konuda eleştiriyorum dünle ilgili:
ben hiç akşamdan sonra ara yapmamışım!!!!kızdım kendime!!!!!!
teşekkür ederim cnm ztn o da nazarlık oldumenün gayet güzel pastayı saymazsak ama aslında aldığın kalori de az o yüzden sıkıntı yok sporunu da yapmışsın ne güzel tebrik ediyorum...
aslında iyi yedim dün yani aç kalmadım tıka basa doydum diyebilirim ama vücuda az geldi sanırımgünaydın tatlım. güzel beslen canım, herkesi uyarıyosun başına asker dıkme beni bak bozusuruz. saglıgına dıkkat et.
kuzum sen 7:30 da ne demeğe kalktın. afferim ıyı yapmıssın ama ben yapamam yanii. evde olcam 7:30 da kalkcam.
hmmm bnm vücudum 7ye kurulu saat gibi:)))erken kalkmak cidden iyi oluyor güne erkenden başlıyorsun
7 baya bir erken ama benim için bile
ben 8 gibi kalkıyorum zar zor sırf kocayı işe göndericem diye sonrada uykum gelmiyor
ben begendım menunu genel anlamda cnm enazından ac kalmıyosun bu cok guzel bişiherkese günayyyyyyyyyyyyddddddddddddddııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugün gece 2:30da yatmış olmakla beraber güne 7:30da birazcık göz ağrısıyla da olsa (!) uyandım
ama kendimi capcanlı, enerjik ve zinde hissediyorum
kahvaltıyı anneciğim hazırlamış olduğu için önce 1-2 bardak su içip sonrasında direkt olarak kahvaltıya oturdum
bugün menü zengindi
- 2 etimek büyüklüğünde tam tahıllı ekmek
- 3 adet yeşil zeytin
- domates
- sahanda salçalı yumurta (bana biraz yağlı geldi ama olsun dün cok az yemişim biraz telafi etmem lazım)
- 3 bardak açık çay
dün gece yattığımda nefes almakta bir gariplik yaşıyordum ki, bir ara pembepaltonun günlüğünede yazdığım bir nedenden dolayı olduğunu düşündüm, ne mi?
Bazal Metabolizma Hızı
bu nedir, önce onu anlatayım
bir insanın hiç bir iş yapmayıp sadece yatsa bile vücudunun harcayabileceği enerji miktarı yani açlık sınırı gibi bişey
bunun altında bir kalori miktarıyla beslenme, insanı güçsüz ve çok halsiz bırakır ki ben de sanırım dün o yüzden nefesimle ilgili sorun yaşadım
ve bugün karar verdim diyetisyenin bana verdiği 1700 kalorilik diyette olduğu gibi çok sık aralıklarla beslenmeye...
ama tabii o kadar çok yiyemem ama aralarımı arttırabilirim
işte kendimle ilgili tespit ve yorumlarım
hepinize güzel, mutlu, umut dolu, dopdolu harika bir gün diliyorum
sevgilerimle...
selam sana daselam herkese ne zaman tartılmayı planlıyorsunuz haftalıkmı aylıkmı
teşekkür ederim yorum içinben begendım menunu genel anlamda cnm enazından ac kalmıyosun bu cok guzel bişi
herkese günayyyyyyyyyyyyddddddddddddddııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugün gece 2:30da yatmış olmakla beraber güne 7:30da birazcık göz ağrısıyla da olsa (!) uyandım
ama kendimi capcanlı, enerjik ve zinde hissediyorum
kahvaltıyı anneciğim hazırlamış olduğu için önce 1-2 bardak su içip sonrasında direkt olarak kahvaltıya oturdum
bugün menü zengindi
- 2 etimek büyüklüğünde tam tahıllı ekmek
- 3 adet yeşil zeytin
- domates
- sahanda salçalı yumurta (bana biraz yağlı geldi ama olsun dün cok az yemişim biraz telafi etmem lazım)
- 3 bardak açık çay
dün gece yattığımda nefes almakta bir gariplik yaşıyordum ki, bir ara pembepaltonun günlüğünede yazdığım bir nedenden dolayı olduğunu düşündüm, ne mi?
Bazal Metabolizma Hızı
bu nedir, önce onu anlatayım
bir insanın hiç bir iş yapmayıp sadece yatsa bile vücudunun harcayabileceği enerji miktarı yani açlık sınırı gibi bişey
bunun altında bir kalori miktarıyla beslenme, insanı güçsüz ve çok halsiz bırakır ki ben de sanırım dün o yüzden nefesimle ilgili sorun yaşadım
ve bugün karar verdim diyetisyenin bana verdiği 1700 kalorilik diyette olduğu gibi çok sık aralıklarla beslenmeye...
ama tabii o kadar çok yiyemem ama aralarımı arttırabilirim
işte kendimle ilgili tespit ve yorumlarım
hepinize güzel, mutlu, umut dolu, dopdolu harika bir gün diliyorum
sevgilerimle...
tatlım diyetisyen vermişti ve ben bu diyetle 15 günde 2,5kg verdim ki çok spor yapmamıştımmmmmmmmmm salçalı olan herşeye bayılırım.Afiyet olsun arkadaşım güzel yemişsin.1700 kalorilik diyet cok deilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?