eyeliner ile tanıştım tanışalım kalem filan sürmüyorum asla :) Kalemin o solgun ve dağılan formuna pek ihtiyaç duyulmuyor. Kim görse gözlerimi kapatmamı istiyor nasıl sürdüğümü inceliyorlar. Gözleri daha canlı çizgilere kavuşturuyor, hem de dağılmıyor gözde, ben bir de dışarıya doğru kuyruklu seviyorum. süper bir icat. Sadece üst kapağa kalın bir hat sürüp alt kapağa da sedefli bir kalem çekince bakışlar daha kısık ve daha dramatik oluyor.Resimleri çekip yayınlar sizlerle paylaşırım arkadaşlar.
ya bn bu eyeliner bi türlü süremiyorum çok beyaz tenliyim acaba ondan mu tuhaf duruyo yoksa ben mi süremiyorumm
ya bn bu eyeliner bi türlü süremiyorum çok beyaz tenliyim acaba ondan mu tuhaf duruyo yoksa ben mi süremiyorumm
Beyaz tenlilere de yakışır bence ama belki alışkın değilsen ondan garip geliyordur sana.
arkadaşlar deepliner ile eyeliner arasındaki fark ne?
arkadaşlar deepliner ile eyeliner arasındaki fark ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?