Lily86'nın Diyet Günlüğü

valla dayanamadım kuzum yaaa bi de midem kötüydü ya bişey yiyemedim ondan oldu hatta ilk parçayı alsam mı almasam mı diye cok düşündüm ama alır almaz 2 dilimi yedim
kız ben evde o bir tepsiyle baş başa kaldım butun gun dün, hem ben kendi ellerimle yaptım işin garip kısmı o
ya bnm kardeşlerim seviyor annem de kıyamıyor arada yapıver de yesinler diyo ondan bn de kıyamıyorum kuzucuklarıma
aynen bn de sen gibiyim haaa
bayramda tatlılar bitmek bilmedi sebebi de bnm!!!!! ben olsaydım 3 gunde biterdi
anneme de dedim de oburiks senmişsin demek dedi heeee bnm dedim
yazdıklarını okudum da iyi de anladım
1 kg=7500-8000kalori gibi bişey
bunu yıllar önce gazeteden öğrenmiştim küpürleri deftere yapışık duruyor arşivimde
hatta okulda sınıfa bile ben soylemiştim de oyle ogrenmişlerdi
öbür dediğin de bazal metabolizma hızı yani tüm gün yatsan hiç hareket etmesen bile vucudunun harcayabileceği enerji miktarını ifade ediyor
umarım bnm yazdıklarım da karışık olmamıştır

lilyy nerdesin tatlım . Pastanın acısı çıkacak diye mi gelmiosun yoksa kızmicam hadi gel özledik

Lilyim napıyoooooon? Kalkmadın mı bakıym hala uykucu

evet ne yedin hesap ver bakalım dünkü pastanın acısı bgn çıkıcak:) haydiiin kaçamaksız bi güne:)
lilyy nerdesin tatlım . Pastanın acısı çıkacak diye mi gelmiosun yoksa kızmicam hadi gel özledik

oh oh maşallah bugun herkes erkenci
kızlar bugun geç kalktım 1 saat anca oldu
minikkim uykucu değilim kız ben gece en az 2-3 kez kalkıyorum o yuzden de uykumu iyi alamayınca da kalkamıyorum maalesef
speedyiiimmmm teşekkürler özlenmek güzel
pembepaltocum ben hesap vermekten korkmuyorum şekerim kaçamak da yesem burada size hesap vermeliyim yoksa bn ipin ucunu kaçırırım hem sizlerle bilgi alışverişi bana iyi geliyor
hepinize coooooooookkkkk teşekkür ederim
özlenmek, aranıp sorulmak güzel...
burdayım geldiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Hoşgeldin tatlım. Sensiz eksik kalıyo buralar. Bide günaydın diyeyim sana

selam kızlar
maalesef öğlen oldu ve ben ancak gelebildim

1 saat kadar önce kalktım ve 11 itibariyle kahvaltımı ettim
ne yedim? işte kahvaltım

- 1 kk kadar beyaz peynir (tam yağlı maalesef)
- 3 yeşil zeytin
- 2 etimek büyüklüğünde bir dilim tam tahıllı ekmek
- domates-salatalık
şimdi de nane-limonlu yeşil çayımı hazırlayacağım nasip olursa

dünkü kaçamağın hesabından kaçmıyorum merak etmeyin ben hep buradayım

sizi de takipteyim haberiniz ola

Sabah geç olsada güzel bence tebrikler. tatlı lilyiimm bende şimdi türk kahvesi içiyorum

Sabah geç olsada güzel bence tebrikler. tatlı lilyiimm bende şimdi türk kahvesi içiyorum

cnm afiyet olsun
küçücük bir hatırlatma: günde 1 fincan
şekersiz Türk kahvesi kalp için faydalıymış ama bu miktardan fazlası vücut için zararlı hale geliyormuş, bilginize

uyu bakalim lilycik yarin bi cocugun olursa bu gunlerini mumla ararsin

yok aramam valla ben cok uyumayı seven biri değilim hatta gece 2-3 defa kalkarım artı normalde geç yatıp erken kalkanlardanım da bu aralar noldu bana ben de bilmiyorum yoksa bu halimden memnun değilim ben erken kalkmayı severim

