- 18 Ekim 2010
- 19
- 0
- 39
eyeliner ile tanıştım tanışalım kalem filan sürmüyorum asla :) Kalemin o solgun ve dağılan formuna pek ihtiyaç duyulmuyor. Kim görse gözlerimi kapatmamı istiyor nasıl sürdüğümü inceliyorlar. Gözleri daha canlı çizgilere kavuşturuyor, hem de dağılmıyor gözde, ben bir de dışarıya doğru kuyruklu seviyorum. süper bir icat. Sadece üst kapağa kalın bir hat sürüp alt kapağa da sedefli bir kalem çekince bakışlar daha kısık ve daha dramatik oluyor. Resimleri çekip yayınlar sizlerle paylaşırım arkadaşlar.
Canım şu anda Flor mar ın eyelinerini kullanıyorum, ama daha önce Pastel'inkini kullanmıştım o da çok güzel. Sürmek için ideal sapı kısa olduğundan daha kontrollü sürebiliyorsun. ama eyeliner in daha kalıcı ve daha canlı görünmesini istiyorsan önce gözkapağının tamamına bir sünger yardımı ile biraz fondöten sürdükten sonra bir fırça yardımı ile sedefli krem rengi bir farı bütün göz kapağına kaşlara kadar uyguladıktan sonra üzerine sürersen hem daha kalıcı hem de çok canlı ışıl ışıl bir göz makyajı elde edersin. ne zaman sürsem bu şekilde herkes sorar ne sürdün harika görünüyor diye. Gözleri olduğundan daha canlı gösteriyor.