• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lily86'nın Diyet Günlüğü

tatlım iyiyim Allaha şükür sen nasılsın? valla tüm gün netteydim kimsecikler yoktu akşam da evde yoğun oluyorum kardeşlerim de bilgisyarı istila ediyorlar ancak işte 10dan sonra giriyorum
spor işini de cok takma yaaaaa:44:
bnm genelde sabahları başım çok dönüyor tansiyon-şeker hepsi yerlerde sürünüyor ondan
ama bir bardak süt içip yapabilirmişsin eger açsan yoksa sakıncası yoktur
ben iyice araştırıp tekrar haber vereyim cnm

canım bende pazar günleri pek giremiyorum eşim evde eee oğlumda onlarla geçiriyorum zamanımın büyük bölümünü evde oldukları için kahvaltıydı öğlendi akşamdı derken birde sağolsunlar boğazları güzel mutfaktayım onlar evde olunca
zaten bende süt içip öğle yapıyorum sporumu 1 çay bardağı kadar
neyse bugünümüze şükür tatlım:16:

xls medical diye yeni bir bitkisel ürün çıkmış,sağlık bakanlığından onaylı ve hiç bir yanetkisi ypkmuş.Ben 2aydır kullanıyorum 8 kilo verdim.Tavsiye ederim hepinize

xls medical diye yeni bir bitkisel ürün çıkmış,sağlık bakanlığından onaylı ve hiç bir yanetkisi ypkmuş.Ben 2aydır kullanıyorum 8 kilo verdim.Tavsiye ederim hepinize

cnm sen benim ilk sayfayı okudun mu bilmiyorum...
tavsiyen için sağol ama ben kendi ilaçlarım haricinde ilaç kullanmıyorum
doktora sordum herbalife kullanabilir miyim diye, biz onların içeriğini bilmediğimizden öneremeyiz dediler
burada bulunan arkadaşlar da ben de pek tercih edeceğimizi sanmıyorum çünkü biz diyet+spor yöntemiyle kilo vermeye çalışıyoruz
önerin için tekrardan teşekkürler...

selam kızlar
bugün yediklerimi toptan yazıyorum

sabah - 10:00da
- 1 büyük dilim tam tahıllı ekmek (2 etimek büyüklüğünde)
- 1 kk yarım yağlı beyaz peynir
- 3 yeşil zeytin
- domates-salatalık
- 2-3 bardak çay

öğle - 15:30 (ayyy cok ara vermişim yeni fark ettim:17:)
- 1 tabak dolusu az yağlı pırasa yemeği (en az 7-8 yemek kaşığı vardır herhalde)
- 1 kase yoğurt (tam yağlı maalesef:50:)

akşam - 19:00
- 5 küçük köfte
- 5 parça patates (yemeğin patatesi-kızartma değil)
- salata (yağsız-elma sirkeli)

20:00 - 1 büyük kupa naneli limonlu yeşil çay - ekstra limon dilimleriyle
21:15 - meyve (biraz kavun ama saymadım 5-6 çatal yemişimdir bi de 2 cennet elması!!!!)

kalori olarak 1000kalori olmadı 750-800 civarıdır herhalde...:44:
sabah haricinde ekmek yemedim ondan akşam biraz patates yedim
bir de bisküvili pastadan bir lokma alacaktım ama vazgeçtim
işte böyle.... herkese sevgiler...
:3:

bu da o tarz bir ürün zaten diyet+spor+bu ürünleri kullanın diyorlar.herbal life metabolizma hızlandırarak kilo verdirtiyor ve bırakınca çok kilo aldım ben,bu ürün de öyle bir sıkıntı yok.aşagıda linki var.okumanızı tavsiye ederim
xl-s medıcal yağ tutucu ne zaman kullanılmalı? | xl-s medical

kesinlikle kullanmıyorum kendim kullanmadığım bir şeyi de asla kimseye tavsiye etmem
lütfen bir daha bu tür yazılar yazmakta ısrar etmeyiniz
eğer diyet, beslenme,spor veya her hangi sağlıkla ilgili bilgiler paylaşmayacaksanız, lütfen bu tür paylaşımlarda bulunmayınız

selam kızlar

- 3 yeşil zeytin
- domates-salatalık
- 2-3 bardak çay

- 1 tabak dolusu az yağlı pırasa yemeği (en az 7-8 yemek kaşığı vardır herhalde)

- 5 küçük köfte

21:15 - meyve (biraz kavun ama saymadım 5-6 çatal yemişimdir bi de 2 cennet elması!!!!)

vaaay menün harikaymış hiçbir kusur bulamadım araların olmaması haricinde...