Lilyciiiim bişiy sorcam akşama kociş balık yapcak hamsi tava azıcık oluyo yağı. Ne kadar yemeliyim ara yemesem sadece balık yesem olmaz mı? Dayanamam hiç? Ama çok kalori almamam lazım. Sen ölçüyü ver bende yarın hesap veriim

cnm afiyet olsun
küçücük bir hatırlatma: günde 1 fincan
şekersiz Türk kahvesi kalp için faydalıymış ama bu miktardan fazlası vücut için zararlı hale geliyormuş, bilginize

Teşekkürler orta şekerliydi yarın şekersiz içicem ozaman. YAŞASIN Hem sağlık hem zayıflık

ayyy kıyamam kuzum sana....
hamsi küçük ya, normalde yiyebileceğinin yarısını ye,
normalde cok yiyen biriysen eğer porsiyonları yarı yarıya azalt, en makul verebileceğim ölçü bu, yoksa tane hesabı yapamam, yanlış bilgilendirmiş olurum seni
yarım tabak denebilir mesela....
uyar mı?
bu arada araları atlamayalım benim mesela kuşluk arası kaynadı gec kalktım diye ondan direkt olarak öğle yiyeceğim ama ondan sonraki aralara devam...

Yarım tabak derken 10-15 hamsi eder neyse ben tam sayıp sana söylicem ama peşin peşin anlaşalım kaçırabilirm ölçüyü

selam kızlar
dün gece yatmadan raporumu veremedim şimdi özet olarak yazayım (çünkü dünkü liste epey dağınık oldu)

sabah - 11:00
-1 orta boy muz

öğle - 12:45
-4 kepçe tarhana çorbası (yağsız, salçasız, tuzsuz- sadece su, tarhana,sarımsak,üstüne nane)
-yarım kk beyaz peynir (tam yağlı )
-1 lokma salatalık

ara - 15:45
- yarım kase muzlu yoğurt (yarım muzla)
- 2 dilim pudingli bisküvili pasta (kakaolu pudingli)

akşam - 19:15
- 7 yemek kaşığı makarna
- 3 yemek kaşığı yoğurt
- üstüne nane-kırmızı tatlı toz biber
- 4 parça parmak kalınlığında patates (yemeği tadayım derken atıştırdım)
- 1 lokma nohut (kaşığın ucuyla)
son ikisi yemek tatma amaçlıydı ne yesem diye düşündüm de...:44:

toplamda yaklaşık 800-1000kalorilik bişey olmuş pastayla birlikte...
az aslında ama dün midemin istirahate ihtiyacı vardı...

saat 21:30da
30 dk kardiyo+6 dk kardiyo (bu video cok hareketliydi takip etmekte zorlandım)

bu arada kendimi şu konuda eleştiriyorum dünle ilgili:
ben hiç akşamdan sonra ara yapmamışım!!!! kızdım kendime!!!!!!

Son düzenleme:
slm bende geldim lilly bi tabak pilavın kalorisini nasıl hesaplıyon ya da nohutu kalori hesabını bende yapmak istiyorum bide şu kardiyo videosu nedir açıklarmısın bide 1er cm inceldiğimde 1 kg mı vermiş sayılıyorum süpermiş o zaman yaaaa

cnm bnm kalori hesabına pek takma
ben bile yıllardır okudugum halde tam oturtabildiğimi söyleyemeyeceğim
biraz okuma, biraz tecrübe, biraz da tekrar, uzunca bi süreç yani
ben bu beslenme-diyet konularıyla 10 yılı geçgin bir süredir ugrasıyorum o yuzden
pilavı da tabak değil de kaşık hesabı yaparsan kalorisini ölçmek daha kolay olur
nohutu da bilmiyorum ben kaba taslak bişeyler yazdım bi çatalın ucuyla tattım 10kalori dedim ama belki o kadar da yoktur yani bnm hesabım da yuvarlama bir hesap yoksa tam tamına şu diyemem
evet cnm 1 kg vermiş oluyorsun hemen hemen bu 500g da olabilir 1,2kg da sonucta vucut yapına baglı bişey
şu linki bir incele istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/saglikli-beslenme/482973-besinler-porsiyon-degerleri.html

Son düzenleme:
kızlar 10dk önce leslie 2 mil programını tamamladım(30dk)
daha önce yaptığım daha kolay versiyonuymuş (1mil+1mil) bunu başka bir yerden buldum
daha çok nefes nefese kaldım ve terledim
bu arada tansiyonum cok düştü herhalde başım hala dönüyor
birazdan öğle yemeğimi yiyeceğim
menüde dünkü tarhana çorbası var baska yemek yok salata ve yoğurtla zenginleştirmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…