lilyymmmmmm canım benim ahh kader ortağım dayanamadın dmi pastaya eheheh ama bende olsam dayanamazdım cok güzel oluo namussuz:)bide bizim evde şöyle bi durum var ablamda annemde zayıf öle abur cubur pasta yemek hiç araları yok bende ziyan olmasın günah falan die birazda sevdigimden yiyip yiyip şişiodum:) şimdi öle şeyler aldırmıyorum yaptırmıyorum aileninde sana destek olup öyle şeyler yapmaması önemliii.Gözden ırak olan gönüldende ırak olurmuş işte gözümüze sokarlarsa bizde yeriz dimi tatlım eheheh:) bende bgn kaçamak yaptm 4 kurupasta yedim ama dier öğünlerim hafif bişey olurmuki yaaaa öğretmeniiiiiiiiiiim:) bak bgn bişiyler öğrendimm senlede paylaşıyım normalde nefes alırken bile insan kalori yakıomuş.Ben kendiminkini hesapladım yattığım yerden 1900 küsür kalori yakıomuşum eğerki günlerimi 900 kaloriyle kaparsam yaktığım kaloriyide 1000 den hesap edersek 8günde 1kilo verirmişim.
buaarada 1 kilo 8000 kaloriymiş umarım karıştırmadan anlatabilmişimdir:)
Lilyim napıyoooooon? Kalkmadın mı bakıym hala uykucu
evet ne yedin hesap ver bakalım dünkü pastanın acısı bgn çıkıcak:) haydiiin kaçamaksız bi güne:)
lilyy nerdesin tatlım . Pastanın acısı çıkacak diye mi gelmiosun yoksakızmicam hadi gel özledik
oh oh maşallah bugun herkes erkenci
kızlar bugun geç kalktım 1 saat anca oldu
minikkim uykucu değilim kız ben gece en az 2-3 kez kalkıyorum o yuzden de uykumu iyi alamayınca da kalkamıyorum maalesef
speedyiiimmmm teşekkürler özlenmek güzel
pembepaltocum ben hesap vermekten korkmuyorum şekerim kaçamak da yesem burada size hesap vermeliyim yoksa bn ipin ucunu kaçırırım hem sizlerle bilgi alışverişi bana iyi geliyor
hepinize coooooooookkkkk teşekkür ederim
özlenmek, aranıp sorulmak güzel...
burdayım geldiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Hoşgeldin tatlım. Sensiz eksik kalıyo buralar. Bide günaydın diyeyim sana
selam kızlar
maalesef öğlen oldu ve ben ancak gelebildim
1 saat kadar önce kalktım ve 11 itibariyle kahvaltımı ettim
ne yedim? işte kahvaltım
- 1 kk kadar beyaz peynir (tam yağlı maalesef)
- 3 yeşil zeytin
- 2 etimek büyüklüğünde bir dilim tam tahıllı ekmek
- domates-salatalık
şimdi de nane-limonlu yeşil çayımı hazırlayacağım nasip olursa
dünkü kaçamağın hesabından kaçmıyorum merak etmeyin ben hep buradayım
sizi de takipteyim haberiniz ola
Sabah geç olsada güzel bence tebrikler. tatlı lilyiimm bende şimdi türk kahvesi içiyorum
uyu bakalim lilycik yarin bi cocugun olursa bu gunlerini mumla ararsin
cnm afiyet olsun
küçücük bir hatırlatma: günde 1 fincan
şekersiz Türk kahvesi kalp için faydalıymış ama bu miktardan fazlası vücut için zararlı hale geliyormuş, bilginize
ayyy kıyamam kuzum sana....Lilyciiiim bişiy sorcam akşama kociş balık yapcak hamsi tava azıcık oluyo yağı. Ne kadar yemeliyim ara yemesem sadece balık yesem olmaz mı? Dayanamam hiç? Ama çok kalori almamam lazım. Sen ölçüyü ver bende yarın hesap veriim
Yarım tabak derken 10-15 hamsi eder neyse ben tam sayıp sana söylicem ama peşin peşin anlaşalım kaçırabilirm ölçüyüayyy kıyamam kuzum sana....
hamsi küçük ya, normalde yiyebileceğinin yarısını ye,
normalde cok yiyen biriysen eğer porsiyonları yarı yarıya azalt, en makul verebileceğim ölçü bu, yoksa tane hesabı yapamam, yanlış bilgilendirmiş olurum seni
yarım tabak denebilir mesela....
uyar mı?
bu arada araları atlamayalım benim mesela kuşluk arası kaynadı gec kalktım diye ondan direkt olarak öğle yiyeceğim ama ondan sonraki aralara devam...
cnm bnm kalori hesabına pek takmaslm bende geldim lilly bi tabak pilavın kalorisini nasıl hesaplıyon ya da nohutu kalori hesabını bende yapmak istiyorum bide şu kardiyo videosu nedir açıklarmısın bide 1er cm inceldiğimde 1 kg mı vermiş sayılıyorum süpermiş o zaman yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?