selam kızlar

- 3 yeşil zeytin
- domates-salatalık
- 2-3 bardak çay

- 5 küçük köfte

tebrik ediyorum seni yemekten vazgeçtiğin bisküvili pastadan dolayı kocaman bir alkışşşşş:46::46:

lilyimmmmmmmmmmmmmmmmmm menü çok güzel ama saat 10dan 15-30a çok ara var. ben 25ine kadar çok aktif olamayacağım benim sınavlar başlıyor çok dua et bana mutlu bir dönüş yapayım hem de o araa stresten yemeğe sarıp kilo almayayım tamam mı?? inşallah döndüğümde 2 kilo daha eksik görürüm seni ve mutluluktan uçarız:) seni ve yararlı bilgilerini seviyorum çok öptüm mucksss:)

vaaay menün harikaymış hiçbir kusur bulamadım araların olmaması haricinde...
evet cnm ara vermediğim için bn de kendime kızdım:14:
tebrik ediyorum seni yemekten vazgeçtiğin bisküvili pastadan dolayı kocaman bir alkışşşşş:46::46:
teşekkürler, normalde kendini kısıtlayabilen, iradesine sahip çıkabilen biriyken yaklaşık 5 yıldır iyice salmıştım, kontrolümü tekrar elime aldım inşallah devam de edeceğim
bu arada sen nasılsın? neler yapıyorsun? tam tanıdığımı hatırlayamadım da?:44: kusuruma bakma...

lilyimmmmmmmmmmmmmmmmmm menü çok güzel ama saat 10dan 15-30a çok ara var. ben 25ine kadar çok aktif olamayacağım benim sınavlar başlıyor çok dua et bana mutlu bir dönüş yapayım hem de o araa stresten yemeğe sarıp kilo almayayım tamam mı?? inşallah döndüğümde 2 kilo daha eksik görürüm seni ve mutluluktan uçarız:) seni ve yararlı bilgilerini seviyorum çok öptüm mucksss:)

tamam cnm Allah kolaylıklar versin zihnini açık etsin inşallah birbirimize dua edelim Rabbim gönlümüzdekilerin hakkımızda hayırlı olanlarını versin
ben de seni seviyorum:16: burada bana cok iyi arkadas oldun yoldaş oldun, inşallah herşey gönlünce olur, kolaycacık sorular sorarlar sen de sevinçle bizimle paylaşırsın
öpüyorum seni çooooookkkkk:54:

bu arada kızlar midem çok kötü yeni kullanmaya basladığım ilaçtan dolayı sanırım
o yuzden ancak kalkabildim yataktan yoksa 9da uyandım bugun
kahvaltı edesim gelmedi o yuzden hem midemi rahatlatsın hem de tok tutsun diye bir muz yiyorum
12:30-13:00 gibi de öğle yemeği niyetine tarhana çorbası yapacağım inşallah o da mideme iyi geliyor çünkü
hepinize sevgiler....

bu arada kızlar midem çok kötü yeni kullanmaya basladığım ilaçtan dolayı sanırım
o yuzden ancak kalkabildim yataktan yoksa 9da uyandım bugun
kahvaltı edesim gelmedi o yuzden hem midemi rahatlatsın hem de tok tutsun diye bir muz yiyorum
12:30-13:00 gibi de öğle yemeği niyetine tarhana çorbası yapacağım inşallah o da mideme iyi geliyor çünkü
hepinize sevgiler....

çok geçmiş olsun canım rezene çayıda çok iyi geliyor tavsiye ederim. Dikkat et vitaminsiz kalma

selam kızlar
saat 13:00te öğle yemeğimi de yedim
-4 kepçe yağsız tarhana çorbası (yağsız-tuzsuz-salçasız sadece su+tarhana bi de sarımsak ve en son üstüne biraz kuru nane ektim o kadar) - bu 2 dl ekmek yerine geçti bu arada
- 1 parça salatalık
- yarım kk kadar beyaz peynir (bu arada bu peynir tam yağlıymış ben 2 gündür yarım yaglı diye yiyorum bunu :14: ama yağlı tat almadım ondan herhalde)

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım rezene çayıda çok iyi geliyor tavsiye ederim. Dikkat et vitaminsiz kalma
teşekkür ediyorum cnm bn yeşil çaydan şaşmıyorum ama önerin için tesekkürler
3bucuk gibi de bir kupa nane-limonlu yeşil çay ve yarım muz yemeyi planlıyorum bakalım akşam deaylı yazarım ne yedim diye...

hehe. benim de isimin yogun olmadıgı gunler aktiflesiorum. zaten genelde acik topik :51:
sen evliydin dimi?
yok cnm değilim ben 25 yaşında uni. mezunu aynı zamanda ev kızı, ömür boyu kortizon dahil bir kaç ilaç kullanmak durumunda olan genç bir kızım, bu kadar hakkımda tanımlama yeterli mi tatlım???:34:

Back